Hae Anna.fi-sivustolta

Valmistujaisiin osanotto

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä Winnie, 04.06.2010.

 1. Winnie Vierailija

  Aika myöhässä ollaan, mutta miten noihin ammatteihin valmistumisissa, onko oppilaitosten järjestämät päättöjuhlat tarkoitettu perheillekin. Siellähän valmistuu aikuisia ja meidän nuori mies sanoi, että ei sinne tarvitse tulla, mutta mitä mieltä olette? Niiden jälkeen on tietysti juhlat tiedossa.
   
 2. äiti Vierailija

  Useinmiten oppilaitoksesta ilmoittavat kuinka monta perheestä voi päättöjuhlaan tulla, lähinnä tilojen vuoksi, mutta onhan toki niinkin ettei valmistuva halua perhettään paikalle vaan haluaa juhlistaa tilannetta opiskelukavereiden kanssa.
   
 3. -------- Vierailija

  Ei aikanaan tullut mieleenkään pyytää sinne koululle ketään vaikka valmistuminen oli tärkeä tilaisuus. Ei kyllä järjestetty mitään juhliakaan, yo-juhlista kun ei ollut pitkääkään aikaan. Ja vaikka olisin silloin, toukukuun viimeisenä päivänä keskellä viikkoa, halunnut perheeni paikalle se ei olisi ollut mahdollista, koska vanhemmat olivat tuona päivänä töissä. Nythän juhla on aina lauantaina, joten monella on silloin vapaapäivä ja helpompi järjestää juhlia. Ehkä meillä olisi silloinkin panostettu kodin juhlaan ja lämmitelty ruokia, jos juhlat olisi järjestetty.
   
 4. hihhii Vierailija

  Olipas mainio otsikko: jäin ihan tosissani miettimään, että miksi valmistujaisiin pitää mennä surunvalittelujen kanssa ;D

  Tarkoitus oli kai kysyä siitä miten valmistujaistilaisuuteen voi osallistua?

  Yleensä tosiaan nuo ammattiin valmistavien koulujen päättäjäiset ovat vain opiskelijoille. Tosin ei kai sitä kukan estä menemästä mutta olo voi olla vähän orpo.
   
 5. offtopicia Vierailija


  Hih, minä mietin ihan samaa ;-)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti