Hae Anna.fi-sivustolta

Vaihtoja sunnuntaihin.

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Miss sunshine, 12.08.2018.

 1. Miss sunshine Vierailija

  Hei! Uusi asunto on nyt löytynyt ja muutto olisi tämän kuun lopussa,mutta vähän turhan kaukana keskustasta ja koulusta. Jonkin aikaa voi vielä miettiä otanko asunnon vastaan. Alkuun tietenkin voisi asua siinä ja etsiä ajan kanssa uutta keskustasta. Miten asia tulee etenemään,tulenko muuttamaan tähän asuntoon vai löytyykö nyt ihan lähipäivien aikana joku toinen asunto lähempää koulua? Koulu on jo alkanut,mutta sain mahdollisuuden aloittaa vasta syyskuussa kun muutto ensin hoidettu alta pois. Näitä asioita ennen yksi suurempi juttu myös tulossa reilun viikon päästä,miten tämä asia vaikuttaa taas muuttoon ja opiskelujen aloittamiseen?Tuleeko muutto kuitenkin siirtymään vähän pidemmälle ja opiskelujen aloitus sittenkin vasta tammikuussa? Mitäs rakkauteen?Sinkku olen tällä hetkellä, onko mitään tapailua tulossa jonkun kiinnostavan kanssa? Mitään muuta kivaa tulossa vielä tälle vuodelle?

  Laitatko vähän taustaa omaan kysymykseesi. Vastailen päivän mittaan kaikille,ketju on voimassa koko päivän iltamyöhään asti.
   
 2. geebee Vierailija

  Muutto tulee ja sieltä uudesta asunnosta sitten katselet lähempää asuntoa. Koulusi aloitat, etkä annan minkään häiritä opintojasi. Näkisin, että se suurempi juttu ei kuitenkaan häiritsisi opintojasi, vaan sinulla on vahvaa eteenpäin menoa, erityisesti syyskuussa. Tarmokkaana näen sinut syyskuussa ja syksyn aikana moni asia järjestyy sinua miellyttävällä tavalla. Rakkautta ei lähikuukausiin tule, sillä sinulla on niin monta asiaa hoidettavana ja järjesteltävänä. Et ehdi keskittyä niin kovin ihmissuhteisiin. Joulun ennen alkaa sitten enempi sellainen ihmissuhdeaika.
  Mitä näet työnhakuuni, saanko syksyn aikana työtä? Pieniä opintoja teen syksyllä. Niiden pitäisi helpottaa työn saantia. Muutakin saat kertoa, jos selvästi sinulle tulee.
   
 3. Miss sunshine Vierailija

  Kiitos! Saat syksyn aikana töitä,mutta menee ihan loppusyksylle,työ ei ehkä ihan sellaista ole mitä olit kuvitellut tai mitä mielelläsi tekisit,mutta näkisin sinun siinä kuitenkin aloittavan. Työ olisi pitkäaikainen,mutta taidat viihtyä siinä vain joitain kuukausia koska ensi vuodelle tulossa mielekkäämpi paikka jos otat sen vastaan. Siihen taitaa liittyä paikkakunnan vaihdos tai sitten pidempi työmatka.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti