Hae Anna.fi-sivustolta

vaimo vieraissa

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Mikael 36, 01.06.2005.

 1. vierailija Vierailija

  Niin ei hän sitä halunnut eikä hyväksynyt, mutta en kyllä ole jäänyt osattomaksi muiden naisten pilluista. Kokemuksia on kyllä kertynyt, En tiedä onko Ailalla enemmän kuin minulla. Mutta olemme yhdessäkin nauttineet kyllä panohommista vaikka Aila olikin se joka aloiy´tti tarvitsemaan muidenkin miesten nussimista joista pannessamme kertoi ja kehui kuinka oli nautinnollista aina riisuuntua tai olla riisuttavana miehelle joka ei ennen ollut häntä nainut. Työmatkoilla ollessani ei kait kertaakaan ollut ettenkö olisi vierasta saanut, Niillä en kuitenkaan kerskaillut , kenellekään, joku tiesi mutta siinä se. Mutta kyllä MINUA aina panetti vasta nussittu vaimoni tosi paljon kun tuli kotiin panoreissuilta ja kertoi yksityiskohtia kuinka häntä oli taas naitu huolella. Se tapahtui usein laivoissa, Aila sanoikin että hän on tullut LAIVAHUORAKSI. Oli nuoruusajat kivoja. Harmi ettei ollut digikuvausjuttuja silloin vielä oikein, ehkä olisin saanut laittaa AILAN kuvia nettiin ja hän olisi silloin varmaan ollut tyytyväinen asiasta ja taas olisimme naineet katsellessamme hänen rivojakin alastonkuvia netissä ja hän olisi ollut halukas tietämään kuinka moni mies runkkaili hänen kuvillaan katsellessa. T : Geglu
   
 2. vierailija Vierailija

  panettelija. älkää ottako vaimot oppia. ei tämä yleistä ole. netissä ei koko elo ei ole
   
 3. Tsegelius Vierailija

  i ole ei. Se on ihan totta. Ja jos joku sopii yhdelle se ei ehkä sovi toiselle. Nämä ovat vain juttuja mitä jotkut tekevät ja toiset ne sitten tuomitsevat. Normaalia elämää. Molemmat kenties, Tai sitten ei. Toiset haluavat enemmän kuin toiset. Eikä kummassakaan ole mitään pahaa. Paitsi joidenkin mielestä
   
 4. vierailija Vierailija

  Juu kyllä meilläkin vieraita harrastetaan, ja tykkään touhuista. Vaimo lainassa sekä kimpaa. Hyvin antaa lisäkipinää petileikkeihin.
   
 5. vierailija Vierailija

  Aivan järkyttävän kamalia tekstejä!
   
 6. vierailija Vierailija


  No, meillä menee niin että vaimo kertoo kyllä kaikki ihan kiltisti, molemmat tykkää eikä se ole multa pois :)
   
 7. vierailija Vierailija

  onko etelässä halukkaita vaimoja vieraisiin?
   
 8. vierailija Vierailija

  ”Haluan katsella, kun harrastat seksiä toisen kanssa”.

  Pettämisfantasia tunnetaan englanniksi nimellä ”cuckolding fetish”. Fantasiassa ihminen kiihottuu seksuaalisesti siitä, kun hän saa katsella puolisonsa harrastavan seksiä jonkun toisen kanssa, eli puoliso ”pettää” häntä luvan kanssa. Tinderin kaltaisissa seuranhakupalveluissa moni pariskunta hakee kolmatta osapuolta perinteiseen kolmen kimppaan, mutta myös edellä kuvatun kaltaiseen pettämisfantasiaan.


  Monelle ihmiselle oman kumppanin näkeminen toisen kanssa on pahin painajainen. Mikä fantasiassa siis viehättää, seksuaaliterapeutti Sari Eronen?

  Erosen mukaan pettämisfantasia on vielä suomalaisten seksuaalisuudessa vaiettu fantasia, mutta ihmiset ovat muuttumassa entistä avoimemmiksi ja rohkaistuneet. Seksuaaliset fantasiat ovat yhä sallitumpia, ja myös seksiin uskalletaan nyt hakea kolmatta osapuolta.


  – Pettämisfantasiassa ihmisiä kiihottaa maku kielletystä hedelmästä, Eronen sanoo.

  ”Onko ihminen todella niin yksiavioinen ja parisuhdekeskeinen, kuin yhteiskunta odottaa.”

  Erosen mukaan ihmisten kiinnostus pettämisfantasiaan voi johtua halusta testata kumppania: kuinka sitoutuneita ollaan ja kuinka pitkälle ollaan valmiita menemään. Joissain tapauksissa kyse voi olla irti päästämisestä. Ulkopuolisen tuominen sänkyyn saattaa kieliä myös vaiheittaisesta eroamisesta, johon jompikumpi suhteen osapuolista saattaa olla kallistumassa.

  Erosen mukaan on myös hyvä pohtia, onko ihminen todella niin yksiavioinen ja parisuhdekeskeinen, kuin yhteiskunta odottaa.

  – Kautta aikain ihmiset ovat pettäneet ja käyneet vieraissa. Avoimien suhteiden yleistyminen on myös merkki siitä, että maailma muuttuu ja normit yksiavioisuudesta muuttuvat. Ennen salaisesta asiasta tulee normaalia.

  Eronen on työssään kohdannut pettämisfantasiaa kokeilleita pareja – fantasia on hyvin tavallinen. Hän on havainnut, että naiset ovat miehiä kiinnostuneempia katselemaan kumppaninsa harrastavan seksiä toisen kanssa.

  – Miehille kokeilevuus on aina ollut sallitumpaa, mutta nyt naiset kirivät miehiä kiinni vapauksissaan.

  LOUKKAAKO VAI IMARTELEEKO?
  Joskus kiehtova fantasia ei kuitenkaan ole ollut sitä, mitä odotti. Eronen on kohdannut pareja, jotka ovat jälkeenpäin katuneet kokeilua ja saaneet henkisen krapulan.

  – Nämä parit eivät ole ennen kokeilua puhuneet fantasiasta riittävästi. Pariskunnat ovat vielä niin kiinni normeissa, että seksiä kolmannen osapuolen kanssa kannattaa harkita pitkään ja puhua tilanne täysin auki, Eronen sanoo.

  Jos oma kumppani haluaa kolmannen osapuolen mukaan seksiin, Erosen mukaan ehdotukseen kannattaa suhtautua hienotunteisesti.

  – Laske hitaasti kymmeneen äläkä päästä nopeita reaktioita valloilleen, vaikka ensiajatus olisikin järkytys. Pidä huolta omista rajoistasi ja kuulostele sitä, miten paljon ajatus menee ihon alle. Loukkaako vai imarteleeko se? Seksissä kaikki on sallittua, mikä ei satuta sinua tai kumppaniasi
   
 9. vierailija Vierailija

  267
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti