Hae Anna.fi-sivustolta

Vaihdan muutaman pitkästä aikaa!

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Marianne.., 14.09.2018.

 1. Marianne.. Vierailija

  Hei. Pitkästä aikaa käymässä, mitä katsotaan Sinulle? Voitko vähän laittaa taustaa.

  Minulle katsotko, mitä kuuluu pojalleni? En ole saanyt yhteyttä viikkoon, lähti matkalle parisen viikkoa sitten. Koska/miten onnistuisi yhteydenotto? Huoli on kova!
   
 2. vierailija Vierailija

  Poikaasi ei näy hätää, hän lomailee huolettomasti ja nauttii olostaan niin, että ei ole yhteyttä laittanut, vaikka olet kyllä ollut hänen mielessään. Kuulet hänestä pian.

  Minulla pieni matka edessä frendin kera, miten sujuupi? Olemme vaaleita sinkku naisia, keski-ikäisiä.

   
 3. Marianne.. Vierailija

  Kiitos!

  Tähän tulee heti oikein hyvät energiat matkalle, matka menee hyvin ja odotuksenne täyttyvät. Tähän näyttäisi nousevan myös jotain lupaavaa säpinää matkalla teille. Jotain lupaavaa, mikä saa sinut unohtamaan menneitä juttuja tehokkaasti.
   
 4. vierailija Vierailija


  Sinä voit olla huoleti tässä. Poika on itsenäinen ja pärjäävä. Nauttii omasta olostaan. Ei hän aivan ymmärrä, että hänestä ollaan huolissaan ja yhteydenpito on jäänyt. Ottaa yhteyttä kun muutama päivä menee.

  Kerro mitä vain nouseekaan velmusta viheltelijästä? Onko pohjimmiltaan ujo kuitenkin?
   
 5. Marianne.. Vierailija

  Kiitos!

  Tähän tulee ensin jotenkin, että tämä ajatuksesi velmusta on jotenkin omassa päässäsi eli tulkitsisin, että ei ole ujo vaan kyse on jostain ihan muusta. Sitten nousee, että nyt on korkeat mahdollisuudet suuriinkiin tunteisiin välillänne.
   
 6. Marianne.. Vierailija

  Vielä paikalla, jos löytyy vaihtajia!
   
 7. silmänen Vierailija

  Pojalla on kaikki hyvin. Yhteydet eivät vain toimi kaikissa paikoissa. Hän on matkalla ja ei kaipaa äidin huolta sinne vaikka se kurjalta tuntuu. Ottaa yhteyttä kun viestisi menevät perille. Matkan hotellin kautta saa yhteyttä myös. Suurlähetystöön voi olla yhteydessä samoin kuin ulkoministeriöön jos huoli käy ylivoimaiseksi.
   
 8. Marianne.. Vierailija

  No sepä se, kun olisikin jossain hotellissa, joka tiedossa. Mutta tiedossa ei ole hotelli (eikä mikään muukaan majoitus) - ei maa eikä siten suurlähetystö - ei kaupunki - ei mikään muu kuin se, että puhelin ei ole päällä, kun siihen yrittää soittaa ja viestejä lähettää.

  Kiitos kuitenkin. Sinulle katsoessani tarkoitin, että naisen aiheuttamat ikävyydet tällä kertaa onneksi pieniä, kun sinä ja auttajasi niihen heti tartutte.
   
 9. Silmänen Vierailija

  Näin aattelin tilanteen olevan. Poliisi ja ulkoministeriö löytävät hänet jos huoli käy liian kovaksi. Se missä oli viikko sitten on jo hyvä johtolanka.

  Kuitenkin näyttää siltä että voi hyvin miesten reissulla.
   
 10. Marianne.. Vierailija

  Kiitos Sinulle. Toivotaan tosiaan näin!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti