Hae Anna.fi-sivustolta

Uusia ystäviä?

Viestiketju osiossa 'Uusia ystäviä?' , käynnistäjänä Rina, 26.05.2020.

 1. Rina Vierailija

  Hei,

  löytyisiköhän täältä uutta ystävää? Olen 32-vuotias nainen ja kaipailen seuraa esim. urheiluun, kahvitteluun, kaupoissa kiertelyyn tai ihan vaan oleskeluun ja jutteluun. Minulle tärkeitä asioita ovat mm. urheilu, terveelliset elämäntavat, spontaanius, leikkisyys, uusien asioiden kokeileminen, seikkailut, huumori, pitkät keskustelut ja matkustaminen.
   
 2. vierailija Vierailija

  Varmasti löytyy. Moni kaipaa ystäviä! Lähde uuteen harrastusporukkaan, kerhoon tms. ja tutustu siellä ihmisiin. Niin löydät parhaiten ne itselle sopivimmat!
   
 3. Toni Vierailija

  Kyllä netin kautta löytää ystäviä. On monia sivuja, joista voi löytää moniakin ystäviä, sekä facebook:issa on paljon erinlaisia ystävänhaku-ryhmiä.
  Itsekkin ottaisin sinuun yhteyttä aika varmasti, mutta ilmoituksestasi puuttuu sähköposti osoitteesi, tai muu tapa, jolla sinuun voisi ottaa yhteyttä, ja aloittaa juttelun sekä tutustumisen.
   
 4. Vienna Vierailija

  Moi,

  sun esittely kuulostaa kivalta, samaistuin. Jos haluat tutustua, laita kirjettä osoitteeseen [email protected], niin voin antaa sulle puhelinnumeron tai nikin chattailua varten esim. discordissa tai whatsapissa. :)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti