Hae Anna.fi-sivustolta

Valmistujaislahja?

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä meeko, 14.03.2006.

 1. meeko Vierailija

  Stressaan jo etukäteen, eli avomieheni on valmistumassa toukokuussa insinööriksi ja lahjan antaminen kuuluu kuitenkin asiaan..Mutta mitä ihmettä hänelle antaisin???

  Yleisin lahja on varmasti kalvosinnapit tai solmioneula, mutta avokillani on jo yhdet tyylikäät ja kun pukuakin tulee pidettyä vain ehkä kerran vuodessa, niin tuntuu turhalle.

  Olisi kuitenkin kiva antaa jotain isompaa ja pysyvämpää lahjaksi, eli kaikki cd:t ja dvd:t ovat aikas lailla poissuljettuja vaihtoehtoja, samoin vaatteet. Koruja hän ei käytä, eikä oikein kelloakaan.

  Eli kaikki ehdotukset ovat tervetulleita, itselläni kun pää lyö ihan tyhjää!
   
 2. eevis Vierailija

  Minä ostin miehelleni valmistujaislahjaksi konjakkilaseja. Hieno, esim. hopeinen kynäsetti voisi myös sopia.
   
 3. Jaana Vierailija

  Miten olisi ammattisormus, aikooko hän hankkia sellaisen? Jos niin miten jos ostaisit vaikka yhdessä muiden sukulaisten kanssa kultaisen insinöörisormuksen.
   
 4. Zara Vierailija

  Onko miehellä jotain harrastuksia, johon lahja voisi liittyä?Vaikka Suunnon kompassi tms.arvokkaampi harrastusväline.Kysäisin mieheltäni miehistä mielipidettä tähän ja hän ehdotti Leathmanin monitoimiveitseä vai mikä työkalu se onkaan. Niitäkin on paria eri mallia, tosin aika kalliita ovat..Hän sai sellaisen kerran lahjaksi ja oli tosi onnellinen siitä.Jos hän ei koruja käytä niin turha niitä on sitten ostaa.
   
 5. meeko Vierailija

  Koruja en missään nimessä edes harkitse, kun tiedän ettei niille ole käyttöä.

  Harrastuksiin on myöskin vaikea löytää mitää, kun avokin aika menee lähinnä salilla tai koneen ääressä istuen. Ja mitään tietokoneosia en halua alkaa lahjaksi ostelemaan..

  Nuo lasit voisivat olla hyvä idea. Tosin avokkini on enemmän viski-ihminen, eli mahtaakohan kultasepanliikkeissä/lahjatavaraliikkeissä olla hienoja viskilaseja? Konjakkilaseja kun yleensä kai tavataan lahjaksi ostaa..?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti