Hae Anna.fi-sivustolta

Vaihtoja tänään

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Bearnaise, 13.07.2018.

 1. Bearnaise Vierailija

  Katsotko minun (tumma nainen) ja ristiverinen vanhempi mies juttua. Mitä tämä mies haluaa? Omanlaatuinen yhteys meillä. Jos yritän irtautua mies aina muistuttaa itsestään. Eikö halua lopettaa? Millaisena tämä juttu näkyy?
   
 2. Enkelipölyä Vierailija

  Miehen suhtautuminen näyttäytyy kohtalaiselta. Yhtäältä pitää sinusta aidosti ja syvästä sydämestään, toisaalta tähän liittyy jokin vallankäyttö hänen puoleltaan. Tuntee tarvetta ikään kuin olla ohjaimissa ja rohkenen sanoa varovasti että jopa vähän alistaa sinua sillä että kontrolloi. Erikoinen suhtautuminen tällä miehellä mielestäni elämään, jossa näkee varsin usein vallan kautta.

  Loppuuko tämä kipu ilman leikkausta? Tai saanko sen kohtuulliseksi muilla hoidoilla?
   
 3. Mailis Vierailija

  Mies haluaa omistaa sinut ja pitää otteessaan. Tunteita on ja sitten ei kuitenkaan tarpeeksi tomerasti tartu tilaisuuteen. Kun olet väliinpitämätön, hän säikähtää, että menettääkkn sinut. Tunteiden pauloissa on eikä vaikuta kovin vakaalta nyt siis tätä olisi luvassa jatkossakin, jos jatkoa haluat. Hyviä hetkiä ja puolia hänessä myös toki ja ne antavat mielihyvää molemmille.

  Miten sinulle välittyy ponnaripäisen muusikkomiehen ajatukset ja toiveet musta?


   
 4. Bearnaise Vierailija

  Kiitos sinulle. En näe leikkausta sinulle vaan jokin käänne parempaan tulee ikäänkuin yllätyksenä ennen mitään leikkausta ja siitä alkaa mennä paremmin. Pysyy vähäoireisena. Näyt tässä hymyilevänä ja kiitollisena myöhemmin tilanteen parannuttua. Mitään kovin taianomaista konstia en tähän näe vaan avainsana on kokonaisuus, elämäntavat ja sopivat hoitomuodot. Näihin sitoudut ja saat hyvän tuloksen niillä, vaikka se ehkä juuri nyt tuntuukin epävarmalta. Voimia!
   
 5. Bearnaise Vierailija

  Kiitos. Mies selvittelee itselleen ajatuksiaan sinusta. Käy läpi millaiset välit haluaisi sinun kanssa. Tähän nousee vahvasti ystävyys ja ihan fyysinen intohimo. Vähän tällainen löysähkö tai vapaampi suhde ilman vakavia sitoumuksia, vaikka kyllä tässä on olemassa ja voisi kehittyä ajan kanssa myös jotain vakavampaa, mutta juuri tällä hetkellä hän pitää sinua viehättävänä ja mielenkiintoisena naisena ja haluaisi olla satunnaisemmin tekemisissä. Kannattaa olla hänen ystävänsä ja jos sinulle sopii kevyempi suhde tai yhteydenpito häneen niin se olisi sopivaa juuri nyt ja lähiaikoina. Kohtaamista teille nyt kesän aikana näkyy ja syksylläkin, talvella joku tauko tai jompi kumpi matkustaa lomailee jossain kauempana.
   
 6. Bearnaise Vierailija

  Ketju voimassa tänään myöhemmälle ja huomenna myös!
   
 7. Bearnaise Vierailija

 8. vierailija Vierailija

  Onko välissänne ollut mielipide vaihtoja / kinaa tms
  Mies on elämässäsi on kivaakin
  Lapsia myös kuvioissa ?
  Kaikenkaikkiaan vie energiaa sinulta syö jollakin tasolla sinua paljon mietit jatkoa itse ja yrität tehdä ratkaisun ja sitten taas saapuu viesti :) mietittävä mitä antaa vai ottaako vain

  Ensi vkl mitä sinne näkyy ?
   
 9. Bearnise Vierailija

  Ristiverinen mies nousi kuvioihin, tällaisen tapaat, hän katsoo sinua. Tulee tunne, että tapaamista odotettu, merkittävä. Tai sitten olet muuten vain odottanut tapaavasi jonkun joka sykähdyttää. Maltillinen, myhäilevä, hieman salaperäisen oloinen, miehekäs mies. Tulette hyvin juttuun. Kepeää, romanttista, kesäistä iloista tunnelmaa. Matka, matkustaminen nousi myös tähän.
   
 10. vierailija Vierailija

  Näätkö onko jo tuttu ihminen vai joku kulkija vain eli ohimenevä ? :)
  Mitä muuta tulevaan ?

  Sinulle selvennystä ?
   
 11. Bearnaise Vierailija

  Mielestäni ette ole vielä tutut, ainakaan ette ole vielä tavanneet. Jokin hyvin löyhä yhteys saattaa olla joka yhdistää teitä ja josta voitte löytää keskustelun aihetta. Se voi olla vaikka työpaikka, jokin kaupunki, sukulainen tai muu sellainen.

  Itse voisin kysyä vielä, että näetkö tuohon, että mikä on miehen motiivi minua kohtaan tai mitä minusta haluaa? Tai mitä tuntee minua kohtaan? Tarkoitusperänsä..?

  Voin katsoa sinulle lisää jos haluat vaikka vähän tarkentaa, että mitä haluat tulevasta tietää niin saan paremmin kiinni :)
   
 12. vierailija Vierailija

  Sinulle kahdella tavalla katsoin
  Ensin onnea sinulla että olet kohdannut tämän henkilön tämä on kaksijakoinen tämä henkilö ei taida tietää itsekkään mitä haluaa voi olla sinulle ystävä tai sitten Vihollinen jos näin voi ajatella .Tämän hetkinen tunne on ystävyys .
  Toisella tavalla katsottuna tämä ihminen tuo iloa elämääsi ja voisit iloita näistä hetkistä vaikka aina ei tiedä miksi ehdota hänelle mukavia asioita treffejä tms.kivaa tekemistä.
  Toinen asia positiivisuus ajattele suhteestanne positiivisesti iloitse hetkistä ja älä yritä muuttaa toista anna olla sellainen kuin on nämä o vaikeita ainahan sitä toista tahtois muuttaa :) ole sellainen kuin tahdon ? Iloitse juhli elämää aina kun näätte tapaatte .

  Oma kysymys on eräs tuttu jonka tunnen hänen kanssaankin tapaaminen mahdollisuus eli sitä vähän ajattelin että hänkö se ? vai joku muu ? se vähän ihmetyttäis jos näin ?
  Tulevaa jos katselet ihan yleisiä asioita ?
   
 13. Sex Vierailija

  Omanlainen tosiaan. Tämä mies ei halua sitoumusta, mutta haluaa pitää sinut elämässään jollakin tasolla. Hänellä taitaa olla iso ego. Jatkuu siten, että tulee olemaan fyysistä, sitten hiljaisempaa. Sinä pääsisit irti, jos oikeasti sitä haluaisit. Mies on ihastuneena oloinen ja fyysistä vetovoimaa tuntee sinua kohtaan.

  Milloin minulla olisi fyysistä ihanaa miehen kanssa? Ja tietty millaisen miehen?
   
 14. Bearnaise Vierailija

  Jotenkin tästä miehestä sain sellaisen tuttuuden vaikutelman, että en kyllä satavarmasti voi sanoa, ettetkö häntä tuntisi, mutta vaikutelma, että nyt tutustutte paremmin tai uudenlaisessa hengessä/syvemmin. Voi kyllä hyvinkin olla hän. Minulla on tällä hetkellä vieraita, joten palailen myöhemmin asiaan vielä :)
   
 15. Bearnaise Vierailija

  Vastaus tuli, että kuukauden puolentoista sisällä, pitkähkö, ristiverinen, jolla hieman kihartuvaa hiuksissa. Saattaa olla korvakoru toisessa korvassa ja työ luovalla tai viihdealalla. Mukava ja itsevarma, hyvä seuramies ja sängyssä teillä synkkaa. Tämä onkin selkeästi enemmän fyysinen, kuin vakava suhde, näyttää sopivan teille kummallekin niin.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti