Hae Anna.fi-sivustolta

Valheelliset leimakirveet vaarallisia

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 02.04.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Näillä sivustoilla heiluu valheellinen leimakirves, joka on todella vaarallinen, koska se pyrkii rajoittamaan kirjoittajien sananvapautta. Jopa täysin irrallinen opiskelijan mielipide voidaan tuomita äärioikeistolaiseksi vain sen vuoksi, että siinä esitetyt ajatukset eivät ole leimakirveen heiluttajan mieleisiä. Ihmisiä ei saa leimata syntyperänsä perusteella johonkin poliittiseen ryhmään kuuluvaksi - ei vasemmistoon eikä oikeistoon. Ei saa siis kuvitella, että maahanmuuttaja on vasemmistoa tai nainen feministi, vaikka usein siten tehdään.

  Lundagård on Ruotsin vanhin opiskelijalehti, joka on perustettu jo vuonna 1920. Siellä on useita eri mielipiteitä, eivätkä ne ole äärioikeistolaisia millään muodoin. On oikein kertoa, että on tärkeätä kunnioittaa jokaisen oikeutta tulla kuulluksi. Joka väittää tuollaista tekstiä vääräksi, on ilmeisesti yksinvaltaisen järjestelmän kannattaja. On hyvä uudelleen antaa tuon opiskelijalehtisen mielipide linkiksi, koska siinä on hyviäkin ajatuksia, vaikkei kaikkia pitäisikään omanaan.


  Aiheen antoi jälleen:

  https://www.lundagard.se/2020/03/31/politisk-korrekthet-satter-hinder-for-fri-debatt/
   
 2. vierailija Vierailija

  olen lukenut yliopistossa poliittista yhteiskuntatiedettä ja meillä oli ihan tavallista, että koluttiin kaikenlaisia ääriajattelijoiden mielipiteitä ja nettisivuja läpi ja käytiin niistä keskusteluja. Ei se meistä tee ääriajattelijaa, jos niitä ajatuksia tutkimme eikä kenenkään "ei-akateemisenkaan" kohdalla täydy olla niin. Lisäksi ääriajattelijoillakin on aina niissä teorioissaan mukana faktoja ja on mielenkiintoista katsoa ja tutkia miten he johtavat faktoista itselleen mieluisan teorian. Muutenkin on vain terveellistä, että jokainen ihminen on tietoinen siitä mitä kaikkia mielipiteitä joku aihe pitää sisällään sillä suvaitsevaiseksi voi kehittyä vasta sen jälkeen, kun tiedostaa asian kaikki puolet ja löytää paikan, jossa voi olla tuomitsematta toisia.

  oikeastaan yhteiskunnan pahin syöpä on sellaiset ihmiset, jotka koittavat rajoittaa toisten sanan- ja ilmaisun vapautta. He ovat samanlaisia kuin hitler.
   
 3. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 111
  Saadut tykkäykset:
  299
  Kompiaisen aloitus vierailijana.

  Vaikka opiskelija opiskelee, voi hän silti olla äärioikeistolainen, ettekö sitä tiedä ja hänellä on oikeus kirjoittaa vaikka onkin äärioikeistolaiset mielipiteet.

  Kyseinen opiskelija on vastaan Ruotsin politiikkaa ja poltiikkojen toimintaa yleisesti.

  Sanat "politisk korrektiv", lyhennettynä PK, on äärioikeiston keksimä sana Ruotsissa jo monia vuosia sitten.
  Kaikki äärioikeistolaiset, ääriupäisyys-rasoistaan huolimatta, käyttää samaa nimitystä, PK.
  Nazistit käyttää sitä, Ruotsindemokraatit käyttää sitä, muukalaisvihamieliset käyttää sitä, rasistit käyttää sitä.
  Muut ei käytä sellaista nimitystä kuij politisk korrekt.
  Tiedättekö miksi?
  Siksi koska suurn osa Ruotsin väestöstä ei ole äärioikeistolaisia.

  Äörioikeistolaisissa on eroja, toiset on lievästi äärioikeistolaisia ja toiset taas on erittäin jyrkästi äärioikeistolaisia.
  Nazistit on on kaikkein eniten.

  Minä ymmärrän sen että monikaan Suomessa ei tiedä tätä, mitä PK voi merkitä Ruotsissa ja millä tavalla enemmistö kansasta ja polikoista ja poliittisista puolueista reagoitsee ihmisiin jotka aheittelee PK-juttujaan kun he kritisoi Ruotsia, ovat olevinaan Ruotsi-ystäviä, mutta haluaisivat kaataa yhteiskunna ja laittaa tilalle sellaisen yhteiskunnan, missä ihmisten olemista rajoitettaisiin hyvin paljon uusien lakien kautta.
  Se alkaisi lähestyä diktatuuria sellainen toiminta mitä he haaveilee.
  Meillä Ruotsissa se on täysin normaalia että kun äärioikeistolaiset laittaa äänensä kuuluviin, niin heidän mielipiteitään vastustetaan verbaalisti.
  Ja toisekseen, nuo äärioikeistolaistkin vastustaa nykyistä yhteiskuna koko ajan.

  Jotta miksi tällä palstalla halutaa vain antaa äärioikeistolaisten äänet kuuluville,
  mutta ei muitten?
  Miksi äärioikeistolaisia mielipiteitä ei saisi tällä palstalla kritisoida?
  Jos ei saisi, niin sehän olisi jo sananvapauden poistamista heiltä jotka ei edusta äärioikeistolaisuutta.

  Voin sanaoa suoraan että minä en tiedä millainen tilanne Suomessa on.
  En tiedä onko se täysin normaalia että Suomessa että äärioikeistolaisia ei saisi kritisoida???

  Ja sitte vielä se seikka. että en ole varma tietääköö esim. tällä palstalla Engellaun blogia lukevat ja kannattajat, että blogi on äärioikeistolainen.

  Kysynkin nyt että eikö Suomessa ole äärioikeistolaista blogia mistä voisitte ammentaa niin sanottuja tietojanne ja salaliittoteorioita???
  Sillä meidän äärioikeistolais-blogit ei millään tavalla voi vahingoittaa Suomen yhteiskuntaa, muuta kuin sen kannattajat ja lukijat levitellessään äärioikeistolaisia mielipiteitä, yrittää saada likijoita mukaan samoihin mielipiteisiin.
  Mutta onneksi Suomesta ei koskaan voi tulla Engellaun haluamaa yhteiskuntaa missä aateliset ja muut rikkaat olisi vallassa ja työläiset täysin heidän armoilla, kuten ennen vanhaan.

  Miksi eräät ei halua että vastustan äärioikeistolaisten agendaa?
  -
   
 4. vierailija Vierailija

  Juurikin siten, ettei faktatieto ole poliittinen. Esimerkiksi se, että Taiwanissa on 24 miljoonaa asukasta ja vain kaksi oli alkumetreillä kuollut virukseen. Ja vaikka olisi viisi kuollut, luku on äärettömän vähän. Ehkäpä Ruotsissa kuolee ihmisiä senkin vuoksi, ettei siellä ymmärretä faktatietoa enää, kun kaikki on politisoitu äärimmilleen.
   
 5. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 111
  Saadut tykkäykset:
  299
  Taiwanin lukujen ei sanota olevan oikeita, samoin kuin ei Kiinankaan, Kiinalla on suuri vaikutus Taiwaniin ja Kiina katsoo Taiwanin kuuluvan edelleenkin Kiinaan.
  Esim. WHO ei huoli Taiwania mukaansa medlemmiksi juuri tuon takia.
  Taiwan sanoo että 5 on kuollut, mutta lukumäärän ei katsota olevam totta.
  Jotta ei kannata kehua Taiwania, siellä ei kerrota totuutta sen enempää kuin Kiinassakaan. Valitettavasti.
  -
   
 6. vierailija Vierailija

  Voi olla totta, ettei luku pidä paikkaansa, mutta taiwanilaiset eivät halua kylläkään kuulua Kiinaan, joten tuskinpa vääristelevät naapurin vaateiden vuoksi kuolleiden määrää.
   
 7. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 111
  Saadut tykkäykset:
  299
  Tiedän etteivät halua, mutta Kiina on suuri ja Kiina painostaa Taiwania ja muita valtioita ottamasta Taiwania mukaan mihinkään sen takia että se Kiinan mielestä kuuluu Kiinalle ja valitettavasti monet valtiot ja kaitokset kuten esim. Who näkyy btekevän niin kuin Kiina haluaa. Kiina katsoo että kun Taiwan Kiinan mielestä kuuluu Kiinalle, niin Taiwan on jo siinä samalla mukana.
  -
   
 8. vierailija Vierailija

  Luepas historiaa ja havaitse, että Taiwan oli ensin YK:n jäsenvaltio, mutta maailmajärjestö valitsi Kiinan sen sijaan myöhemmin edustamaan sitä kolkkaa, vaikka kysymys oli kommunistisesta valtiosta. Taiwan on itse asiassa Kiinan tasavalta, jos tarkkoja ollaan. Tai ainakin siten olen asian mieltänyt.
   
 9. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Amanda ilmeisesti suosii yksinvaltaisia järjestelmiä, minkä vuoksi hän uskoo, että Kiina voi painostaa tasavaltalaista Taiwania. Maailmanterveysjärjestö WHO on YK:n alainen järjestö, eikä näin ollen ole itsenäinen.  Tässä kopsaus Amandan kirjoitustaidoista:


  Tiedän etteivät halua, mutta Kiina on suuri ja Kiina painostaa Taiwania ja muita valtioita ottamasta Taiwania mukaan mihinkään sen takia että se Kiinan mielestä kuuluu Kiinalle ja valitettavasti monet valtiot ja kaitokset kuten esim. Who näkyy btekevän niin kuin Kiina haluaa. Kiina katsoo että kun Taiwan Kiinan mielestä kuuluu Kiinalle, niin Taiwan on jo siinä samalla mukana.
   
 10. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 111
  Saadut tykkäykset:
  299
  Suurin osa, siis ssuuri enemmistö Ruotsissa, on samanlaiset mielipiteet äärioikeistolaisuudesta kuten minulla.
  Demokratiassa on enemmistön mielipide poliittisesti se joka pätee.
  Suurin osa kansasta on kansainvälisiä ja oittavat kaikki huomioon.
  Se on hyvä asia, yhteiskunta on kaikille.
  äärioikeistolaiset sen sijaan tykkää että kaikki ei saa samoja arvoja ja samoja ehtoja kuin oman maalaiset, jolloin esim. se on yhteiskuntaa hajoittavaa ja toisten syrjimistä,esi. pakolaisten syrjintää, romanien syrjintää, muslimien syrjintää, homojen syrjintää ja niin edelleen Ja tuollainenhan ei ole hyvää, se on pahaa ja tuottaa kärsimyksiä monelle ihmiselle maailmassa.
  Tämän tietää siis esim. ruotsalaisista suurin osa.
  Vain pienni osa yrittää saabustaa ulos muita ja alentaa muiden arvoa.
  Tällaisee ei tarvita linkkejä mukaan. Jokainen normaalisti ajatteleva tietää eron hyvän ja pahan välillä
  -
   
 11. vierailija Vierailija

  Ruotsissa on vähemmistöhallitus, jota pari keskustaväritteistä puoluetta tukee, joten siinäkin mielessä väitteesi on silkkaa humpuukia. Lähde on tärkeä mainita, jotta tiedetään, kuka on mitäkin mieltä. Sen jälkeen jokaisen on tehtävä valintansa siitä, kuka on äänestämisen arvoinen ja kuka ei.
   
 12. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 111
  Saadut tykkäykset:
  299
  Vaikka vähemmistö hallitus onkin poliittisesti, mutta siitä huolimatta kaikki muut puolueet on samaa mieltä ihmisoikeuksista kuin n ykyinen hallituys.
  Se on ainoastaan Ruotsidemarit jotka ei halua antaa arvoa kaikille ihmisille ja heidän kannattajansa on vain noin 20%.
  80% kansasta antaa kaikille saman arvon.
  Tietenkään suomalainen Suopm essa ei voi tätä tietää, etenkin jos on Persujen kannattaja :)
  -
   
 13. vierailija Vierailija

  Mainostat aivan liiaksi asti Det goda samhälletiä ja Patrik Engellauta, kun motkotat sivustosta koko ajan. Toisaalta hyviä juttuja silloin tällöin, joten laitan linkin tälle sivustolle. Tällä kertaa ovat löytäneet internetistä Daily Mailin jutun siitä, kuinka kaikki eivät ota kuuleviin korviinsa sääntöä olla kokoontumatta häihin ja muihin tilaisuuksiin. Viruksen vuoksi tärkeätä antaa esimerkkejä lukijoille, jotteivat tee samaa virhettä.


  https://detgodasamhallet.com/
   
 14. vierailijaeeeee Vierailija

  taas sinä haukut ihmisiä, mikä sinua oikein vaivaa, nainen!
   
 15. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Voisi kuvitella, että Amanda ottaa selvää WHO:n taustoista, koska moittii muita siitä, ettei tarkisteta tietoja. Tai sitten hänellä voi tietysti olla tietoa siitä, millainen WHO:n pääjohtajan henkilökohtainen historia on.

  Det goda samhälletin sivuilla kerrotaan, että WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus oli aiemmin vallankumouksellisen kommunistisen järjestön Tigreanska folkets befrielsefrontin jäsen Etiopiassa. Kyseinen joukko oli amerikkalaisten mielestä 90-luvulla terrorijärjestö.

  Pääjohtaja on saanut huomiota siitä, että kehui Kiinan kommunistihallinnon toimia koronaviruksen hoidosta. Länsimaiset lehdet paljastivat toki, kuinka diktatuuri vaiensi lääkärit, jotka halusivat varoittaa maailmaa. Ghebreyesus valittiin virkaansa kiinalaisten tuella.


  Ajatuksen antoi linkki:


  https://detgodasamhallet.com/2020/0...r-tidigare-medlem-i-kommunistisk-terrorgrupp/
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti