Hae Anna.fi-sivustolta

Valoilmiö

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Outoa!, 18.09.2005.

 1. Outoa! Vierailija  Ei ole sattunut itselleni vaan miehelleni nyt peräkkäisinä aamuina.N.klo 5 aamulla autoon tulee ylhäältäpäin kirkas valo ja valaisee auton metrin ympäriinsä,on aivan hiljaista.kestää muutaman minuutin.Mitä tämä merkitsee?Onko muilla samanlaisia kokemuksia?Pelottaa,onko tämä merkki kenties jostain pahasta?
   
 2. Nukkumaija Vierailija  Onpa omituista, siis tuleeko tämä valo silloin kun miehesi on autoa ajamassa vai silloin kun auto on parkissa?
  Useinhan kuulee kerrottavan tämänkaltaisia tarinoita, kun puhutaan ufoalusten kohtaamisista...muussa yhteydessä en ole tällaisesta kuullut. Onkohan muilla ideoita mitä tämä voisi merkitä?
   
 3. minä Vierailija

  En usko, että ovat teistä kiinnostuneita, koska tutkivat autoa. Ulkoavaruuden olennot ne vain tutkivat Telluksen kulkupeliä. Ole huoleti. Mielenkiinnon kohteena auto, ette te.
   
 4. isis Vierailija

  Luen juuri kirjaa Enkeli lensi ohi. Monet ihmiset kertovat kirjassa valoilmiöistä ja he arvelevat enkeliden olevan asialla.
  Enkelit tulivat myös minun mieleeni, kun aiemmin luin kirjoituksesi. Minulle tuli lukemastani hyvä olo. Uskon, ettei sinunkaan tule peljätä!

  Rakkaudella isis
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti