Hae Anna.fi-sivustolta

Vaimo ihastui toiseen

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä vierailija, 04.02.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Sain marraskuussa tietää että vaimo oli tavannut miehen kahden kesken.. Mies oli jutellut hänelle niitä näitä aina kun ovat nähneet kunnes eräänä päivänä oli kertonut että on ajetuut vaimoani kovasti.
  Noh aikaa kului kunne mies tuli suorittamaan pientä remonttia huoneistomme he olivat jutelleet tunnin elämästään ja parisuhteistaan.
  Vaimo oli silloin tuntenut jotain mielenkiintoa, noin viikon päästä mies oli pyytänyt vaimoa 2keskiseen tapaamiseen ja vaimoni meni.
  Siellä oli juteltu taas parisuhteista ja siitä miten hyvin he keskenään tulevat juttuun, myös perhosista vatsassa oli mainittu.
  Mies oli pyytänyt vaimoa sänkyyn hän oli kieltäytynyt koska ei halunnut pettää minua, oli kyllä kertonut että on suunnitellut eroa ja sitten kaikki toisin.
  No he erosivat sopimatta mitään.
  Seuraavana aamuna vaimoni lähetti miehelle viestin jossa hän kertoi kaipaavansa juttelemaan lisää. Mies puolestaan vastasi, katsotaan se seksikortti ensin..
  Vaimoni lupasi miettiä asiaa. Muutaman viestin jälkeen hän lopetti yhteyden pidon.
  Seuraavana päivänä hän lähti synnyinkotiinsa käymään lähetti minulle linkin missä kerrottiin läheisyyden antamisesta ja kysyi pystynkö tähän.. Vaihdoimme viestejä tiuhaan ja tajusin että jotain on tapahtunut.. Meni kolme päivää ja hän palasi reissusta.. Lauantai meni hyvin.. Sunnuntai ok.. Kunnes illalla tajusin asiat ja kysyin mitä hänellä on menossa xxxxx:n kanssa.. Sain vastaukseksi vain että olivat jutelleet..
  Aamulla hän laittoi miehelle viestin jossa kertoi että haluaa jatkaa kanssani ja saada avioliiton kuntoon.
  Kolmen kuukauden ajan sain kuulla kevyt versioita tapahtumista kunnes nyt sain tietää totuuden.

  Takana kuusi vuotta enemmän tai vähemmän myrskyisää avioliittovuotta..
  Kipuiltuani nyt nämä 3kk päättin että yritän antaa anteeksi.. Sen tiedän että heidän välillään ei enää mitään ole..
  Mutta silti minusta tuntuu että minulla on parisuhde vain koska vaimoni ei halunnut olla toinen nainen ja mies ei puhunut erosta..
  Vaimoni tosin sanoo että valitsi minut rakkaudesta ja oli jo lakannut vastaamasta miehen viesteihin..
  Mutta suunnitelleensa eroa ja oli vahvasti halunnut mieheen jonkun suhteen.. Mutta ymmärtänyt kuulemma että on vain luullut olevansa ihastunut..
  Tämä kaikki tapahtui siis alle kahden vkon.. Tosin niitä näitä jutelleet jo aiemmin..
  Pahalta tämä tuntuu, mutta rakkaus on sokea..
   
 2. vierailija Vierailija

 3. vierailija Vierailija

  Mieti mitä tahdot, kyseessä on sinunkin elämäsi etkä ainakaan anna selvästi irti tekstin kautta mitä haluat, saati mitä niin hyvää suhteessa on että olet valmis työskentelemään itsesi ja kumppanisi kanssa kohti anteeksiantoa. Sekään ei ole itsestäänselvää että kumppani tukee henkisessä prosessissa saati että muuttuu itse helposti lähestyttävämmäksi (kertoo ja näyttää mitä tuntee) jotta hellyyttä ja syvällisiä ajatuksia olisi luontevampi jakaa.

  Pohdi mitä rakkaus sinulle tarkoittaa ja näetkö itsesi tai kumppanisi puheissa ja eleissä rakkautta toisinne kohtaan, vaiko vain yrittämistä. Vastauksen ei tarvitse tulla suoraan, kaikki eivät edes hyväksy sitä mitä näkevät vaikka se olisi kuinka hyvää tai kuinka huonoa. Omat käsittelemättömät tunteet heijastuvat niin voimakkaasti elämän merkittävissä päätöksissä.
   
 4. vierailija mies Vierailija

  Mitä horoskooppi zodiakkia olette?

  Mielestäni toiset merkit luonnostaan menevät muualle.
  Silloin liitto rakentuu avoimuuteen.
  Samoin on seksin laita, että toiset liitot rakentuvat seksiin varaan.
  Toki luonnossa on omat tasapainottajansa vääryyden varalle.
  Noissa liitoissa valitaan alkuun mitä halutaan ja ollaan siinä.
  Paitsi jos kumppanit kasvavat yli.
  Voiko ylitse kasvaa?

  Kuka painottaisi yhden avioliiton arvoja?
  Kirrko ei enää ole auktoriteetti.
  Usein se on on oman pään mukaan.
  Ja yksilön pää ei riitä.

  Naisilla voi alkaa juoksu kesken liiton.
  Joskus se on uteliaisuutta.
  Mutta voi yltyä pahaksi.

  Sitten naisilla oppiminen, eläminen on painavampi kuin miehellä.
  Nainen oppii tekemällä. Tää on oma kehitelmäni, että nainen oppiakseen hyppää kyytiin.
  Ongelmana että tehtyä ei saa takaisin.
  Mies voi empiä mielessä, mutta neinen tekee, luo todellisuudessa.
  Niin naisen teko tuntuu raskaammalta.

  Jossakin Afrikan naisista on kirjoitettu, että naiset pettävät miehiä harvemmin. Mitä sekin tarkoittaa? Naisiin päivän aikaan voi säteilyttää paljon seksuaalienergiaa. Tai voi pettää kerran viidessa vuodessa.

  Yhteiskunta on avoin, lehdissä mainostetaan Petos.

  Tuntuu, että sosiaalinen aspekti, että heitä, jotka eivät eronneet, heitä pakotetaan eroamaan. Naiset ottavat sosiaalisen aspektin herkemmin toteen.

  Ikään kuin naisilta puuttuisi moraali tyystin.

  Mihin yhteiskunta pyrkii?
  Erosin itsekin ja tutkin mitä on matriarkaatti, patriarkaatti, seksuaalikäyttäytyminen, erotilastoja gloaalisesti, otin yhteyttä äxään, huusin muille......

  Hare Krishnoilla puhutaan Gunoista. Naisille on annettu himonkaltaisia ominaisuuksia.
  Mielestäni se olisi kuin limasidos, nainen tarrautuu johonkin. Naiselle ei kannata huvin vuoksi heittää kaikkea.

  Toisaalta joo on naisilla objektiivsta yhteiskunnallista ymmärrystä, jota kutsun kulttuuriksi. Kulttuuri kehittyy aina eteenpäin. Virheistä opitaan. Siksi avoimuus parasta, vaikka koskee. Naisten objektiivisuus on vain niin kylmää miehelle ja yksilölle. Se ei ota esim sinua huomioon, vaikka tietäisit mitä se on.

  Naiset on kannettavaa vastuuta.
  Pohjoismaalainen kenties toivoo, että nainen itse tietäisi.
  Kamppailee kahden välillä, että onko nainen tyhmä tai ei.
  Päädyin siihen, että nainen on täysin tietoinen omasta itsestään, vaikka mies lukee hänelle tietämättömyyden syytteitä, että olisi tyhmä. Nainen ei ole mies. Valitan kertoa tän. Naisella jokin muu rooli. Nainen pettää. Miestä synnytti nainen. Ajattelussa mies palaa naiseen, että hän ei ylitä naista niin kauan kuin lapset syntyvät biologisesti.

   
 5. 159 Vierailija

  Sanoisin, että pitkissä parisuhteissa tulee suurimmalle osalle tilanteita, joissa ihastuu toiseen. Se on normaalia. En lukenut kirjoitustasi ihan kirjaimellisesti, mutta tuli ajatus, että vaimosi oli kuitenkin rehellinen sinulle ja pohdintojen jälkeen totesi, että on edelleen rakastunut sinuun. Eikö tuollainen tilanne ole oikeastaan ihan hyvä?

  minullakin on ollut tuollainen tilanne parisuhteessani, mutta se oli ok, sillä olimme jo alussa mieheni kanssa puhuneet tästä asiasta ja todenneet, että ihastuminen toiseen on ihan ok: molemmat ihastumme helposti ihmisiin, mutta se tunne ei ole meille välttämättä rakkautta. Samalla siinä voi todeta omia tunteita kumppaniaan kohtaan, jotka ehkä on unohtanut tai joita on alkanut pitää itsestäänselvänä.
   
 6. Oppia ikä kaikki Vierailija

  Ap:n vaimo on saanut opetuksen, miten jotkut ihmiset toimivat. He ottavat, mitä otettavissa on, mutta eivät halua riskeerata mitään omasta elämästään. Tunnen ja tiedän useita miehiä ja naisia, jotka piipahtelevat vieraissa sängyissä aina tilaisuuden saadessaan, mutta eivät tunnetasolla itse ole edes ihastuneita. Työkaverinani oli nainen, joka sananmukaisesti harrasti sivusuhteita. Oli puoliso ja perhe, en tiedä, olivatko edes tietoisia siitä. Samoin on tiedossani monta miestä, jotka toimivat samoin. Pohjoisen hiihtokeskukset ovat täynnään kevätpuolella noita "harrastajia" ns. tyttö- ja poikaporukoissaan "lomanvietossa".

  Toivottavasti ap:n vaimo ymmärsi, että hänen ihastuksensa oli yksipuolista. Toinen vain pelasi hänen tunteillaan. Ovat muuten hiton taitavia siinä!!
   
 7. vierailija Vierailija

  Ja nyt sain tietää ettei se ollutkaan ihastunut tai halunnut mitään vakavaa..
   
 8. vierailijaolli Vierailija

  691
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti