Hae Anna.fi-sivustolta

Vain Jeesus pelastaa

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Milango, 07.01.2011.

 1. Kysymysmerkille Vierailija

  Sinua on muut kritisoineet paljon pahemmin, esmes minä kuin Vesimies, jonka teksteistä en edes mitään kritiikkiä löydä sinua kohtaan. Hyvinkin myöntelevää sensijaan. Pari viimeistä oli ärtynyttä ymmärrettävistä syistä mutta sinä vain lainailet ja kiukuttelet hänelle. Miksi?

  Tämä on kiinnostava ilmiö täällä. Olen huomannut. Roikutaan tiettyjen nikkien perässä.

  Sanoisinko lapsellista.
   
 2. Caris Vierailija


  Siis Caris kirjoitti tämän
   
 3. No olipa nopea Vierailija  ohjeistus :D
   
 4. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
  No mun mielestä kantsis ihmisten yleensäkkin ottaa rennommin. Ei tulis niin sitte vatsanpuruja. Varsinki täälä. Meen ny kattomaan Voimalaa sielä puhutaan mun kässääkseni henkisistä asioista.
   
 5. Heeh, ohjetta tulee Vierailija


  ja herneet vaihtuu vatsanpuruiks kun sä niin päätät ;) Ei voi olla totta :D:D Joku on nyt ihan pimee :D:D:D
   
 6. Mä katoin kanssa Vierailija

  ettei kässää mitään silti tietää mielentilat netin kautta kuin kirjoittaja ite;) Kumma et sen ees pitää tulla jonkun perässä jos kerran ei tykkää.
   
 7. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Onko? Mutta mikä olisi määritys vammaisuudelle. Kyllä maailman Voima on ainakin meillä syvemmin luova tämän suhteen. Niin paljon voisi sanoa vammaisuudeksi mitä muut eivät sanoisi, mutta kannattaa katsoa asioiden ytimeen. Vammaisuuden mielipiteet tulevat heiltä jotka eivät sitä itsessään ole ikinä ymmärtäneet.
   
 8. Caris Vierailija


  Tämä ja tuo toinen nikki heeh...jne on juuri esimerkki siitä mitä täällä Elleissä on, että yhden nikin perässä juostaan. Tätä esiintyy myös nikeillä Sivaltaja ja wink. Heidän perässään on näitä mitäänsanomattomia riidanhaastajia. Yhteistä on että nämä nikit uskaltaa puhua mitä kaikki eivät uskalla.
   
 9. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Sinä olet luonut illuusion elämääsi jos näin ajattelet. :)
   
 10. Caris Vierailija


  Ei ole illuusioita vaan realismia. Sinun perässä niitä myös on. Kadehtijoita. Minun mielestä sinun tekstisi ovat kivoja poikkeuksia. Pitää vaivata päätään mitä sanot.
   
 11. rampa raakkuja Vierailija

  Olen todella vammainen, haista paska, ei voima ole oleellinen asia!! Elä yritä olla sellainen ku et voi olla! Kiitos! Ja tähän perään pyydän anteeksi kaikita!
   
 12. empantti Vierailija

  mun mielestä sairaus on tauti tai vakava häiriö kehon toiminnassa, flunssa, syöpä, epilepsia, aivoinfarkti jne. sairaus, joka tulee jos on tullakseen ja mitään et voi, jos tauti on iskeäkseen.
  mun mielestä vamma taasen on jokin ulkoinen tai sisäinen poikkeama kehossa tai kehon toiminnoissa. kuurous, sokeus jne.
  pedofiilit taasen ovat fantasia-ajattelijoita ja heidän seksuaalifantasiansa kohdistuu alle puberteetti-ikäisiin lapsiin. tämä ei tarkoita, että jokainen fantasoija toteuttaisi fantasiansa, mutta ne, jotka toteuttavat, ovat mielestäni sadistisia väkivaltarikollisia.
   
 13. JaaNiinMitäHäh? Vierailija

  "pedofiili ei tunne empatiaa, koska pedofiilillä ei ole kykyä asettua toisen ihmisen asemaan, eli uhrinsa tuskaan ja kipuun!!!

  pedofilia ei ole vamma tai sairaus, se on väkivaltaa, sadismin muoto. pedofiili ei silkasta inhosta alista ja raiskaa lapsia, hän tekee sen omaa julmaa nautintoa tavoitellen, vähät välittämättä uhrinsa tuskista. "

  ********************************************************************************

  "pedofiilit taasen ovat fantasia-ajattelijoita ja heidän seksuaalifantasiansa kohdistuu alle puberteetti-ikäisiin lapsiin. tämä ei tarkoita, että jokainen fantasoija toteuttaisi fantasiansa, mutta ne, jotka toteuttavat, ovat mielestäni sadistisia väkivaltarikollisia. "

  ->Molemmat on nikki "empantti" kirjoittanut. Niin että mitä ne pedofiilit nyt onkaan?
   
 14. pedofiilian syistä

  Suomen Lääkärilehti - Finlands Läkartidning

  Pedofilia voi johtua aivojen poikkeavuudesta, esittää kanadalainen tutkimus. Sen mukaan pedofiilien aivoissa on tavallista vähemmän valkoista ainetta eli myeliiniä, joka liittyy hermosignaalien kulkuun.
   
 15. empantti Vierailija

  pedofiilit on pedofiilejä, väkivaltarikollisia. (siis toteutuksen jälkeen)
  pedofiilit ovat kykenemättömiä empatiaan.
  pedofiileille, jotka toteuttavat fantasiansa on lainlaatijat säätäneet rangaistukset eli lapseen sekaantuminen on rangaistava teko.
  mikään vamma tai sairaus heillä ei ole, joten kelakorvaukseen he eivät ole oikeutettuja pedofilia perustein.
   
 16. Epilepsian syynä Vierailija

  voi olla sekä sairaus että vamma. Sairaus voi myös vammauttaa.

  Epilepsian etiologia
  Epilepsialla tarkoitetaan taipumusta saada aivoperäisiä kohtauksia, joihin voi liittyä tajunnan häiriöitä ja usein kouristuksia tai muita tahdosta riippumattomia ilmiöitä ja jotka johtuvat aivosähkötoiminnan purkauksellisista häiriöistä. Imeväisiällä syy voi olla aineenvaihdunnallinen, usein perinnöllinen sairaus, intrauteriininen sikiötä vahingoittanut sairaus tai synnytyksen aikainen aivojen vaurio. Myöhemmin leikki-iässä ja nuorilla alkavan epilepsian syy voi olla paitsi jokin edellä mainituista tiloista, myös keskushermoston infektio tai vamma.

  Epilepsia ? TherapiaFennica
   
 17. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
  Joo, mutta eikö tuokin ole (pedofilia, miten kuvailet sitä) mitä sanot joku sairaus, vakava häiriö, tai vamma, poikkeama? Henkinen semmonen tai mistä tietää vaikka joku aivopohjainen? Väkivaltarikollisia ne silti on ja ei multa niille sympatiaa löydy vaikka kuinka epähenkistä olis. Inhimillistä on mun ajattelu ja sun.
   
 18. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
  Joo no ei tosiaan en sitä meinannukkaa. Mut jonkin sortin "vika" heissä kumminki on.
   
 19. Lääketokkurassa voi olla ettei pysty rukoilemaan tai sitten pystyy. Riippuu ihmisestä...
  Mutta tuosta tuli mieleeni että olen tavannut úskovaisia mielisairaita. Myös perinteisesti kristittyjä, mutta totean, että ne minun tapaamani jotka tulivat juttelemaan uskostaan, olivat jotenkin syvällisesti uskovia ja eleettömiä. Siis eleettömiä niin, että keskustelivat ja kertoivat rauhassa, eivät julistaneet tai ajatelleet että minä olisin huono ja "pelastumaton". jakoivat vain omaa kokemustaan kuin sisar sisarelle. Puhun nyt siis mielisairaalassa olleista jotka eivät kuitenkaan puhuneet harhasta käsin vaan omasta uskostaan harhattomissa vaiheissaan. Harhat ovat sitten erikseen :)
  Heillä oli tietenkin lääkitys mutta eivät olleet tokkurassa sen takia vaan sopiva lääkitys oli jo löydetty.
   

 20. Etkö jo ymmärrä että narsistinen pelaa ihan omilla korteillaan ja säännöillään? Ohita niin pääset kaikkein helpommalla.Oletko kuullut "hajota ja hallitse" ?
   
 21. Pohjan akka Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.12.2010
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  1
  Täällä taas palstan "helmiä". Joku luulee pystyvnsä diagnosoimaan toista netin kautta. No minäpä sitten myös kokeilen. Nimimerkistä päätellen olet uskovainen hihhuli.

  En kyllä oikein ymmärtänyt tuonkaan nikin aivoituksia jolle vastasi. Ihmeellistä hermostumista yhdelle jos toiselle.
   
 22. miksi? Vierailija

  Mihin ne hakiskaan kelakorvausta? eihän kukaan saa kelakorvausta pelkän sairauden/vamman perusteella vaan sen hoidon mukaan joka heille annetaan.
  otetaan vaikka esimerkiksi verenpainetauti/diabetes/syöpä/ mikä tahansa. jos kerrotaan että sinulla on nyt tällainen ja tällainen sairaus, mutta se jätetään hoitamatta omasta halustaan, ei lääkitystä eikä hoitoja siis. ei kela korvaa mitään pelkän sairauden tai vamman nimen diagnoosista, kyllä siihen joku hoito on aloitettava johon sitten voi hakea korvausta. päivärahat työkyvyttömyydesta onkin eri asia samoin työkyvyttömyyseläke muttta niidenkin aikaan hoitoon hakeutuminen pitää pystyä toteen näyttämään varsinkin jos on kyse pitkään jatkuneista sairauslomista
   
 23. empantti Vierailija


  vikaa, vikaa, vikaa heissä on. ihan samaa paskaa vähän eri paketissa kuin on esim. narsisteissa, patologisissa valehtelijoissa, psykopaateissa jne ja mitä kaikkii ilkeitä ja kieroja ihmisiä maa päällään kantaakaan.
  kaikki nämä kieroilijat ja manipuloijat saavat pahaa ja tarkoitan todella pahaa jälkeä aikaiseksi, jos ja kun he saavat ja pääsevät toteuttamaan itseään. voi niitä uhriparkoja, jotka selviävät hengissä, miten he tarttuvat takaisin elämän syrjään kiinni ja saavat luottamuksen takaisin kanssaihmisiin?
  minä laittasin nämät vait luonnevikakategorian alaisuuteen.
   
 24. trexing Vierailija


  Onhan se poikkeama. Näin ainakin nykyisin tieteessä ajatellaan. Aivothan meitä ohjaa, joten periaatteessa kaikki käytöspiirteemme ovat joko normaaleja tai poikkeavia. Pedofiilien uhritkin ovat usein "vammaisia": pedofilian kokemus on lapselle niin rankkaa, että siitä tulee vääjämättä persoonan vinoutuma/vinoutumia, jotka yksilö sitten joko kohtaa ja kääntää normaalimpaan suuntaan tai on koko loppuelämänsä oman uhriutumisensa vammauttama. Lievimmillään nämä näkyy esimerkiksi "yliäyräiden" menevänä netissä toteutettavana pedofiliajahtina, pahimmillaan kaiketi lopullisena persoonan hajoamisena. Periaatteessa kaikki käytöspoikkevuutemme(kin) voidaan nähdä aivoista aviokuvantamisella, eri asia sitten on onko ehditty vielä niitä kartoittamaan.

  Pedofiliaa aletaan nähdä siellä missä sitä ei ole jne. Täälläkin elleissä sitä on ollut ajoittain nähtävissä. Enkä nyt puhu tästä ketjusta.

  Kyllä pedofiilitkin saavat kela-korvauksia: jotkut heistä syövät hormonaalista lääkitystä, joka lieventää seksuaalisia impulsseja ja kyllähän näistä kela-korvauksen saa. Näistä kaikki ilmeisesti käyvät vapaaehtoisessa "pakollisessa" terapiassa. Toinen osa pedofiileista istuu vankiloissa ja veronmaksajat maksavat siellä heidän ylläpitonsa.
   
 25. höpöhöpö Vierailija


  Nyt et tiedä mitä puhut. Kela maksaa eläkkeen nimellä vammautuneelle vaikka ei varsinaisia sairauksia olisikaan. Jos lapsi on syntymästään asti vammainen, niin vanhemmille maksetaan hoitotukena korvausta. Jos syntyvä lapsi saa laaja-alaisen CP-vamman, niin luonnollista on että hänelle annetaan kaikki mahdollinen KELAn rahoittama fysioterapia ja muu kuntoutus, jolla pyritään saavuttamaan mahdollinen omatoimisuus. Ei siihen tarvita enä mitään sairautta, vaikkakin kartoitetaan vamman laajuus ja sen merkitys myöhemmin esim. työkykyyn tai sen puuttumiseen. Vamma ei ole sairaus, vaikkakin vammautuneella voi lisäksi olla jokin pitkäaikaissairaus siinä rinnalla.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti