Hae Anna.fi-sivustolta

Vaihdot tänään

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Kottaraisen konkreettiset, 16.05.2020.

 1. Heipä hei!

  Vaihdellaanko konkreettisia näkyjä, tapahtumia joita tulevasta näytetään?
   
 2. Joen uoma Vierailija

  Sinusta tulee tunne, että olet toipumassa. Onko elämässäsi ollut jotain haastetta jota olet jättämässä/jättänyt taaksesi. Parempaa kohti suunnistat. Rakkaudessa epävarmuutta. Vähän taaksesi vilkuilet kuin et olisi varma pitääkö vielä kääntyä takaisin. Näkisin niin, että vierellesi tulee lämminhenkinen mies, jolla ollut omat vaikeutensa elämässä. Tämä tuo häneen syvyyttä ja lempeyttä. Illat pimenee kun hänen aikansa on elämässäsi. Voisi olla elokuuta. Kesä näkyy hiljakseen kohti parempaa, iloa ja pieniä kivoja juttuja.

  Minulla on tulossa ensi vkolla tapaaminen itseäni hieman vanhemman, pitkän ja ruskeahiuksisen miehen kanssa. Miten menee? Mitä mies minusta tuumii ja näkyykö jatkoa?
   
 3. AsteriX Vierailija

  Jotenkin olet turhautunut nyt ?
  Ristiverinen mies on ajatuksissaan , suunnittelee matkoja mielessään, pitkää ja sitten lyhyttäkin, risteily varmaan tms. Haluaisit jättää taaksesi menneisyyden murheen, nyt jo kevyemmällä mielellä ajattelet jotain kauppaa tai sopimusta ? Kortteihin nousee vaalea vanhempi mies, isällinenkin voi olla tai hauska, samaan aikaan taloudellisesti terävä/taitava. Voisi vaikka junailla jotain isompaa kauppaa.
  Joku uutinen sairastumisesta tms. tulossa, syyskuussa saat viestin. Voisiko olla tumma nainen kyseessä, kolleega mahdollisesti.

  Minulle voisi katsella samaan tapaan tulevaa.
   
 4. Tapaaminen tulee kyllä. Tähän näkyy jokin kompastuminen, jos kyse on työasioista, se voi olla kielteinen. Jotenkin raha tässä on mielessä, mutta taitaa jäädä pois. En näe tapaamiselle toista jatkoa.

  Minulla on tulossa ensi vkolla tapaaminen itseäni hieman vanhemman, pitkän ja ruskeahiuksisen miehen kanssa. Miten menee? Mitä mies minusta tuumii ja näkyykö jatkoa?[/QUOTE]
   
 5. Näen loppukesälle sinut pienessä, kauniissa ja iloisessa juhlassa ja pöytä notkuu tarjoiltavaa. Vaalea vanhempi sukulaisnainen itkee, toivoo yhteydenottoa. Mies menneestä kaipailee, miettii yhteydenottoa, on niin ja näin tarttuuko puhelimeen. Tumma mies sinulle epärehellinen, nuorehko. Uuden ystävän löytyminen, yhteinen kiinnostus/harrastus. Rahahuolet väistyvät.

   
 6. vierailija Vierailija

  Moi.
  Oletko vesimerkkinen horoskoopissa, herkkä vaistoamaan muitten tunteet. On myös ailahtelevuutta tunteissa, älä turhaan yritä miellytää muita, olet vaan itsesi.
  On joku asia mikä tuottaa sulle mielihyvää mutta samalla uuvuttaa, imee susta mehut. Onko työ/suhde/perhe suhde.
  Sitten on joku mies joka on aika tulinen luonteeltaan, mutta himmailee lähestymistään. Hänellä taitaa olla siihen syy: ei ole vapaa tai muuten asuu kaukana tai ajattelee ettei teistä voi tulla mitään.
  Näkison että sun kesässä on paljon hyvää, et joudu kärvistelee köyhyydessä, taloudelliset asiat on kunnossa ja voit elää hyvää elämää. Eikä tuo mieskään haittaa sua, lähestyy jos lähestyy.
  Ei mitään pahaa tähän noussut.

  Näetkö että yks mies ketä ajattelen koko ajan, ajattelisi myös minusta samalla lailla?
   
 7. Tähän näkyy selvästi molemminpuolinen yhteys ajatuksissa ja se näyttää tapaamiseen johtavan. Jatko jää auki, sinun päätöksesi sitten ratkaisee.

  Näetkö että yks mies ketä ajattelen koko ajan, ajattelisi myös minusta samalla lailla?[/QUOTE]
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti