Hae Anna.fi-sivustolta

Valmistujaiset?

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä Minerva, 24.08.2006.

 1. Minerva Vierailija

  Minun ja mieheni lähes kymmenvuotinen opiskelu saa tänä syksynä vihdoinkin päätöksensä. Haluaisin kovasti järjestää "valmistujaisjuhlan" sukulaisillemme ja kavereillemme. Käytännön järjestelyt vain tuottavat päänvaivaa: Meillä on pieni, vajaan 50 neliön asunto, ja sukulaisia olisi tulossa n. 15 aikuista ja 5 lasta. Kavereita ehkä noin 15. Sukulaiset voisi kutsua päivällä ja kaverit illalla, mutta tilojen kanssa tekee silti erittäin tiukkaa. Juhlatilan vuokraaminen tuntuu jotenkin ylimitoiteltulta, kun tarkoitus olisi järjestää rennot kahvittelut - ei sen kummempaa. Antakaa vinkkejä!
   
 2. Jelena Vierailija

  Minkälainen keittiö teillä on? Onko keraaminen liesi? Jos on, niin keittiötasot ja lieden voi ottaa "tarjoilupöydiksi", jolloin keittiön pöydän äärellä voidaan myös kahvitella. Hanki myös jostakin tai lainaa pikku tarjoilupöytiä, jos keittiönne mahtuu. Pienissä tiloissa on kerrosvadit käteviä. Niitä saa aika edullisestikin, tai jos lähipiirissäsi on, lainaa.

  Tehkää makkaristanne lapsille sopiva paikka. Pleikkari, jos on, telkkari, videot/dvd, lautapelejä jne. (toki lasten iät huomioiden).

  Siivotkaa kaikki ylimääräinen kellariin, niin saatte vähän väljyyttä.

  Meillä on iso suku ja paljon ystäviä, mutta kyllä me olemme saaneet juhlamme järjestettyä silloin joskus kaksiossa ja nyt kolmiossa.

   
 3. ---- Vierailija

  Ei juhlatilan vuokraus ole lainkaan ylimitoitettua, moni tekee iin!:)
  Toki jos jotain kartanoa olitte ajatelleet niin se menee jo ehkä liiallisuuksiin...;) Mutta esim. seurakunnilla on pieniä juhlatiloja joita saa halvalla vuokrattus (tosin alkoholin käyttö niissä yleensä kiellettyä, jos boolia tmv. ajattelitte...) Samoin muillakin tahoilla (erilaiset yhdistykset mm.) on pieniä juhlatiloja, joita voi vuokrata.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti