Hae Anna.fi-sivustolta

Valviran ylijohtajan toilaukset

Viestiketju osiossa 'Erityislapset' , käynnistäjänä Kehitysvammaisen omainen, 06.01.2012.

 1. Valviran ylijohtaja Marja-Liisa Partanen ei ole oikea ihminen paikallaan. Ensin oli valelääkärikohu ja nyt viimeksi kehitysvammaisten hoitokodin rakennushankkeen vastustaminen. Kehitysvammaisen lähiomaisena tuntuu tosi pahalta että lepakot ja viitasammakot ovat hänelle tärkeimpiä kuin kehitysvammaiset ihmiset. Toivoisin että Valviran ylijohtajana toimisi vastuuntuntoinen ja lämmin ihminen eikä tuollainen ihmispeto. Eikö ko. asioihin puututa, kun ihmisellä on valtaa hän saa tehdä mitä tahansa ammatistaankin riippumatta? Kuka enää puolustaa pientä ihmistä?
   
 2. Näin on.. Vierailija

  ...jotta väärä ihminen on senkaltaisen laitoksen johtoon valittu!
   
 3. ymmärrän Vierailija

  sillä tuosta asiasta nousi suuri kohu sillä asuinalueella, en usko että kukaan puolusti sen laitoksen perustamista sinne, siis niistä jotka siellä asuvat. Alue on ns. arvostettu, kallis pientaloalue ja asuntojen arvoon ainakin hetkellisesti vaikuttaa jos jokin laitos on ihan vieressä.
  En kiistä sitä etteikö tuo nimenomainen henkilö tiennyt millaisista asukkaista oli kyse, mutta moni muu eli ns. tavallinen ihminen ei kyllä tiedä. Epäilään kaikenlaista häiriökäyttäytymistä mitä ei varmaan edes seuraa.
  Kummallista myös että ko. henkilön nimi on nyt vasta julkistettu asian yhteydessä, kun siitä on monta vuotta kun asia oli ajankohtainen.
   
 4. ylilyönti Vierailija


  Ei hän nty sentään mikään ihmispeto ole, olisi parasta valita sanansa ettei tule syytettä! Hän on lääkäri ammatiltaan ymmärtääkseni (eli koulutukseltaan) vai onko juristi. Taitaa olla juristi sittenkin.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti