Hae Anna.fi-sivustolta

Vaihtoehtoinen äitienpäivä

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä Mummis, 09.04.2008.

 1. Mummis Uusi jäsen

  liittynyt:
  17.02.2008
  Viestejä:
  167
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voisiko äitiä muistaa tänä vuonna pelkällä kukkakimpulla ja kortilla ja lahjoittaa pienen rahasumman vaikkapa Unicefin keräykseen? Ruoan hinta on noussut rajusti nimenomaan köyhissä maissa. Täällä meillä on ruokaa pöydässä joskus ehkä liikaakin ja komerot täyttä tavaraa.
   
 2. LLL Vierailija

  ...tai :

  http://www.lahjaksilehma.fi/

   
 3. Niin jos se Sinun mielenrauhaasi helpottaa. Totuus on, ettei meidän lahjoitukset ole kuin itikan pieru itämeressä. Tosiasiassa ne länsimaat, jotka ovat ryövänneet esmes Afrikan timantit, kullat, ... voisivat pikkuhiljaa lähteä korjaamaan kättensä jälkiä.
   
 4. Osa-aikaduunari Vierailija

  Meidän perheessä äidille on aina riittänyt kukkakimppu (itse kerätty) ja/tai kortti. Kannatan ajatusta! :)
   
 5. meidän äiti Vierailija

  Meidän äidille on aina ollut tärkeintä saada lapset äitienpäivänä käymään. Ei siinä ole aina edes kukkia muistettu. :)
   
 6. voi voi Vierailija

  Vain kukkakimppu ja kortti ? Olen jotenkin ymmärtänyt - ehkä väärin - että lahjaksi saa yleensä sen kukkakimpun ja kortin. Ja minusta tärkeintä on että, lapset muistaa jollakin tavoin. Tarkoittaa soittaa, tulee käymään , lähettää kortin, pistää tekstarin tai meilin. Jossain perheissä perheen äiti kyllä muuttuu miehensä äidiksi ja saa mieheltään äitienpäivälahjan. Meidän äiti. Voihan se lehmän sitten antaa vaikka oman omantunnon hyvittämiseksi itselleen.
   
 7. aamuaur1nko Vierailija

  ..tai puoliso haluaa muistaa lastensä äitiä äitienpäivänä. Muistan minäkin lasteni isää isänpäivänä. Ei siinä ole mitään kummallista.
   
 8. Osa-aikaduunari Vierailija

  Mainontahan sen on saanut aikaan, että äidille kannetaan toukokuun toisena sunnuntaina jos jonkimoista runokirjaa, korua ja alusvaatesettiä. Nykyään osa äideistä osaa jo itsekin vaatia, että heitä muistetaan tavaralahjoilla. Meillä isä osallistui äidin muistamiseen niin, että yhdessä kerättiin kimppu valkovuokkoja. Lapsilta tuli omin käsin askarreltu kortti.
   
 9. huuli pyöreenä Vierailija

  Mies sanoi tässä pari päivää sitten että täs on sulle kukka etukäteen, ettei tarvi muistaa enää äitienpäivänä. Se löysi pihalta nurmikolta niinku rairuohon, jossa oli pieni keltainen kukka.
   
 10. Anni62 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  2 912
  Saadut tykkäykset:
  1
  Meilläkin lapset muistavat äitiä äitienpäivänä ja tytär jo kyseli mitä haluaisin. Poika on tehnyt kortin koulussa, ala-asteella kun vielä on. En tietenkään näe sitä ennenkuin sunnuntaina. Muksut tekevät kakun ihan ite.
  Mieheltä kysyin mitä hänen äidilleen viedään ja varmaan ihan kukkanen, ei oikein yli 80 vuotiaalle mitään muutakaan keksi.
  Silloin kun lapset olivat vielä pieniä mies osti kortin ja lahjan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti