Hae Anna.fi-sivustolta

Vain Jeesus pelastaa

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Milango, 07.01.2011.

 1. miksipä Vierailija


  Totta, mutta se että vammaisuus todetaan edellyttää lääkärin tutkimusta jonka jälkeen tehdään B- tai C-lausunto jonka myötä tuo vammaistuki saadaan. Pelkkä lääkärin luona käynti ei sitä tuo. Ja ihan vaan sivuhuomautuksena, tiedän mistä puhun. Kaikkiin korvauksiin tarvitaan dokumentointi lääkäriltä joka toimitetaan Kelalle, jonka myötä asiat etenee. Mikään etuus ei tule hakematta.
   
 2. jatkoa ed. Vierailija

  Jatkan tuohon edelliseen vielä.
  Aivan varmaa on ettei Kela koskaan tule kysymään keneltäkään haluaisitko kenties korvausta jostain sairaudesta tai vammasta, varmasti saa odottaa ihan rauhassa kotona sairautensa/vammansa kanssa jollei asiasta ole dokumentaatiota.
  Hakemus on tehtävä olipa kyse sitten sairauden hoidosta (esim. terapia/kuntoutus), lääkkeiden erityiskorvattavuudesta, eläkkeestä tms. Ilman korvaushakemusta ja dokumentaatiota sen tarpeesta ole mitään mahdollisuuksia.
   
 3. höpöhöpö Vierailija


  Kopioin aikaisempaa viestiäsi. "eihän kukaan saa kelakorvausta pelkän sairauden/vamman perusteella vaan sen hoidon mukaan joka heille annetaan.
  otetaan vaikka esimerkiksi verenpainetauti/diabetes/syöpä/ mikä tahansa. jos kerrotaan että sinulla on nyt tällainen ja tällainen sairaus, mutta se jätetään hoitamatta omasta halustaan, ei lääkitystä eikä hoitoja siis. ei kela korvaa mitään pelkän sairauden tai vamman nimen diagnoosista, kyllä siihen joku hoito on aloitettava johon sitten voi hakea korvausta."

  KELA nimenomaan korvaa vamman nimen diagnoosista, joka tehdään kartottaen vammanlaatu sekä sen aiheuttamat rajoitteet. TIETENKIN kaikkia etuisuuksia PITÄÄ ANOA, eihan KELAn virkailijat ole mitään selvännäkijöitä. Senhän nyt tietää sokea reetakin, ei KELAn virkailijat kierrä oveltaovelle kysymässä kelpaako sinulle etuisuuksina eläke, hoitotuki, omavastuuosuuden ylittävistä lääkemenoista oikeus maksuttomiin lääkärin määräämiin lääkkeisiin ja kuljetuspalvelut.
   
 4. edelleen Vierailija

  Pelkkä diagnoosi ei todellakaan riitä, sehän tarkoittaa sitä että todetaan jokin sairaus/vamma joka tieto ei siirry edelleen Kelalle.
  Lukaise oikein, sanoin pelkän sairauden tai vamman nimeämisestä eli diagnosoinnista. Mutta jos sitä tietoa ei siirry rekisterinpitäjältä toiselle se ei tuota mitään tulosta eli korvauksen saannin edellytys on sen tiedon siirtyminen Kelalle.
  Me taidamme nyt puhua asioista eri kantilta.
   
 5. niinpä Vierailija


  Ihme jänkäämistä!
   
 6. näinpä Vierailija

  Olen kyllä tähän asti luullut osaavani työni, jota olen kymmeniä vuosia tehnyt, mutta ihminen on erehtyväinen, keskustelupalstoilta löytyy todelliset asiantuntijat.
   
 7. Mikko L Jäsen

  liittynyt:
  30.05.2009
  Viestejä:
  399
  Saadut tykkäykset:
  0
  "Mitä haluat pyytää Jumalalta?

  Mustatukkainen nuori nainen kuunteli kysymystäni tarkkaavaisena. Ruskeat silmät välähtivät. Pienen miettimisen jälkeen hän sanoi :”Että Jumala antaisi syntini anteeksi”:

  18-vuotias Ira oli tullut majapaikkaamme tapaamaan meitä seurakuntavierailulla olevia , suomalaiskristittyjä ystäviään. Hän kertoi elämästään Olenogorskin kaupungissa, Pohjois-Venäjällä.

  Iran isä oli maannut halvaantuneena viisi kuukautta .Koulun jälkeen työttömäksi jäänyt tyttö oli hoitanut isäänsä kotona äidin ollessa töissä. Iran veli oli joutunut Pietarissa vankilaan ja sairastunut tuberkuloosiin. Vapautumisen jälkeen mies tuli syntymäkotiinsa, mutta sairas mies ei parantunut taudistaan,vaan kuoli 27-vuotiaana. Hautajaiset olivat seuraavana sunnuntaina.

  Erityisesti eräs asia Iran kovassa elämässä jäi askarruttamaan. Kysyin: ”Uskotko, että Jumala rankaisee perhettänne syntienne tähden, koska olette joutuneet kärsimään paljon?” Vrt. Joh.9:2…
  ”En ajattele niin, äiti ja minä rukoilemme ”,Ira vastasi hymynpilke silmäkulmassa.

  Keskustelin hänen kanssaan jonkin aikaa tulkin välityksellä. Luimme Raamatusta Luuk. 5:18-26. Se kertoo halvaantuneesta miehestä, joka sai Jeesukselta synnit anteeksi ja ruumiin terveyden.Pyhä Henki kehotti sanomaan Iralle Jeesuksen sanat: ”Sinun syntisi annetaan sinulle anteeksi”. Suurisilmäinen ja langanlaiha tyttö kiitti ja tuli illalla helluntaiseurakunnan kokoukseen,jossa hänen puolestaan rukoiltiin.

  Pienen ihmisen elämä kulkee omia latujaan: on mulla häät, sulla hautajaiset-tilanteita tulee .Kuitenkin Iraa kannattavat iankaikkisen Jumalan käsivarret. Kiitos elävä Herra avustasi!! Eikä hänen tarvitse Paul McCartneyn tavoin lähteä Ganges-joelle kastautumaan saadakseen syntinsä anteeksi Kumbh Mela hindufestareilla.

  Entä sinä lukija? Mitä odotat Jumalalta? Rahaa? Rakkautta?Ehkäpä laatuaikaa ja vapautta kiertää vähän muailmaa?Vai iloitsetko siitä että olet saanut syntisi anteeksi ja nimesi Jumalan kirjoittamaan elämän kirjaan? ,ks. Ilm.20:11-15


  Mikko Lahti

  Kirjoittaja on Suomessa ja Venäjällä toimiva ev.lut herätyssaarnaaja,
  http://www.pp.kpnet.fi/mila
   
 8. Joku Vierailija


  Kertoo paljon ihmisestä tuo että pitää halveksia toisten uskoa. Ei se Ganges-joen kaste ole sen huonompi kuin teidän helluntaiseurakunnassa.

  Oksettaa tuollainen muiden aliarviointi.

  Lisäksi olen samaa mieltä Alten kanssa että nämä paatokselliset hihhulisaarnat ei kuulu tänne.
   
 9. intiankävijä Vierailija

  En ikinä lähtisi Ganges-joelle "kasteelle", joen vesi on niin likaista ja saastunutta, että varmaan saisin jonkun tappavan loisen tai bakteerin elimistööni. Ganges-joen vesi on maailman saastunein, johon lasketaan kaikki ihmisten ja teollisuudenjätteet, lisäksi vedessä kelluu usein ruumiita. Ei se ole mitään toisen uskonnon aliarviointia, vaan silkkaa realismia.
   
 10. vierailija Vierailija

  ...Siis, Jahocshua eli Jeesus Kristus on Jumalan Rakkauden ilmaus. Mikään vihollisuus ei voinut Häntä voittaa ja Hän voittaa vihollisuudet Rakkautensa valtakunnan Voimalla, vaikkei kaikki viholliset halua tähän osallistua eikä kaikki niinollen tule taivasten valtakuntaan. Sellaisille on tiedossa vain lohdutonta ikisekasotkua. Kaikki hyvyys ja Elämä sisältyy joka tilanteessa editämään Jumalan Armon ja Totuuden voittoa jos joku tahtoo tänään uskoa Jeesukseen. Asia 0n suurempi tietenkin kuin maallisin kielin voi täysin ilmaista. Pärjäilet Armossaan. (Joh. 3:14-21.)
   
 11. Joulun ihme Vierailija

  Kohta on joulu. Miettikää tykönänne, mikä on joulun alkuperäinen merkitys. Ei se ole joulupukki lahjoineen, joulukuusi koristeineen, joulukinkku ynnä muut jouluherkut, vaan joulun oikea sisältö on se, että Jumala syntyi ihmiseksi Jeesus-lapsen hahmossa. Hän tuli kertomaan ihmisille Taivaasta, ja miten sinne voi päästä. Miten saada iankaikkinen tämän elämän jälkeen. Hän julisti eläessään rakkautta, armoa ja anteeksiantoa. Vaikka ihmiset eivät sitä ymmärtäneet silloin 2000 vuotta sitten. aan raa'asti surmasivat hänet. Mutta Jeesus elää edelleen Pyhän Hengen kautta meidän keskellämme. Sytytämme kynttilän symbolisesti siksi, että Jeesus on Maailan Valo. Siunattua Joulua.
   
 12. vierailija Vierailija

  Suomen kielen sana joulu ei ole alkuperältään kristillinen ilmaus. Se on lainasana skandinaavisista kielistä ja samaa perua kuin ruotsin kielen jul. Muinaispohjoismainen sana joululle oli jól. Joidenkin kielentutkijoiden mukaan se tarkoitti käännöstä tai uudelleensyntymistä. Alun perin sana joulu on tarkoittanut keskitalven pakanallista juhlaa, ja sen kanssa samaa kantaa on jo aiemmin germaanisista kielistä tullut sana juhla. Nykyään sana kuitenkin viittaa kristilliseen juhlaan

  Monet kansat ovat vanhoista ajoista viettäneet vuotuista juhlaa talvipäivänseisauksen aikoihin. Muinaisten germaanien talvijuhla tunnetaan nykyisin sen englanninkielisellä nimityksellä yule. Kristinuskon leviämisen myötä yule yhdistettiin kristilliseen jouluun. Muinaiset roomalaiset viettivät 17. ja 23. joulukuuta välisenä aikana keskitalven Saturnalia-juhlaa. Talvipäivänseisauksena 25. joulukuuta oli Sol Invictuksen eli Voittamattoman auringon päivä
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Joulu

  Hiukan kirkon rakkaudesta ja surmaamisesta, jopa kidutuksesta:

  Katolista uskoa levitettiin Suomeen myös väkivalloin samoin kuin Baltiaan. Tanska teki Suomeen ristiretket vuosina 1191 ja 1202 ja Norjan kuninkaalle paavi Gregorius IX antoi puolestaan kirjeessään 6. heinäkuuta 1241 luvan vaihtaa Pyhään maahan tehtävä ristiretki "maasi naapuruudessa asuvia pakanoita vastaan". Myös saksalaiset ovat mahdollisesti tehneet väkivaltaista käännytystyötä Suomessa.

  Kristillisyys ei täysin sulkenut tai pyyhkinyt pakanuutta pois. Läpi keskiajan Sisä-Suomessa, pitkälle uudelle ajalle Itä- ja Pohjois-Suomessa, ja 1900-luvulle ja jopa näihin päiviin asti Karjalassa säilyi kristillisyyden rinnalla runsaasti pakanallisia uskomuksia, riittejä, loitsuja ja myyttejä.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kristinuskon_historia_Suomessa

  Onneksi Jeesuksella oli eri sanoma kuin kirkolla. Kirkko puhuu julkisesti toista mitä oikeasti tekee. Kirkko ei tunne itseään ja omaa olemustaan siksi se on se suuri valhe maailmassa. Onneksi kaikki käy kuitenkin niiden hyväksi jotka Herraa rakastavat. Ja miten Herraa rakastetaan. Ei valheen puhumisella ja itsepetoksella vaan Jumalan sanalla ja rakkuden teoilla. Kuten vaikka ne monet marttyyri tiedemiehet, ateistit ja pakanat jotka pitivät kiinni totuudesta, uskonvapaudesta ja rauhasta. Joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu. Kristinusko kuoli kirkosta miekkalähetysten ja pakkosyötän aikaan.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti