Hae Anna.fi-sivustolta

vanhat kääkät täällä

Viestiketju osiossa 'Eläkkeellä' , käynnistäjänä Jos Soli ja muut, 24.06.2013.

 1. Jos Soli ja muut Vierailija

  Näitä lueskelee.

  Vaihdevuodet kuumine aaltoineen ja uniongelmineen antavat naisille nyt ainakin yhden lohdun aiheen: ne ovat täysin miesten syytä, paljastaa tuore tutkimus.
  Se, että miehet suosivat nuoria naisia, on tehnyt vanhemmista naisista evoluutiossa hedelmättömiä, rajaa Computational Biologyn viimeisimmässä numerossa julkaistu tutkimus. Tutkimusten tuloksista uutisoi Discovery News.

  ― Jos miehet suosisivat vanhempia naisia, naiset voisivat lisääntyä koko ikänsä miesten tavoin, kertoo Discovery Newsin haastattelema tutkija Rama Singh.

  Tutkimus toteutettiin McMasterin yliopistossa tekemällä tietokonesimulaatioita geenien muutoksista eri aikoina ja eri populaatioissa.

  Ihmisten lisäksi tappajavalailla on vaihdevuodet. Niin valaat kuin ihmisnaaraat elävät pitkään lisääntymispäiviensä jälkeen ja voivat lisätä geeniensä levittämistä myöhemmällä iällä.
  Lue lisää aiheesta: Terveys ,

  Ps. en haluisi vanhoja ukon kääkkiä.
   
 2. tutkin Vierailija

  "Ps. en haluisi vanhoja ukon kääkkiä." Ukot ovat kuule vielä tarkempia. Vanhusten laitoksissakin näpsivät vanhaa lähihoitajaa kynsille. Mitäs sinä vanha akka siinä vaippaani vaihdat, missä se nuori nainen on, haluan nuoren naisen ja silmä vilkkuu niin että pois tieltä :D

  Vanhalla lehmällä ei ole mitään tekoa, kun se ei tule kiimaan ja tiineeksi. Samoin se taitaa olla naisen kanssa, sanokoot nollatutkimukset mitä vaan. Onhan näitä kohtuja käyttäneet jopa 65-vuotiaat isoäidit, mutta kuka ne lapset kasvattaa.

  Miehillä on tapana häipyä, kuka siittiön tuottaja katsoo rutsahtanutt mummoa. Kyllä pieni lapsi tarvitsee muutakin kuin synnyttäjän. Näkeehän sen nytkin, tollot jättävät peruskoulun kesken ja alkavat ammatikseen lapsia purkamaan, kun uusi tulee vanhimmasta päästä yksi menee laitokseen.
  Ei tosiaan riitä, että vain synnyttää.
  Muuten, miksi miehet eivät tee kantelua ihmisoikeusjärjestöihin, kun heitä käytetään hyväksi. Naiset tahtovat vain siittiön, ei miestä.
  Oulussa tarvitaan 15 miestä. Hih, peräkammarinpojat laskevat lastinsa seinille täysin hukkaan, laittakaa nyt ihmeessä sinne mökkeihin spermankerääjät, vaikkapa hehkeät naiset niin saatte ihan tuoretta ehtaa tavaraa suoraan kullista. Mitää Muumimukia tarvita.
  Ei taida vaan kelvata, tahdotaan B Pittin naama, einsteinin aivot ja valkoisen pikajuoksijan vartalo ja tuo yhtälö on peräkammaressa kyllä hakusessa :D
   
 3. puuta heinää Vierailija

  kyllä se on luonnonlaki, ja sille asialle ei kukaan voi mitään. sano tiedemiehet mitä sano.
   
 4. sohvis Vierailija

  Kukapa haluaa vanhoja rumia akkoja vaivoikseen?
   
 5. Kääkkä? Vierailija

  Kenestäkään ei saisi käyttää niin rumaa nimitystä kuin "kääkkä".

  Olisipa se kauheaa, jos lisääntymiskyky säilyisi tuonne 80 vuoteen tai vieläkin pitemmäs, niin kuin miehillä! Lapset kun pitää myös hoitaa ja kasvattaa, kuinka monesta tuonikäisestä olisi pikkulapsen hoitajaksi? Yötä päivää, syötä ja vaihda kuiviin, juokse perässä kun lapsi oppii kävelemään, vastaa sen loputtomiin kysymyksiin parivuotiaana, kestä uhmaiät ja murrosiän kiukuttelut.... Jaa, mutta murrosikään mennessä nämä ikä-äidit varmaan jo ovatkin kuolleet.

  En oikein usko tällaiseen "tutkimukseen". Juuri siksi, että lapset tarvitsevat hoivaa vähintään 15 vuotta, on ihan oikein ja järkevää, että ainakin toinen sukupuoli lakkaa lisääntymästä tuossa viidenkympin korvilla. Jos sen ikäisillä olisi pieniä lapsia, mistä saataisiin ne mummot, jotka hoitavat omien lastensa lapsia tarvittaessa? Isoäidit ja muut iäkkäät naiset ovat olleet kaikissa kulttuureissa tärkeä voimavara muun muassa tapojen ja kulttuurin siirtämisessä ja suvun nuorten perheiden tukemisessa.
   
 6. vaippa persuuksissa Vierailija

  Kävin kyläni ruokakaupassa, niin kahdella eri kerralla on ollu kaksi vanhahkoa naista, jotka on haisseet vahvasti kuselle. On tainnu inkontinenssi vaivata. Kauppaan tullessa kannattais käyttää hajuvettä tai vaihtaa vaippa. Parempi tietysti olisi, että kävisivät lääkärissä vaivan takia. Jon meikälle tulisi tuollainen vaiva, menisin heti lääkärille.
   
 7. nainen 60v Vierailija

  Turhaa täällä on vanhuksia solvata, jokainen me tullaan vanhoiksi, ehkä. Vaiha kauppaa ketterästi jos kusenhaju etoo, sillähän siitä pääset.
  Elämä menee joskus solmuun eikä omaa tilaansa edes tajua, eikä osaa tehdä sille mitään.
  En uskalla nauraa, ei tässä tiedä mihin itse joutuu, mitä sairauksia eteen tulee. Asiat saattavat napsahtaa omaan nilkkaan, kannattaa olla varovainen.
   
 8. sirru Vierailija

  Jos on vielä siinä kunnossa ikäihminen, että pystyy yksin asioimaan kaupassa, on myöskin kyvykäs huolehtimaan vaippansa vaihdosta ym. hygieniasta. Eikä tässä mollata nyt ketään, kaikki vanhenemme (useimmat) ja jossain vaiheessa apua kenties tarvitsemme.
   
 9. sukulainen Vierailija

  Vanhempi ikäluokka (80+) jotenki häpeää puhua näistä asioista, eivät kehtaa ostaa pikkuhousunsuojia, puhumattakaan, että kertoisivat vaivastaan lääkärille.
   
 10. Eläkerahat Vierailija

  Saattaa myös olla, ettei ihan ensimmäisenä siitä pienestä eläkkeestä, lähdetä Tenoja ostelemaan.
   
 11. aha Vierailija


  Tenat onkin kalliimpia, mutta jos ostaa kympillä alle 10 kiloisen vauvan vappapaketin, niin ei tuu kalliiksi. Siinä on 60 vaippaa. Tarrateipit vaan irroottaa, koska eihän se ylety ympäri, mutta hyvin suojaa.
   
 12. Niinku Vierailija


  tuollaisen paketin ja ukot pani kylälle sanan kiertoon että olen siunatussa tilassa Enhän voi olla kun elän synnissä yhden nuoren miehen kanssa.
  Ei vanhan miehen siittiöt heilu ei liiku. Kokeiltu on. Miehet vaan luulevat Jos joka miljoonas siittiö vähän häntää heiluttaa, ei se siitoskyvystä kerro.
  Ja jos joku pisulta haisee, se on joku vanha ukko. Lääkäri ei likikään aina voi auttaa. Se ei vaippoja vaihda eikä kaikille ole konsteja saati lääkkeitä.
   
 13. aa Vierailija


  No, eiköhän ne tuumi, että vaipat on lapsenlapsille, jotka on tulossa kylään.
   
 14. Lotta Vierailija


  Yli 80 v. ei välttämättä edes tiedä mikä on ns. pikkuhousunsuoja, tai vaippa, mitä noilla nimityksillä tarkoitetaan.
  Hänen ollessaan nuori oli terveyssiteitä, mutta tuskin vielä ikäihmisten vaipoista puhuttiin, saatika lasten vaipoista. Lasten vaipat olivat sidevaippoja, jotka käytön jälkeen pestiin tai keitettiin puhtaiksi.
   
 15. mummimummi Vierailija

  Harsovaipoja ne ennen olivat. Onhan niitä nytkin vielä olemassa, mutta tuskin lasten vaippoina käytössä.
   
 16. Mia Vierailija

  Tiedän yhden eko-äidin, joka piti vauvallaan 90 luvulla sideharsovaippoja. Ei tullut kaatopaikkajätettä ja siinä perhe myös säästi markkoja.
   
 17. juu Vierailija

  Tuo nyt ei mikään ihme ole. Useimmat niitä käyttävät. On helppo laittaa koneeseen, ei tarvitse käsin pestä kuin ennenvanhaan.
   
 18. tiedän Vierailija


  Ennen vanhaan ei käsillä pesu riittänytkään aina sideharsovaipan pesuun, vaan se keitettiin vadissa. Ensin tietysti huuhdeltiin enimmät päästöt ja sitten likoamaan, jonka jälkeen keitettiin.
   
 19. höpöhöpö Vierailija

  Pesulla käynti auttaa.
  Tuolle asialle ei sinänsä mahda yhtään mtiänä, mutta hygienia auttaa, ei se pelkkä vaipan vaihto.
  Ei muuten vaippoja aikuiselle, ne on lapsia varten.
  Kun tulet itse vanhaksi, sittepäs näet ja me nauretaan sulle ja inhotaan sun hajujas.
   
 20. Harmi2 Vierailija

  Kyllähän se on ihmisestä itsestään kiinni haiseeko vai ei, oli sitten ihminen nuori tai vanha. Kaikki eivät vain välitä omasta puhtaudestaan.
  Vanhuksista sen verran, että kyllä vanhatkin ihmiset osaavat olla erityisen viehättäviä. Silloin sitä oikein kiinnittää ihmiseen huomiota, että onpas siinä mukavan oloinen vanhempi ihminen. Tuollainen minäkin haluaisin olla kun joskus tulen ikäihmiseksi.
  Iloisuus ja se, että on siististi pukeutunut ja käyttäytyy asiallisesti tekee jo paljon. Omat nuorenikin arvostavat hyvin käyttäytyvää vanhempaa ihmistä. Sellaista ihmistä joka arvostaa myös nuoria tasavertaisina. Usein ikäihmiset tuppaavat olemaan liian viisaita ja ylimielisiä lapsia ja nuoria kohtaan.
   
 21. Niinkös Vierailija


  Kusi siis haisi, kun olit kaupassa? Mahtoiko haista ennen menoasi ja lähtösi jälkeen?

  Tarkista ihmeessä omat pöksyt ensin.
   
 22. justjoo Vierailija

  En ole lähelläkään tenaikää. Kyllä muutkin haistoivat. Eräs mies piti nenästä kiinni.
   
 23. kakkiakans Vierailija


  Entä sitten? Joudun joka päivä haistelemaan ulosteita, ei se niin kamalaa ole.
  Tenan tarve ei aina liity ikään, on kaikenlaisia tarvitsijoita.
   
 24. joo Vierailija

  Kysehän voi olla siitä, että vanhus itse ei haista enää mitään tai on niin tottunut omaan hajuunsa. Tupakoivat ovat tästä erittäin hyvä esimerkki. Heilläkin vaatteet haisee aivan kamalalle. Mutta rouvat senkun vaan lisäävät hajuvettä röökin hajun päälle. Tupakan ja hajuveden sekoitus on aivan hirveää.

  Itse en käy enää yhdellä ystävälläni kylässä koska kotiin tultua joutuu aina pesemään kaikki päällä olleet vaatteet ja käymään suihkussa että saa röökin hajun pois hiuksista. Enkä kutsu tätä ystävää enää luokseni kyläänkään kun hänestä huokuva tupakan haju tarttuu kiinni eikä sitä omassa kodissa viitsi haistella yhtään. Tapaamme sen vuoksi aina kaupungilla kahvilassa.
   
 25. ihan sairasta Vierailija


  ...kun hänestä huokuva tupakan haju tarttuu kiinni.....Ei juma, miten voit istua sitten kahvilassa hänen kanssaan, kun tupakan huokuva haju tarttuu sinuun kahvipöydän yli ? Ystäväsi ei tupakoi kotonasi mutta hänen huokuva tupakan haju vaateistaan ja tukastaan jää leijumaan kotiisi ? Taidat olla sairaalloinen hysteerikko ja oksennuskohtaukset ovat kurkunpäässä kun kotoasi uskallat astua ihmisten ilmoille, vai kuljetko maski naamalla.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti