Hae Anna.fi-sivustolta

Uusioperhe yllättäen

Viestiketju osiossa 'Vapaaehtoinen lapsettomuus' , käynnistäjänä Maija, 16.12.2017.

 1. Maija Vierailija

  Itse exän kanssa yhteen muuttaessa oletin, että aloitetaan kahden aikuisen yhteiselämä.

  Yllätyksenä sain huomata miehen nuoremman, yhteen muuttaessamme pari kk vaille 25-v pojan, tulevan kiinteäksi osaksi elämäämme. Niin taloudellisesti kuin ajallisesti.

  Tämä kermaperse oli siis jäänyt synnyinkotiinsa, omakotitaloon, jossa ei itse tehnyt mitään eikä maksanut mistään. Ilmeisesti isosiskonsa ja äitinsä kannustamana.

  No 2,5v tätä jaksoin katsella... milloin on tuotu sieltä peräkammarista pyykit meille pestäväksi, pikkuprinssin juhliin lähtiessä jopa silitettäväksi. Jatkuvia puheluita kyydin tarpeesta sinne ja tänne, vaikka pihassa useampi auto + mopo iskän maksamilla vakuutuksilla tietenkin. Pienintäkään hankintaa tai asiaa ei saatu hoidettua ilman iskän rahoitusta ja kyyditystä. Omassa kotona tehtiin jotain pientä pintaremonttia yhdessä kuukausien jankutuksen jälkeen, kun aika kului exällä tätä vanhaa omakotitaloa ylläpitäessä ja sen pihaa laittaessa. Puun kaatoa, ojien putsausta, rännien putsausta. Jatkuvia hankintoja vanhaan taloon. Jota ylläpidettiin kuin jotain kansallismuseota. Miksi? No kun oli kuulemma sen rotuinen poika, ettei se viihdy kerrostalossa. Eikä ole tottunut mitään tekemään, paitsi askartelemaan autotallissa, joten tietenkin näitä puitteita on hänelle ylläpidettävä ja ymmärrettävä hänen "rotuominaisuuksiaan". Huoh.

  Vastaisuudessa on miesrintamalla lapsettomuus iso plussa!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti