Hae Anna.fi-sivustolta

Valkealan pentutehdas!

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä elli, 27.06.2005.

 1. Vihanentyttö Vierailija

  Ärrrrrrh! Kukaan ei voi uskoakkaan kuinka paljon vihaan pentutehtaiden omistajia sekin juttu siitä euraisen pentutehtaasta... 8'< Oli sulkenu vaan oven nenän edestä ja antanu koirat jotka oli oksennellu ja ripuloinu sitte koko matkan ;<<<<
  Tyhmii oikeesti tollaset ihmiset tekis mieli kuristaa!
   
 2. Kuka käskee? Vierailija

  Ei ole mikään pakko ottaa koiraa riesakseen. Ja nämä pentutehtaat saatava valvontaan, ja muutenkin rajoitettua koko toimintaa. Tekevätkö nämä tehtailijat veroilmoitusta pentukaupoistaan?
  Saatu tulo on veronalaista tuloa. Naapureitten haukkuvat koirat, voi pe.....!
  Uskokaa huviksenne!
   
 3. mango Vierailija

  me ollaan ostettu kaks koiraa valkealasta lasha apso cotton de tulariin sekoitukset vuonna 2001-2003 välisenä aikana ja epäillään myös, että koirat oli pentutehtailijoita. Hyvin sairasta tommonen mutta onneks nämä pennut pääsivät hyvään kotiin!
   
 4. 888888 Vierailija

  Nämä edesvastuuttomat pentutehtailijat käyttävät hyväkseen koiriin vinksahtaneita, ja niitähän Suomessa riittää. Tekevät hyvän tilin pennuilla, ja verottomana.
  Mutta, te pentujen ostajat, te olette syyllisiä tähän ongelmaan ostamalla pentuja.
  Joten, älkää narisko, tai, jos haluatte ongelmaan korjausta, älkää ostako koiranpentuja.
  Ilman koiraa tulee oikein hyvin toimeen, jopa paremmin.
   
 5. palikka. Vierailija

  Heipat vielä tähänkin keskusteluun! Kerroin tuolla aikaisemmin vuosia sitten että olen ottanut täältä koiran, jälkeenpäin on tullut mieleen, että olisi mahtavaa saada tietää, jos joku ottanut cotton/apso-sekoituksen 2004 joukun tietämillä! Laitelkaa sähköpostia [email protected], jos vaikka sisaruksen löytäis meijän pullerolle :)
   
 6. cottonini Vierailija

  Hieman myöhään täällä huutelen, mutta nyt vasta huomasin tämmöisen viestiketjun. Tosiaan sain ensimmäisen oman koirani kesällä 2004. Käytiin hakemassa se Valkealasta ja roduiksi sanottiin cottonin ja lhasa apson risteytys. Silloin en ollut kuullutkaan pentutehtailusta, mutta jälkeenpäin olen suht varma että oma koira on myös kyseisestä paikasta. Nyt siis kiinnostaa (samoin kuin edellä kirjoittanutta) että löytyisikö koiralle sisaruksia. :) Eli meille kerrottin syntymäajaksi 10.4.2004. Onko muita cotton/apso risteytyksiä syntynyt tuolloin? :) Ja onko ollut sairauksia muilla Valkealan koirilla? Tämä herra on ollut täysin terve. :)
   
 7. cottonini Vierailija

  Onko teidän koiran syntymäajasta tietoa? Onko syntynyt keväällä vai syksyllä 2004? :)
   
 8. vierailija Vierailija

  Hei! Avaan tätä vanhaa keskustelua vielä. Meillä on tammikuussa -04 kyseisestä pentutehtaasta hankittu cotton/lhasa apso sekoitus. Olisi kiva tietää, vieläkö muiden koiria on elossa ja minkälaisia elämiä ne pääsivät tuolta helvetistä viettämään. Ihaninta tieytsti olisi löytää koirallemme sisarus, mutta myös tarinat muista pentueista otetuista koirista kiinnostavat.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti