Hae Anna.fi-sivustolta

Vaihtoja tähän iltaan

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Illanviettäjä, 02.08.2020.

 1. Illanviettäjä Vierailija

  Tällaista kyselen. Olen eronnut jo yli kymmenen vuotta sitten ja asia unhossa. Asun pojan kanssa (aikuinen) joskus kun käy isällään saatan kysyä jotain yleistä sukulaisita tai muusta. Mitään yksityikohtia elämästään en utele. Tämä tuntuu olevan pojalle kiusallista. Kysyn sitten nyt, että onko tässä kyseessä pojan tunne, vai onko ehkä asioita, mitä ei minulle hauta kertoa. Hassuahan tämä on kysysäkään, kun asia ei vaikuta minuun - kyselen kuitenkin näitä kysymyksiä niin harvakseltaan ja väljästi, että sen ei pitäisi olla ärsytyksen aihe.

  Mikäs sinun aiheesi?
   
 2. Energiaa Vierailija


  Aiheeni koskee virkamiestä, jolla on autoharrastus. Rv tai tummempi yleiseltä olemukseltaan. Mitä näet meille syksyn osalta? Omat ajatukseni ovat selvillä, mutta mitkä ovat miehen?

  Olet äitinä hoitanut eroon liittyvät asiat asiallisesti poikaa suojaten. Hänellä on jotain paineisuutta rinnassaan koskien eroa, mutta tämä on hänen omia tuntojaan ja käsittelemättömiä asioita. Haluaa olla kummankin puolella eikä asettua välikappaleeksi kuten sen kokee. Näitä kysymyksiä tulee kummankin vanhemman puolelta ja hän toivoisi, että voisitte ne keskenänne vaihtaa sillä viestinviejän osa on hänelle haasteellinen. Kaikkineen tämä on pojan omaa kehitystyötä ja hän siinä tarvitsee aikaa ja kokemusta, jotta näkee tilannetta laajemmin. Joku klikki hänessä aukeaa ja koen sen liittyvän omaan parisuhteeseensa ja sitä kautta pystyy näkemään, ettei ihmissuhteet ole niin mustavalkoisia kuin nyt tuntuu. Voit olla luottavainen ja kysellä mitä tunnet parhaaksi. Vaikka vastaus ei olisi niin avoin kuin toivot, niin se auttaa poikaa omista tunnelukoistaan avautumiseen. Pahan puhumista tai salailua tähän ei tule, vaikka epämääräisyys voi sellaista tulkintaa aiheuttaakin.
   
 3. Illanviettäjä Vierailija

  Kiitos. Asialliset asiat hoidankin suoraan (eikä niitä enää oikein ole) - nämä ovat sellaisia "tuliko mökille paljon viinimarjoja -tyylisiä" poutapäivän kysymyksiä. Lienee siis vain pojan kasvua ja omaa kehitystä. Hän todellakin on kummankin puolella.

  Sinusta tähän tulee, että odottaisit hänen osaltaan jotain. Hän tuntee lämpimästi Sinua kohtaan, mutta samalla miettii, että ei vain toista vanhoja virheitään. Siihen hänellä menee hetki aikaa, ei osaa tehdä kovin nopeita siirtoja. Mutta, mutta kun siirron aika on, hän toimiikin tosi suoraviivaisesti... saatat yllättyä. Siihen asti nauti elämästä päivä kerrallaan.
   
 4. vierailijakortein Vierailija

  - ei nouse varoituksen merkkejä pöytään, paljon ihmisiä kylläkin ympärillesi tähän
  - poika ei halua vain loukata, jotenkin ”tasasella haluaa luistella”, on vilpitön kuitenkin. Ei vaan halua olla ”sanansaattajana”
  - tuossa joukossa on myös ihmisiä, jotka vilpittömästi haluavat sinulle hyvää
  - vaikket kysynyt muuta, niin lähikuukausiin sinulle tulee eteen jonkin uuden asian aloittaminen. Arkeen liittyy, mutta nautit vietävästi :)

  Minulle voisit katsoa olemattomaan rakkauselämääni. Menneet olen käsitellyt ja uuden edessä! Muttei aavistustakaan millaisen :D
   
 5. Illanviettäjä Vierailija

  Kiitos.

  Olet hoitanut itsesi ja sitoumuksesi menneessä niin hyvin, että palkkio on tulossa. Toiveesi näytetään toteutuvan tuplasti - yllättäen tämä kaikki tulee, mutta hetken päästä huomaat, että tätähän olen aina toivonutkin. Onnena entiseen nähden tässä on, että nyt kaikki puhutut ja solmitut sopimukset pitävät. Tässä on, että nyt on aika nauttia tunteista ja hetkistä - jos joku suunnitelma ei suju, niin se kannattaa vain jättää sivuun. Jatkat sitä sitten kun se lähtee itsekseen liikkeelle. Mutta kun parisuhde tulee, se pitää.
   
 6. vierailijakortein Vierailija

  Kiitos!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti