Hae Anna.fi-sivustolta

Vaihdan kortein

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Mietintämyssy, 11.09.2019.

 1. Mietintämyssy Vierailija

  Tein min.vuoden vuokrasopimuksen. Nyt kolmen kuukauden jälkeen tahdon muuttaa pois, rahat loppuu, halvempi edessä. Katsotko suostuuko vuokranantaja tähän? Saanko takuuvuokraa takaisin? Pääsenkö lähtemään ensikuussa? Kiitos!

  Mihin katson sulle?
   
 2. TPP Vierailija

  Nihkeesti tämä vuokranantaja suhtautuu ehdotukseesi, mutta ymmärtää tilanteesi ja suostuu, mutta reunaehdoin. Tämä voisi juurikin tarkoittaa takuuvuokraa. Laskelmia mikä kannattaa sitten asiassa.

  Mitä mielenkiintoa minuun on vaaleella miesnutturaisella ja tummalla sänkipäällä? Tapahtuuko jommankumman suhteen?
   
 3. Manteli Vierailija

  Korteilla katselen. Onko vuokranantaja mies... hän on ollut ihastunut sinuun ? Hän harmistuu ja vetoaa kirjalliseen sopimukseen. Itse koitat tietysti neuvotella edullisinta ratkaisua itsellesi. Todella ystävällisesti lähestyy sinua, huumoriakin siinä ja flirttailua, koittaa saada sinut jäämään. Vähän kuivakiskoinen sitten, kun ehdoista neuvotellaan, tulee puolitiehen vastaan, olisiko niin, että vaatii vielä 3 kk vuokraa tms. Hän on pettynyt, ystävällisissä merkeissä erkanette.

  Katsotko minulle työnäkymiin ja/tai rakkauteen lähitulevaan
   
 4. vierailija Vierailija

  Neuvotteluja tulossa, väittelyä, miettimistä ja ratkaisu. Tiedätkö ketään, joka tarvitsisi asuntoa? Tässä on vääntämistä, ennen kuin pääsette ratkaisuun. Laske tarkasti tuleeko säästöä, jos sinulta viedään muutaman kuukauden vuokra, vaikket asuisikaan. Et ehkä pääse lähtemään ensi kuussa. Sinulle annetaan vaihtoehtoja.
  Mitä lähipäiviin ja -viikkoihin näkyisi? En enempää tahtoisi kertoa, vaan katsele korttejasi ristiveriselle pyöreälle ja iloiselle aikuiselle.
   
 5. Mietintämyssy Vierailija

  Vaaleamman kanssa romantiikkaan loppusyksyllä mahdollisuus ja näyttää läheisyyttä. Tumma jää menneeseeen.

  Mitä mielenkiintoa minuun on vaaleella miesnutturaisella ja tummalla sänkipäällä? Tapahtuuko jommankumman suhteen?[/QUOTE]
   
 6. Mietintämyssy Vierailija

  Rakkaudessa näkyy tumma mies, lähestyminen joulukuun aikaan. Suhde siitä kehittyy, vaikka erosta toisella teistä vain lyhyt aika takana.


   
 7. Mietintämyssy Vierailija

  Ystävän kanssa riennoissa näyt. Onko mies jo lähelläsi, osoittaa ihastustaan pian jos ei ole jo lähestynyt. Tähän näkyy uutta harrasyetta, luovuutta sinusta tulee kortteihin, sitä on hyvä tuoda rohkeasti esiin.

   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti