Hae Anna.fi-sivustolta

vaihdon kolmelle

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Katsojatar kurkkaa, 14.09.2020.

 1. Katsojatar kurkkaa Vierailija

  Katsoisitko tulevaan ihmissuhteissa.

  Olen tehnyt päätöksen jättää kaksi hankalaa ihmissuhdetta pois, jotka vetivät mieltäni alas. Keskitän aikani nyt positiivisten ihmissuhteiden vaalimiseen ja elämän positiivisempiin asioihin. Hankalat ihmiset ovat kuitenkin hyvin takertuvia ja voimakastahtoisia. Kuinka he ottavat tämän? Voit vapaasti kertoa.

  Mitä saan katsoa sinulle? :)
   
 2. Tarotpakka-akka Vierailija

  Kiitos mahdollisuudesta. Katson tarotein sinulle tuotapikaa.

  Minulle ihmisuhteisiin, rakkauteen ja siihen kuka seuraava elämäni rakkaus on ;) Saat vapaat kädet kertoa, menneet suhteet ovat menneessä ihan syystä.
   
 3. Tarotpakka-akka Vierailija

  Olet tullut perille monessakin ihmissuhteessasi. Kortein näkyy henkisen kehityksen kasvua, itsetuntemusta ja kypsyyttä asiassa. Kokemuksen tuoma tietämystä miten toimit heidän kanssaan. Energiasyöpöt, jättävät kyllä sinut rauhaan.

  Torni-kortti kertoo yleensä mullistuksista ja vastoinkäymisistä, muttei pahassa. Se ei tarkoita tuhoa vaan uudelleen aloittamista. Kohtalo puuttuu asiassasi peliin, hyvin menee. Älä usko kaikkea myös varoitetaan, vääriä asioita kerrotaan, tulet saamaan tekosyitä ja selityksiä, manipulointia. Menee ohi. Kunhan kokeilevat ja osoittavat aikansa mieltään.

  Tarvitset kohtuutta, tasapainoa ja kärsivällisyyttä. Muistutetaan, ettet pikaisuksissasi pakita päätöksestäsi ja suhtaudu liian tunneperäisesti. Osoita myös myötätuntoa, näen että myöhemmin - paljon myöhemmin - päätöksesi on auttanut jota kuta myös jotenkin parantumaan? Teet oikean ratkaisun :)
   
 4. Silmä Vierailija


  Sinä vahva nainen kuuntelemassa sisäistä ohjaustasi. Tämä menee hyvin kannaltasi. Käytöstäsi voidaan ihmetellä sillä annoit heille omastasi ja nyt tuuli on kääntynyt. Jäävät kummastellen katsomaan perääsi. Jotain keskustelua vielä käyt, mutta elämääsi tulee positiivisia asioita, mitkä vievät voiton. Et kadu.

  Menikö tummatukkainen mies menojaan? Tiesin, että jossain vaiheessa näin käy, mutta nytkö oli aika? Mitä hän ajattelee minusta?
   
 5. Sydämen tie Vierailija

  Ratkaisusi aiheuttaa pohdintaa, eivät näe asiaa samoin kuin sinä. Ei tästä sinulle isompaa hankaluutta koidu. Vaikka olet tähän valmistautunut ja ratkaisusi on perusteltu, silti pohdit näitä vielä syksyn aikana. Kyse on ikäänkuin tilinpäätöksestä mikä kuuluu asiaan.

  Millainen mies pääsee sydämeeni? Nyt siellä on hyvin tilaa. Milloin on oikea aika?
   
 6. Katsojatar kurkkaa Vierailija

  Kiitos kattavasta tulkinnastasi.

  Sinulle näen elämääsi ruskeahiuksisen, hueman sinua vanhemman miehen, 1-5v. Hänellä ei ole jälkikasvua, on elämän tuomaa järkeä ja kokemusta, elämänviisautta paljon.

  Näkisin tämän herran tapaamisen jonkin harrasteen, kokoontumisen tai muun ryhmään perustuvan toiminnan yhteydessä. Alku näkyy kuin ystävyyden kautta ihastumisena, eli hetken tunnette toisenne ennen romanssin alkua.

  Mies on ollut aviossa, mutta erosta kulunut jo vuosia, hänellä näkyy omakotitalo ja pensaita tai puita pihamaalla. Ahkeran oloinen, keskusteleva, erityinen suomalainen mies, puhelias ja huomioiva. Hän näkyy ilahduttavan sinut kokkaustaidoillaan.

  Mukavaa syysjatkoa sinulle :)

   
 7. Katsojatar kurkkaa Vierailija

  Kyllä vielä on lähellesi palaamassa, etääntyy hetkeksi, mutta käy vielä, lopputulemaksi lähtö kuitenkin näkyy. Sinua kaipaa kuitenkin ja tunnetta on, ikävöi, vaikka menee omaa tietään ajan päästä. Yhteinen aika oli tarkoitettu näin.

  Menikö tummatukkainen mies menojaan? Tiesin, että jossain vaiheessa näin käy, mutta nytkö oli aika? Mitä hän ajattelee minusta?[/QUOTE]
   
 8. Katsojatar kurkkaa Vierailija

  Tilaa näen sydämessäsi ja paikan vie ristiverinen uusi tuttavuus. Hän kuitenkin keväällä, alku vuonna, lähestyy vasta, silloin on valmis uuteen rakkauteen tositarkoituksella. Kynttilöitä poltat ja kirjoja näen lähelläsi, aika kuluu positiivisen odotuksen myötä. Mies henkinen ihminen.

  Millainen mies pääsee sydämeeni? Nyt siellä on hyvin tilaa. Milloin on oikea aika?[/QUOTE]
   
 9. Okseri Vierailija

  Heissä voi nousta vihaa ja kiukkuakin ja muuta vastustusta sisäisesti mutta eivät näitä tunteita suuresti tuo päivänvaloon. Uusia positiivisia juttuja edessä ja päätöksesi on rohkea ja oikea. Jotain anteeksiannon teemaa tässä myöskin ja sitä kautta eheytymistä. :)

  Näkyykö omaan pahaan olooni helpotusta, jos niin milloin?
   
 10. Katsojatar kurkkaa Vierailija

  Helpotusta on näköpiirissä. Ole sitkeä, paha olosi on ohimenevää ja vastoinkäymisistä johtuvaa. Tulet tästä voittajana selviämään ja nautit elämästäsi jo keväällä täysin iloisin mielin.

   
 11. Kurkistus Vierailija

 12. Katsojatar kurkkaa Vierailija

  Voin katsoa vielä, mutta vastaan vasta huomenna vaihdon jättäneille :)


   
 13. Tarotpakka-akka Vierailija

  Kiitos sinulle!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti