Hae Anna.fi-sivustolta

Vaikea ihottuma ja yksityislääkärin törkeä kohtelu

Viestiketju osiossa 'Lastentaudit' , käynnistäjänä Iho-ongelmaisen äiti, 09.10.2012.

 1. Hei,

  Olen 10-vuotiaan pojan äiti. Vaikea ihottuma alkoi keväällä 2011 jalkojen takaa pohkeista. Pohkeet, etenkin toinen, oli täynnä valkoista näppylää. Myöhemmin näppylät muuttuivat punaiseksi ja nykyään rakkula on ensin vaalea, sitten puhkeaa, laajenee ja on punainen. Ihottuma on myös levinnyt jalkojen etupuolelle sääriluun päälle, jonkin verran ylemmäksi jalkoihin ja käsivarsiin. Yksittäisiä näppylöitä on myös muualla kehossa.

  Toista vuotta poikaani on tutkittu, kirjaimellisesti hutkittu ja lääkitty jos jonkinlaisella voiteella ja lääkkeellä. Epikutaanitestit eivät osoittaneet mitään. Lääkkeistä (ei mistään) ei ole ollut mainittavaa apua. Toissaviikolla kun allergiatestit olivat ohi, eikä niistä löytynyt mitään, annettiin ihotautipolille kontorolliaika TAMMIKUULLE. Miten kutiavan ja alati pahenevan ihon kanssa selviää tammikuulle saakka ? Ei mitenkään.

  Olemme käyneet lääkäriellä terveyskeskuksessa - ihitautipolilla yliopistosairaalassa ja usella yksityisellä ihotauilääkärillä. Pääosin kohtelu on ollut hyvää, jopa erinomaista, mutta myös välinpitämätöntä ja kaiken huippu oli riehuva, parjaava, syyttelevä jne. yksityislääkäri. Samainen lääkäri käyttäytyy hyvin tökerösti, itkettää potilaitaan, latelee törkeyksiä jne. Ko. lääkäristä' on tehty valituksia, mutta tämä lääkäri saa edelleen olla töissä - jota syvästi ihmettelen. Ikinä en vie poikaani ko. henkilön vastaanotolle. Huomaan, että täällä verkossa on kirjoituksia samaisesta lääkäristä muuallakin jo 2000 luvulta saakka. Käytös ei ole muuttunut.

  Mutta varsinaiseen asiaan. Olen äitinä epätoivoinen, etsin tietenkin apua pojalleni. Kukaan ei tiedä mikä poikaani vaivaa ? Mistään testeistä ei ole löytynyt selitystä. Hoksaisiko joku lukija, mitä asialle voisi tehdä ? Poika on kokeillut lääkkeiden lisäksi myös luontaistuotteita mm. aaloe-juomat ym. ja käyttää joitakin tuotteita yhä edelleen, mutta apua ei ole vielä löytynyt. Iho-omega pitää kyllä ihon joustavuutta yllä - monen kuukauden kokemusella voin tämän sanoa.
   
 2. sasfas Vierailija

  Mitä poika syö?
  Mitä pesuaineita käytätte vaatteiden pesuun? Lakanat, pyyhkeet, shampoot jne?
  Mitä karkkeja tms ylimääräistä syö?

  Voisiko joistakin noista löytyä allergisoiva tekijä?
   
 3. Potilaan oikeudet Vierailija

  Mikä sen törkeän lääkärin nimi on?

  Onhan se aikas ääliömäistä, että (yksityis)lääkäri voi käyttäytyä miten lystää. Jos hoitoa haluaa, niin pakko vaan niellä kaikki paska mikä eteen tuleen. Tai voihan sitä tietysti kävellä ulos ovesta mutta sitten jää hoidotta ja lasku tulee perässä.
   
 4. Romulus Uusi jäsen

  liittynyt:
  14.09.1999
  Viestejä:
  430
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viljat ja/tai maitotuotteet pois. Kokeile kumpi pahentaa/parantaa oireita.

  Lisäksi C-vitamiinia ja D-vitamiinia tarvii purkista.

  Tärkeä D-vitamiini, Lääkäri Antti Heikkilä
  Katsomo - Studio55.fi: Tärkeä D-vitamiini.
  Miksi pillereitä kannattaa syödä pimeällä eli kaikki mitä sinun pitää tietää D-vitamiinista
  D-vitamiini: syö pillereitä pimeällä Seppo Honkanen: MIELIPITEITÄ
  D-vitamiinilisän käyttö on perusteltua
  D-vitamiinilisän käyttö on perusteltua - Hevoskuuri
   
 5. Emil Vierailija

  Anopilla oli kamala kutiseva ihottuma, siihen aikaan laimennetulla etikalla sai itse sen kuntoon.
  Oli juossut kaikenmaailman lääkärit ja koetellut salvat koko repertuaarin, kunnes oli saanut "etikkareseptin" tietoonsa.
  Se ei ole myrkkyä voitte kokeilla, kastele pumpulitukko vedellä ja siihen vähän etikkaa kokeilu pienelle alalle, vähän se kirpaisee mutta on auttanut monella.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti