Hae Anna.fi-sivustolta

Vaihdellen

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Riisipussi, 13.01.2018.

 1. Riisipussi Vierailija

  Katsotaanko toistemme kysymyksiin? Laitan tähän ketjun enkä jätä vastaamatta.

  Minulla on mielessäni kaksi tuttavuutta, joiden kanssa ihan ystäväpohjalta ollaan tutustuttu. Toinen heistä on hulvaton, vaaleahko mies, joka on rockasenteella varustettu. Toinen taas on muusikko ja virastotyöläinen, joka on aika tummapiirteinen. Minua lähinnä kiinnostaa se mitä miehet minusta ajattelevat ja minkälaisena näkevät ja kokevat?
   
 2. Etua.fi Vierailija

  Tämä ensimmäinen vaalea näkee teissä paljon yhteistä ja miettii kiinteämpää yhteydenpitoa. Tummapiirteinen taas painii vielä itsensä kanssa ja venyttää kaikkea, missä pitäisi ottaa askelia - hassua sanoa, mutta kokee itsensä liian nuoreksi Sinun suhteesi (mitä sitten tarkoittaakaan, voi olla hänen henkinen tilansa)
   
 3. Tomusokeria Vierailija

  Vaalea näkyy vapautuneempina energioina tummaan nähden. Vaalea sinua makustelee. Tummalla jokin juttu itsensä kanssa. Vaalean kanssa mukavia kohtaamisia talveen ja kevääseen, mutta eivät johda kuitenkaan fyysiseen suhteeseen. Sinulle tulee loppu keväästä ihan toinen mies.

  Minä haluaisin rakastua tänä vuonna. Kuvittelen olevani valmis, mutta mitä sanot? Tuleeko jotain ihanaa?
   
 4. Käppänä Vierailija

  Eivät he kumpikaan huonoja miehiä ole. Tämä hulvaton pitää sinua kauniina ja kevyemmältä pohjalta ponnistaen etenisitte, mutta muuttuisi syvällisemmäksi ajan kuluessa.
  Virastomies ei oikein osaa vielä päättää mitä toivoisi teillä olevan, mutta kiinnostusta hänelläkin sinuun. Vaalea kuitenkin potentiaalisempi.


  Taksiyrittäjä, herrasmies, hymyilevä ja rauhallinen. Muutamaa vuotta nuorempi. Koirista pitää oletettavasti.
  Lyhyet, pystyt hiukset (ennemmin vaaleat kuin tummat), sinisävyiset silmät.
  Naimisissa. Lapsista en tiedä mitään.
  Tykkäämme vanhoista autoista, niistä puhuimme viimeksikin eli tämän viikon alussa. Hän sanoi lopuksi: Sinun kanssasi on mukava matkustaa :)
  - Onko ystävyyttä nyt jo tai tulossa myöhemmin? Millaisena hän minua pitää? Onko mahdollisuutta myöhemmin edetä enenmän?
   
 5. Riisipussi Vierailija


  Kiitos.

  Vapautunein energioin tähyilet ympärillesi. Tulee sellainen paketti, paketti jossa on mies ja lapset. Mietit miten tämä kuvio sitten käytännössä.. mutta mies on kyllä ihana.
   
 6. Tomusokeria Vierailija

  Kiitos. Mihin vuodenaikaan tämä ajoittuisi?
   
 7. Riisipussi Vierailija


  Kiitos.

  Ei tähän vahvaa etenemistä näy, mutta satunnaisi tapaamisia ja hyvällä fiiliksellä. Miehen elämäntilanne on sellainen ettei ajattele asioita samansuuntaisesti sinun kanssasi.
   
 8. Riisipussi Vierailija


  Ketju voimassa :)
   
 9. Bling Vierailija

  Vaalea on vaikuttanut jotenkin hermostuneelta, joku erokohan sydämellään ?
  Siitä kun selviää niin näkee sinut ihan uusin silmin. Tumma kaveri on uppoutunut kaveriporukkaansa. Kivoja kavereita molemmat, tuovat ystävyyttä ja hauskaa yhdessäoloa, valoisaa huumoriakin.
  Jonkun harmittavan takaiskun jälkeen ( joku sopimus kaatuu, olisikohan työ-, vuokra- tms. iso asia kyseessä ) tai samoihin aikoihin ilmestyy eteesi vaalea mies sydämensä kanssa... voisi varmaan olla juuri tuo kysymäsi vaalea kaveri.

  Minulle voisi katsella miesjuttuja myös. Tumma nuorempi kiinnostuksen kohde on jäänyt kai jo taakse, vai onko ? Mitähän tämä uusi ulkomaalainen tuttavuus minusta tahtoo, millaisena hänet näet ? Vai onko kenties jotain tulossa näköpiiriin ?näköpiiriin
   
 10. Riisipussi Vierailija

  Kiitos.

  Muutama mies tässä, joilla on kiinnostusta kohtaasi, mutta on sitten esteitäkin. Ulkomaalainen on valoisin energioin ja tutustumista teille onkin luvassa. Tämä tumma tulee myös jotain kautta eteesi. Ei ole niin aktiivinen asian suhteen, mutta polkunne kohtaavat kuitenkin.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti