Hae Anna.fi-sivustolta

Vaihdan

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Miehet, 16.09.2018.

 1. Miehet Vierailija

  Mulla mielessä kaksi miestä: A. Pitkä ja hoikka vaalea pitkähkö hiuksinen rock tyylinen 25v mies. Tuleeko vielä sutinaa hänen kanssa? Viestiteltiin tässä viikonloppuna, mutta mies oli kai näkemässä kavereitaan eikä tapaaminen onnistunut.
  B. Pitkä ja hoikka mustiin pukeutuva rocktyylinen ristiverinen mies. 23v.Vähän vaikea selkoinen persoona. Hänen ja kaverinsa kanssa perjantaina viihteellä, mutta tää mies sammui ja lähti kotiin. Ollut sutinaa hänen kanssa pari vuotta sitten, mutta nyt kai vaan kavereita. Näkeekö tää mies mut vaan kaverina vai voisko meillä vielä olla jotain muutakin?
   
 2. vierailija Vierailija

  Tähän vaalean hyvät energiat ja hän haluaa nähdä sinua kaiken yhteisen mukavan merkeissä. Sitoutumaan ei ole vielä valmis. Et itsekkään ehkä niin tunne. Tämä tuntuisi sopivan teille.

  Tämä tumma on kyllä jotenkin ihan omien polkujen mies. Jotain joskus voisi pientä ollakin, mutta tässä tulee myös varoitus yksipuolisesti tunteista. Hän vetoaa sinuun jotenkin syvemmin ja läheinen kanssakäyminen saattaisi muuttua sydänsuruiksi. Haluaa olla vain kaveri.

  Vaalea on siis vartaanotettavampi vaihtoehto. Ja erittäin kivaa seuraa ja tuo kaipaamaasi virettä elämääsi.

  Minä tuskailen rahoituksen kanssa. Vaihtoehtoja paljon. Kuka/ketä rahoittaa, jos saat kiinni?
   
 3. Miehet Vierailija

  Tummempi mies näkyy yhteistyökumppanina. Oletko tehnyt aiemmin hänen kanssaan samassa paikassa työtä. Jotain yhteistä menneisyyttä teillä. Hänen kauttaan rahoitusta. Sinkkumies on. Tässä sinulla tosiaan parikin varteenotettavaa vaihtoehtoa, mutta häneen lopulta päädyt.
   
 4. vierailija Vierailija

  A. Tähän tulis kyl joku sutina pieni muotoinen ei kuitenkaan taida edetä sairaus korttikin.Pakko pullalta vaikuttaa.
  B.Matkan teet tämän kanssa tai asuu matkan päässä tähän liitty jotain salassa olevaa eli et tiedä kaikkea.Tällä matkalla mahdollisuus tavata uusi mies puolinen henkilö eli et sinä yksin joudu olemaan.


  A. mies henkilö ristiverinen tummempaan enempi kuin vaaleaan aaltoilevaa se on ihanaa välillä taas matala lentoa miten tulevassa ?
  B. Miten tuleva yleisesti nyt on odottava vaihe ei tiedä mihin tarttua mikä on oikein ja onnea tuottavaa mikä minulle hyväksi?
   
 5. Miehet Vierailija

  A. Tämä näkyy jonkinlaisena on-offina. Joko tällä joku toinenkin tässä tai sitten ei vaan nyt kunnolla pysty sitoutumaan juttuunne. Jatkuu vähän epävarmana ja sinulla kyllä ensi vuonna toinen mielenkiinnon kohde.
  B. Sisältäsi löytyy avain onneen eli kun seuraat sydämesi ääntä niin löydät oikean polun. Näkyy, että tätä suvantoa kestää hetki ja talvella alkaa selvitä. Näät silloin asiat kirkkaammin.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti