Hae Anna.fi-sivustolta

Väkivallasta tuomittu nettipoliisi

Viestiketju osiossa 'Koululaiset' , käynnistäjänä Mixu Hakala, 07.05.2020.

?

Väkivallasta tuomio ja viraltapano, eihän sellainen poliisi ei voi enää jatkaa virassa

Poll closed 09.05.2020.
 1. Kyseinen tapaus on ohjattava psykiatriseen hoitoon, ja välitön lopputili poliisilaitokselta

  0 ääntä
  0,0%
 2. 24/7 periaatteella niskaperse otteella poliisista pois. Kundi heikentää poliisin olemusta

  0 ääntä
  0,0%
 3. LOPPUTILI POLIISISTA JA HOITOON KOKO MIES

  0 ääntä
  0,0%
Voit antaa useamman äänen.
 1. Mixu Hakala Vierailija

  YHTEISKUNTAOPIN TUNNILTA  Aivan aluksi hän vaati poliisilta perheväkivallan tarkoitusta, sen jälkeen hän itse todisti vaatimuksensa tarkoituksen vahingoittamalla (nyt entistä) elämänkumppaniaan, naista. Keskellä julkista Helsinkiä. Hänen kontrolloimattoman sekä mustasukkaisen väkivallan uhriksi joutui myös naisen uusi miesystävä!

  Kysymys kuuluu kuvastaako poliisin naiseen kohdistama raaka väkivalta välinpitämättömyyden ongelmaa poliisissa itsessään. Päähän kohdistuvassa iskussa ei ole kyseessä vähäteltävä lievä tekomuoto, se on teko jossa on aina kaksi häviäjää, lyöjä ja lyöty.

  Hänet pidätettiin ja asetettiin vastuuseen teostaan. Sen jälkeen hän yritti manipuloida,valehdella sekä kieroilla tilanteesta ulos, turhaan. Hän vähätteli tapahtunutta, kiisti ja valehteli oikeudessa jopa tuomarille tapahtumien kulun, siitä huolimatta vaikka näyttö oli vakaa. Narsistina hän piti pilkkanaan kaikkia prosessin asianosaisia uhrista tuomariin. Karkeampi arvio luokittelisi hänet syyntakeettomaksi!

  Joka tapauksessa oikeus tuomitsi hänet! Tiedotusvälineet heräsivät. Hänet määrättiin viraltapantavaksi. Edelleen hän vähättelee, uhoaa ja kehuskeleekin teollaan.

  Psyykkisten ongelmiensa kanssa hän vaikuttaa poliisin tyhjäntoimittajien osastolla, ”Vihapuhepoliisina” joka on poliisin mitä ilmeinen suojatyöpaikka, nakertaen uskottavuutta koko poliisin instituution olemassaoloon sekä herättää hämmennyksen koko suomalaisen poliisin uskottavuuteen.

  Päivän puheenaihe, miten patologinen valehtelija, epävakaa ja vakavaa narsistista persoonallisuushäiriötä kärsivä ihminen voi yleensäkään enää toimia lainvoimaisen väkivaltatuomion jälkeen poliisina?

  Kuka on hänen seuraava uhri? se voi olla vaikka joku toinen poliisi.  Kuka hän on lue täältä hänen tarinansa, alkuun johdantona asiaan liittyvät lehtiartikkelit:

  artikkelit täältä: https://jouniniskanen.wordpress.com
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti