Hae Anna.fi-sivustolta

"Valkoinen mahti" mies oli vaaleissa mukana ja edusti SDtä

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 21.04.2019.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  "Valkoinen mahti" mies oli mukana ja edusti vaaleissa SDtä. Hän on yksi BSS perustajista, BSS, bevara Sverige svenskt, josta SD siis tulee.

  Aikonaan BSS muutti nimeä ja alkoi kursua sitä SD. Tajusivat kai että nimellä Bevara Sverige svenskt, ei heillä ole mitään mahdollisuutta politiikkaan.

  SD on aina kieltänyt kaiken yhteyden historiaansa, rasistiseen historiaansa, mutta nyt esim. viime vaaleissa BSS perustaja oli mukana vaaleissa ja edusti SDtä ja on siellä muitakin BSSläisiä,
  Tuo mies esim. mukana "valkoinen mahti" musiikkia levittämässä ja tekemässä.
  SD siis edelleenkin pitää sisällään rasisteja ja nazisteja.

  OBS: Sverige nyhet

  Ledande vit makt-män ställde upp för SD i valet
  - https://www.expressen.se/nyheter/ledande-vit-makt-man-stallde-upp-for-sd-i-valet-/
  -
   
 2. vierailija Vierailija

  Suomen eduskuntavaaleissa persut käyttivät mm iskulausetta 'Äänestä suomi takaisin'. Sehän tarkoittaa:
  * Suomi ei ole tällä hetkellä suomalaisten hallussa. Aito suomi on menetetty ulkomaalaisille, toisaalta maahanmuuttajille, toisaalta EUn vallan alle.
  * Persut palauttavat aidon suomen, eli tilanteen ennen ulkomaalaisia, poistamalla ulkomaalaiset maasta ja irtautumalla EUsta.

  Molemmat mainitut tavoitteet olisivat haitallisia suomelle ja suomalaisille jos ne toteutettaisiin. Sentään ovat epärealistisia.
   
 3. vierailija Vierailija

  mielestäni perussuomalaiset ovat sanoneet etteivät halua pysäyttää ulkomaalaisten tuloa suomeen, vaan rajoittaa laittomasti maahanpyrkivien virtaa ja helpottaa laittomasti maassa olevien palautusta. media vain vihaa perussuomalaisia, joten usein tekevät uutisoinnin siten, että suurin osa ihmisistä nielee ne uutiset puresekelematta ja tukimatta.

  tuo puolue ei ole omani, koen monta asiaa ohjelmassaan aika vieraana, mutta jotenkin huvittavaa katsoa netissä miten ihmiset ovat langenneet tuohon median luomaan pelotteluagendaan.
   
 4. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  "Voi Suomi parkaa ja voi teitä suomalaisparkoja" ;)
  -
   
 5. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Hyvin monet muistaa halla-ahon puheet ja kirjoitukset ja halla-ahohan ei ole perunut kirjoituksiaan, jotta silleen.
  -
   
 6. vierailija Vierailija

  Kannattaako sverigedemokraternas landista kovin naureskella suomen poliittisille kuvioille. Samassa jumissa molemmat maat.
   
 7. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Ei, ei täällä naureta. Täällä katsellaan osaatteko tai voitteko pitää halla-ahon poissa leikistä. Tai teettekö samalla tavalla kuin eräissä Euroopan maissa, että laskette extreemit hallitukseen.
  En tiedä mitä Persut on kokonaisuudessaan, mutta monet niitten politiikot kirjoitustensa ja sanojensa mukaan on rasistisia ja islamofobisia sen maahanmuuttajavastaisuutensa lisäksi.
  Täällä kesti hallituksen laitto kauan aikaa, ja Åkesson jo innostui, mutta toisin kävi. SD on edelleenkin jumissa
  Ei SDtä kukaan olisi huolinut hallitukseen, mutta sen sijaan M ja KD olisivat halunneet perustaa hallituksen SDn tuella, siis niin että sd olisi äänestänyt M ja KD hallitusta, mutta C ja L laittoi siihen stopin tekemällä MP ja S kanssa januarisopimuksen ja äänestivät Sosiaalidemarien Löfveniä pääministeriksi.
  Vaikka SD taisi olla toiseksi tai kolmanneksi suurin puolue silloin vaalien jälkeen, ei talmannen esim. koskaan ehdottanut Åkessonia pääministeriksi, ei ehdottanut esim. Åkessonia koskaan yrittämään perustamaan hallituksen.
  Täällä näköjään ollaan kovempia maahanmuuttajavastaisille politiikoille ja islamofobisille politiikoille.
  Se teidän halla-aho on islamofobinen, sen huomaa hänen kirjoituksistaan.
  -
   
 8. vierailija Vierailija

  Persut ovat suomessa suuri puolue jolla on vakaa kannatus, jo kolmansissa peräkkäisissä eduskuntavaaleissa vajaa 40 kansanedustajaa. Halla-ahon mielipiteet ja ajatukset ovat toisaalta osasyy puolueen paikkamäärän säilymiseen puolueen hajoamisesta huolimatta, mutta toisaalta ne ovat este hallitustavoitteille.

  Meillä suomessa on kokemusta siitä että hallitusvastuussa puolueen kuin puolueen särmät tasoittuvat
   
 9. vierailija Vierailija

  Suomessa on sellainen asia kuin mielipiteen vapaus. Tämä merkitsee sitä, että kuka tahansa saa sanoa vaikka "rajat kiinni" tai "rajat auki" tai vaikka, että "suomeen ei yhtään ulkomaalaista". En ymmärrä miksi pelkäät noin paljon Halla-ahoa, sinun täytyy olla pelko-ohjelmoituva ihminen. Itse en kannata Halla-ahon poliittista linjaa, siksi en halua antaa hänelle myöskään ilmaista mainosta esim. netissä asettumalla heittelemään kaupuloita hänen rattaisiinsa, koska meillä on se mielipiteen oikeus. En myöskään tajua mitä pahaa siinä olisi, jos Halla-aho olisi hallituksessa: ei hän yksin pysty sanelemaan hallituksessa juuri mitään. Perussuomalaisilla ei ole kovinkaan paljon kavereita eduskunnassa, joten vaikka ovatkin vaalien toiseksi suurin puolue, eivät he saa ajettua läpi koko puolueohjelmaansa. Yksi vaalien suuristä voittajista oli vasemmistopuolue, joka on erittäin suvaitsevainen maahanmuuton suhteen, vasemmiston suurin sankari on tällä hetkellä Li Andersson, joka erittäin hyvällä media osaamisella sai tuotua uskomattoman hyvän äänisaaliin vasemmistoliitolle - näin asiantuntijat olivat analysoineet jossain.

  Sitäpaitsi: halituksessa on aina ääriajattelijoita, siis ihan aina. Kaikki riippuu siitä mistä asioita katselee ja mitä asioita katselee.

  halla-aho puolueineen on tasapainon kannalta oikein hyvä olla olemassa. Meille kaikille tekee hyvää, että näemme halla-ahon kannattajienkin kannat julkisuudessa ja avoimesti, koska vain sillä tavoin voimme arvioida missä kohtaa sopeutumisessa ns. syvät kansan rivit ovat. Heitä täytyy kuunnella vaikka miten itse toivottaisi lisää maahanmuuttoa mihin tahansa maahan.

  demokratian ydin kun on se, että kaikkia on kuunneltava ja kaikkien on saatava äänensä kuuluviin. En minä ainakaan halua elää misäään fasismissa, jossa ain pääpuolueen äänenkannattajilla on oikeus puhua ja silloinkin palvoa puolueen ohjelmaa ja mielipidettä. hyi helvetti.


  entäs sitten, jos olisikin. Katsos, kun halla-ahollakin on oikeus fobioida ihan mitä katsoo tarpeelliseksi fobioida. Jos joku pelkää jotain uskontoa, niin ei kenellekään ole oikeutta talloa häntä jalkoihinsa sen takia. Eri asia on, jos lähdetään tappamaan toisia, kuten eräät ääri-islamistit.

  Jos ihminen on oikeasti suvaitsevainen, hän suvaitsee myös itselleen vastakkaiset kannat.

  minä kannatan susien oikeutta elää ilman ihmisen häiriköintiä ja kiusaamista, mitä etenkin savossa tapahtuu. mutta ymmärrän myös noita ihmisiä, joiden mielestä on ok aiheuttaa tarpeetonta kärsimnystä sudelle. En hyväksy mitenkään heidän toimiaan ja joskus olen tiuakstikin käynyt sanomassa kylämme susivihaajille ja ilmiantanut joitakin poliisille, mutta ymmärrän silti mistä se susiviha kumpuaa: tietämättömyydestä. Ja ainoaa keino taistella teitämättömyyttä vastaan on keskustella sivistyneesti vastapuolen kanssa.
   
 10. vierailija Vierailija

  Suomen puolueet antaisivat varsin kyseenalaisen signaalin jos Halla-aho olisi mukana hallituksessa. Sehän tarkoittaisi poliittista hyväksyntää sille miten hän suhtautuu maahanmuuttajiin ja kuinka hän heistä kirjoittaa ja puhuu. Tämä rohkaisisi hänen aatetovereitaan ja muita samanmielisiä voimistamaan puheita ja tekoja maahanmuutajia vastaan. Suomikuva ulkomailla saisi myös hallapureman.

  Rasistiseksi mielletty suomi toisaalta olisi vähemmän haluttava kohde pakolaisille ja turvapaikan hakijoille. Kansantalouden kannalta hyvä asia.
   
 11. vierailija Vierailija

  Taitaapa maapallolla olla paljon pahempia paikkoja asua kuin Suomi. Vain sinun fantasioissasi Suomi on aina huono.
   
 12. vierailija Vierailija

  Ruotsin hallitus leikkii hiekkalaattikkoleikkejä tyyliin mää en leiki tuon kanssa. On vain ajan kysymys milloin kaikkia on pakko kuunnella, kukaan ei voi ikuisuuksia leikkiä.
   
 13. vierailija Vierailija

  Suomessa sananvapaudella on eri merkitys kuin Ruotsissa, suomalainen sanoo mitä ajattelee olipa muut mitä mieltä tahansa. Ruotsalainen ei sano ääneen mielipidettään jos on eri mieltä kuin muut paikanpäällä olijat, siitä tulee "dålig stämning." Kaikkien on oltava olevinaan samaa mieltä muuten on riidanhaastaja. Selän takana puhutaan sitäkin enemmän.
   
 14. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Ironiaa et varmastikkaan ymmärrä ;)
  -
   
 15. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Ei se nyt ihan noinkaan mene. Se on sivistyneisyyttä jos osaa hillitä itseään.
  Jos suomalaiset on tuollaisia kuin väität, niin se olisikin selitys esim. siihen että foorumilla jola puolella kauheat riidat päällä ja toisten syyttelyt ja valehtelut ja kuvittelut ja niin edelleen :)
  En kylläkään usko väitteeseesi, se taitaa vain olla se pieni suulas ja riidanhaluinen joukko joka tälläkin foorumilla tuomitsee ja syyttelee muita ja riitelee jatkuvasti. Anonymiteetti vie estot teitä pois ja ette pysty hillitsemään itseänne.
  Sananvapaudella ei ole mitään tekemistä suurisuoisen suulaan sanomisissa. Sananvapaudella ei tarkoiteta ainaista riitelyä, syyttelyä ja tuomitsemista ja niin edelleen.
  Jos itse olet tuollainen, niin älä yritä vetää mukaasi koko Suomen kansaa, et onnistu siinä.
  -
   
 16. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Ruotsissa on aivan eri käsitys muukalaisvihamielisyydestä mitä esim.
  tällä palstalla on. Ruotsissa ei haluttu avata ovea muukalaisvihamieliselle ja konservatiiviselle SDlle.
  Mutta avatkaa te ovet halla-aholle, se ei minlle tai Ruotsille kuulu, omahan on asianne.
  -
   
 17. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Halla-aho toisi tosiaan hyisen hallan Suomeen ja siitä tulisi puhetta ympäri maailmaa ja ei olisi hyvä Suomelle millään tavalla. Tämän takia toivon että halla-aho pidettäisiin poissa hallituksesta.
  -
   
 18. vierailija Vierailija

  Sinun mielipiteet eivät ole mikään absoluuttinen totuus, vaikka itse niin uskotkin. Sinun mielipiteesi siitä, mikä on sivistynyttä ja mikä ei, on tyypillinen ruotsalaisen mielipide. Sekin, että luulee omien mielipiteiden koskevan koko maailmaa ja olevan ainut totuus, on hyvin ruotsalaista. Te ette ymmärrä kulttuurieroja, pidätte omaa kulttuuria kaikkia ihmisiä koskevana, yleismaailmallisena ilmiönä, eikä pienen ryhmän omana kulttuurina.

  Suomessa totuus ja sen sanominen on kunnia-asia. Ruotsalainen perseennuolu systeemi ei toimi Suomessa. Eikä nokat vastakkain mieleistely ja seläntakana paskanpuhuminenkaan kuulu suomalaiseen kulttuuriin. Eri mieltä oleminen ei tarkoita riitaa Suomessa, se on kypsemmän ihmisen tapa suvaita erilaisia ihmisiä ja mielipiteitä. Ruotsissa ollaan olevinaan samaa mieltä, jotta vältyttäisiin konflikteilta. Suomessa oman mielipiteen sanominen ei tarkoita konfliktia, se on aikuisen ihmisen tapa suhtautua toisiin ihmisiin. Pikkulasten kanssa voi hyssytellä, aikuinen kestää totuuden.
   
 19. vierailija Vierailija

  Jotkut ruotsalaiset ovat kanssasi samaa mieltä mitä muukalaisiin tulee, moni on erimieltä. Sinä et edusta kaikkia ruotsalaisia. Jotkut haluaa ajatella myös oman maan kansalaisten parasta, eikä vain maahanmuuttajien parasta.
   
 20. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Ruotsissa ollaan eri mieltä asioista kuten muuallakin :) ja eri mielipiteiststä keskustellaan, siis KESKUSTELLAAN, ei alkaen kritisoimaan sitä toista mielipidettä olevan kanssa, vain asiasta keskusllaan, ei henkjiköstä jolla on eri miuelipide, useimmiten siis näin rewaalissa ja foorumilla. :)
  Että osaa keskustella ilman henkilöön menoa, se on suuri taito myös se :)
  Se ei osoita kypsyyttä jos alkaa eri mieltä olevaa haukkumaan, siis kritisoi eri mieltä olevaa asian sijasta, se on kaukana kypsyydestä.
  -
   
 21. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Kaikkein viisaammat ajattelee kaikkien ihmisten parasta Ruotsissa :) siis ei vain omiensa tai ei vain maahanmuuttajia, vaan ottavat huomioon kaikki.
  -
   
 22. vierailija Vierailija

  Tässä onkin persujen kannattajoukon peruskäsitys. Kuvitelma siitä että mamuista huolehditaan suomessa paremmin kuin oman maan kansalaisista, että he joko loisivat työtätekevien kustannuksella tai vievät suomalaisilta työpaikat.
   
 23. vierailija Vierailija

  Jos Ruotsissa keskustellaan, niin miksi itse usein lyttäät toisinajattelevien mielipiteet? Käyn sekä ruotsalaisilla että suomalaisilla keskustelupalstoilla ja hyvin samanlaisia ovat, eli keskustelutapoja ja mielipiteitä löytyy laidasta laitaan. Vain sinulla on sellainen käsitys että ruotsalaiset olisivat parempia kaikessa kuin suomalaiset.
   
 24. vierailija Vierailija

  Yksi ääripää tykkää näin ja toínen ääripää tykkää päinvastaista. Mielestäni kumpikaan ääripää ei ole oikeassa koska kaikessa, maahanmuuttajissakin, on sekä hyviä että huonoja puolia. Mielestäni molempia ääripäitä tulisi kuunnella on tehdä päätökset sen mukaan. Maahanmuutto ei ole pelkästään positiivistä, mutta ei täysin negatiivistäkään.
   
 25. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Kun eri mieltä asioista on, silloin keskustellaan ja jos pystyy lyttäämään toisen mielipteen niin sehän todistaa vain että lytätyssä mielipiteessä ehkä on parantamisen varaa.
  Kerskustelua sen siojaan ei ole se jos tekee tämän foorumin tyyliin ja alkaa keskustella kirjoittajasta ja haukkua kirjoittajaa ;)
  -
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti