Hae Anna.fi-sivustolta

Vanhat jäärät jarruina

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 17.08.2017.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 333
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yleisurheilussa suomalaiset ovat hännänhuippuja, koska vanhat jäärät eivät anna ajoissa tilaa nuorille nousta kukoistukseen. Samoin poliittiset päättäjät ovat yli-ikäisiä jyrmyjä, eivätkä tue puolueittensa nuoria kykyjä. Vihreät on ainoa poikkeus sen vuoksi, että säännöt pakottavat uusiutumaan. Kokoomus jyrää sen takia, että ihmiset kuvittelevat olevansa rikkaita, kun omistavat auton, perheen ja talon tai kesämökin. Soini joutui puolueensa hylyksi jopa häveliäämmin elkein kuin Väyrynen, joka ei joutunut heti uuden puheenjohtajan silmätikuksi ainakaan julkisesti. Kumpikaan ei ole rasisti, vaikka osin vastustavat maahanmuuttoa.

  Vanhat jäärät ovat suomalaisen yhteiskunnan jarruyksilöitä, joita toki tarvitaan, jottei aleta elää yli varojen, kuten on vaarassa tapahtua, jos pyritään pakottamaan kaikki käyttämään uutta teknologiaa esimerkiksi lakeja muuttaen, kuten viime aikoina on tehty. Pienistä eläkkeistä maksetaan jo yrityksille sen vuoksi, etteivät laskujen saajat kykene hyödyntämään tietokoneita samoin kuin nuoret. Virtuaalisen omaisuuden muuttaminen seteleiksi on myös vaikeata, koska käteisen nostolle on asetettu ehtoja.

  Harmaahapsiset urheilijat voivat toki pärjätä tietyissä lajeissa, mutta eivät sellaisissa, joissa tarvitaan sähäkkyyttä voiman lisäksi. Politiikassa ikä ei ole aina rasite, jos henkinen kantti kestää julkisuuden valokeilan. Vihreillä on vimma nousta suurpuolueeksi, eikä ole mikään ihme, jos kehitys johtaa luonnonmukaisuuteen, missä aletaan vähin erin suojella eläviä olentoja. Myrkyistä ei saa edes puhua, vaan suomen kieltä väännetään sillä tavoin, että hienostellaan kaikin keinoin. Kasvinsuojeluaineet ovat tietysti tärkeitä, mutta joskus voi pohtia sitäkin, milloin kehitetään ihmissuojeluaine, jollei sellaiseksi luokitella puhtaita marjoja, lihaa tai viljaa.
   
 2. Kaikenlaista Vierailija

  Jos tarkoitat demareita, niin veikkaan, ettei heillä ole puolueessaan vetovoimatekijöitä. Sanna Mariin on tamperelainen, eikä tunnettu muualla, mutta nuoret naiset Urpilaisineen on jo puolueessa kokeiltu. Demareiden ongelma on jumalaton ylimielisyys ja siinä olet oikeassa myös paikalleen pysähtyminen. Demarit on Vähän kuin Stockmann. Sama on puolueen kohtalo.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 333
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jaa-a. Vihreä valo on osoitus siitä, että risteyksen voi ylittää, jollei suojatielle ryntää päin punaisia kävelevä jalankulkija estämään ajoa. Keskellä on keltainen, jonka tarkoitus on antaa aikaa pysähtyä ennen kieltoa, mutta käytännössä moni iskee kaasujalan pohjaan ehtiäkseen ennen valojen vaihtumista ohi risteyksen. Aiemmin vasemmisto oli ikään kuin uudistusten puolesta, mutta nykyään demarit ovat jarruja, kuten vasemmistoliittolaisetkin. Keskellä olevat eivät aina tiedä, pitääkö kiirehtiä päätöksiä vaiko jarruttaa.

  Virkavalta porhaltaa äänekkäästi sinisin valoin, eikä piittaa nopeusrajoituksista, jos on kiire. Ja se on aina silloin, kun vahinko on jo käynyt. Ennen tekoa kaikki ovat länsimaissa lain edessä tasavertaisia, eivätkä useinkaan joudu pelkkien suunnitelmien vuoksi käpälämäkeen aikeistaan. Yksinvaltaisissa järjestelmissä yksilö voi päätyä vankeuteen siinäkin tapauksessa, että hänen epäillään olevan joko vaarallinen tai kapinallinen. Demokratia on sallivampi, muttei suinkaan kyvytön vaientamaan epäilijöitään.

  Vaikea tilanne on siinä tapauksessa, että yksilö kuuluu tiettyyn ryhmittymään, jonka voidaan epäillä olevan teon taustalla. Sen vuoksi on kyettävä ottamaan selvä siitä, kuka on kenties antanut käskyn toimia siten kuin on tehty. Kuulustelujen avulla pyritään saamaan selko takapirusta, mutta aina tekijä ei kaiketi tiedä itsekään, kuka on lopullisesti ollut päättäjä. Yksin avoimuuteen pyrkivä on aina tietyin tavoin avuton, kun joutuu puolustamaan ajatuksiaan joukkovoimaa vastaan.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 333
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin! Uskonto vaikuttaa erittäin voimakkaasti siihen, kuinka ikäihmiset voivat määräillä nuoria. Islam antaa vanhoille miehille valtaa vielä enemmän kuin kristinusko, mikä on havaittavissa siitäkin, että naisia kohtaan käytetään äärimmäistä väkivaltaa pelon aikaansaamiseksi. Peittävät vaatteet ovat ehkä sen vuoksi tarpeen, ettei kotona saatuja iskuja voi havaita helposti kauppareissuilla. Kasvohuntujen kielto on siis tarpeen, vaikka se voi johtaa siihenkin, etteivät musliminaiset saa miehiltään lupaa liikkua ulkona lainkaan.
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 333
  Saadut tykkäykset:
  0
  Euroopassa on vallalla sellainen käsitys, ettei ihmistä tarvitse suojata, mutta eläimiä tai kasveja kyllä. Tai ei kaikkia pieniä eläimiä kylläkään, koska niitä vastaan käytetään laillisia torjunta-aineita. Kaiketi uskovaisimmat pohtivat siten, että tulevaisuus on paratiisissa, eikä maan päällä sellaisilla, jotka taistelevat jumalansa innoittamina. Tosin myös poliittisia ääriajattelijoita ihannoidaan, eikä aina pitäydytä väkivallankaan käytöstä oman aatemaailman vuoksi.

  Matematiikka on otettu ohjenuoraksi kaikessa, joten tiettyjä aineita voidaan käyttää surutta, jos vain pieni osa väestöstä on allerginen niille. Vasta sitten, kun suurin osa ihmisistä alkaa oireilla, aletaan tehdä päätöksiä torjunta-aineiden kielloista. Elämän monimuotoisuudesta huolehteminen on tärkeä asia sekin, joten elämää on pidettävä yllä sellaisin arvoin, jotka kestävät luonnon asettamat reunaehdot.
   
 6. raatikainen Vierailija

  Ei niitä eläimiäkään suojella euroopassa, vasemmistolaiset ja eläinsuojeluyhdistykset valloittaneet anarkistit väittävät, että halal.teurastus on kivuton. Taitaa sitten tuo isiksen suorittama kurkunkatkaisukin olla kivuton ja inhimillinen. Vähän kuin euroopan eutanasia.
   
 7. On pohjalukemissa Tämä jenkkien asettama Ukrainan Presidentti erehtyi myös kannattamaan Clintonia jenkkilän vaaleissa. Huhut kertovat Pohjois-Korean ampuvan Ukrainasta kopioiduilla rakettien moottoreilla.
  Väestön elintason putoaminen euroopan köyhimpien maiden joukkoon on vienyt kannatuksen:
  Tymoshenko sanoi, että 60% ukrainalaisista elää köyhyysrajan alapuolella
  Valery Olenin
  Tänään kello 18:09
  Mukaan MP, miksi asukkaiden enemmistö Square tuntemaan syvästi onneton.
  "Synnyinmaa" puoluejohtaja Yulia Tymoshenko seuraavassa istunnossa Verhovna Rada on arvostellut nykyistä politiikkaa presidentti Petro Poroshenko. Tämä kirjoittaa portaali "Dni.ru". Esimerkiksi hän sanoi, että tällä hetkellä 60% ukrainalaisista elää köyhyysrajan alapuolella. - Tämä tarkoittaa, että suurin osa kansalaisista ei ole varaa mitään, he ovat syvästi onneton, - hän sanoi.

  Myös, Tymoshenko johti YK: n tiedot, joiden mukaan bruttokansantuote laskelmassa Ukrainan laski 31,9%. Hän korosti, että tämä on kaikkein traagisin tason pudotus BKT kaikkien maiden kolmen viime vuoden aikana. Hänen mielestään tämä todistaa täydellinen tuhoaminen keskiluokan aukiolla. Tymoshenko sanoi myös, että taso vuotuisen inflaation Ukrainan vie viimeisen joukossa 137 maassa ja on johtava Euroopassa mitattuna lapsikuolleisuus ja äitien kuolemista.

  Kysely: Poroshenko Työ hyväksyy vain kaksi prosenttia ukrainalaisista Niistä 1210 vastaajista 75 ja puoli prosenttia ei ole täysin tyytyväinen toimintaan valtionpäämies. Ukrainan Centre for Social Research "Sofia" julkaisi tulokset johdetaan 06-12 08 kyselyn, jonka mukaan vain 2,2% Ukrainan kansalaiset täysin hyväksy työtä maan presidentin Petro Poroshenko. Tutkimuksen aikana 1210 henkilöä haastateltiin. Näiden tyytymätön valtionpäämies 75,5% vastaajista, useimmat suosivat - 17,2%, kun taas loput 5,1% olivat auki.

  Kansalaisten kyselyn tuloksia toiminnasta pääministeri Vladimir Groisman hallitukset eivät ole paljon parempi. Pääministeri tyytymätön 73% vastaajista täysin hyväksy vain 2,0%, eniten kannattaa - 18,2%, ja 6,8% ukrainalaiset olivat auki.

  Tulosten mukaan sosiaalisten tutkimuksen, työn puheenjohtaja Verkhovna Andreya Parubiya tyytyväinen vielä harvemmat vastaajat - 1,7%. Hylätä - 73,2%, eniten hyväksi - 14,9% ja auki - 10
   
 8. Totta vai tarua Vierailija

  Entinen johtaja sisäasiainministeriön joukot sanoivat, että on Maidan oli ulkomaisia ampujat.
  Alain Temirchieva
  Tänään kello 12:27 Kun taas yhteenotoissa Kiovassa tappoi 77 mielenosoittajaa ja 16 poliisia.

  Entinen johtaja sisäisen Joukot Ukrainan Stanislav Shuljak väittää, että Maidan Kiovassa helmikuussa 2014 ulkomaiset ampujat toiminut. - Tiedän, että järjestäjät katalan rikoksen olivat Paruby (Andrew Paruby, puhuja Verhovna Rada -. . Toim. ), Pashinsky (Sergey Pashinsky puheenjohtaja Puolustus ja turvallisuus komissio parlamentin) ja muut. Valtaosa ampujat olivat ulkomaalaisia, palkkasotureita, - sanoi Shuljak RIA "Novosti".Hänen mukaansa kanssa 20: nnen marraskuuta 2013 Maidan on kolme järjestäytynyttä ryhmää. Ensimmäinen koostui hyvin koulutetun militantit numerointi 10: stä 15 tuhatta ihmistä. Toinen ja tärkein voima kaataa hallituksen - "huijata propagandaa kansalaisten", joka uskoi tulevaisuuden valoisana. Kolmas koostui Riippumattomuus tulee miten esittää katsojia.Recall seurauksena aseelliset yhteenotot Kiovassa helmikuussa 2014 surmansa 77 mielenosoittajaa ja 16 poliisia, ja satoja loukkaantui. Tutkimuksessa Näiden tapahtumien ei ole valmis tähän mennessä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti