Hae Anna.fi-sivustolta

vanhat kääkät täällä

Viestiketju osiossa 'Eläkkeellä' , käynnistäjänä Jos Soli ja muut, 24.06.2013.

 1. Herkkis Vierailija

  Jos ihminen tupakoi tosi paljon ja tupakoi vielä kotonaan sisätiloissa, se haju jää ja pinttyy ihmiseen niin vahvasti, että sitä ei välttämättä pesemälläkään enää pois saa. Tämän olen joutunut toteamaan. En olisi uskonut, mutta niin se vain on.

  Oltiin saunaillassa ja mukana oli tällainen vahva kessuttelija, jonka hiuksetkin haisivat pinttyneelle kessulle, vaatteista puhumattakaan. Kuvittelin, että saunomisen ja vaatteiden vaihdon jälkeen hajua ei ole, mutta erehdyin. Istuimme vierekkäin saunan jälkeen kylpytakkeihin kääriytyneinä, ja tämän ihmisen hiukset haisivat edelleen sille kessulle. En sano edes, että tupakalle, koska tupakoissakin lienee eroja, tämä ihminen poltti ketjussa sellaisia ruskeita pahanhajuisia pikkusikareita tai mitä lienevätkään ja välillä myös kääräisi sellaisen mitä sanotaan sätkäksi. Ihan kauhea haju. Ja todella näin tämän ihmisen pesevän hiuksensa runsaalla shampoolla ja vielä kävimme altaassa uimassakin moneen kertaan ja pesimme itsemme uudelleen allaskäynnin jälkeen. Mutta se pinttynyt kessunhaju oli aistittavissa kaiken jälkeenkin. Hänellä oli pitkät hiukset ja ne haisivat sille tupakille siis pesun jälkeenkin. Märässä tukassa sen jotenkin haistoi erityisesti.

  Kun kävin hänen jälkeensä vessassa myöhemmin, hänen kessunhajunsa oli jäänyt sinnekin leijailemaan. Ihan mukava ihminen, mutta en voisi kutsua kotiini.

  Kyllä minäkin muualla kuin kotonani voin haistella tupakanhajua kohtuullisessa määrin, mutta kotonani en halua sitä yhtään. Kyllähän se aina vähän ällöttävältä tuoksuu, haistaa sen missä vain. Jos joku pölläyttää tupakansavua ihan vieressäni, yritän äkkiä kääntää pääni muualle tai pidättää jopa hengitystä sen hetken, että haju hälvenee. En halua sitä savua keuhkooni, kai jokaisella on oikeus olla hengittämättä tupakansavua? Onneksi lähipiirissä ei ole montaakaan tupakoijaa, eikä heistäkään kukaan mikään ketjupolttaja ole. Tupakanhaju pinttyy ihmiseen silloin, kun hän polttaa sisällä omissa asuintiloissaan.

  Kirjaston työntekijänä tunnistan tällaiset sisätilapolttajat niistä kirjoista, mitä he meille palauttavat. Niihinkin se haju tarttuu. Kaikki me työntekijät tunnistamme tämän.
   
 2. hilma-maria Uusi jäsen

  liittynyt:
  17.11.2011
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Naisetko vain vanhenee. Naisethan elävät pidempään kuin miehet, naisleskiä on pilvin pimein. Naislesket ja eronneet kilpailevat muutamasta eloon jääneestä ukkelista, yleensä kymmentä naisleskeä kohti on yksi mies. Pakko naisten on etsiä nuorenpaa jos ei halua olla yksin.
   
 3. lady59v Vierailija

  En ottaisi enää vaivoikseni miestä, vaikka olen hyväkuntoinen ja vielä hyvännäköinenkin. Tai sitten pitäisi rakkaus viedä jalat ihan alta. Eihän sekään mahdottomuus ole. Olen lämminhenkinen ihminen ja jos kohdalle sattuu. Mutta jos kymmentä naista kohden on yksi mies, niin saakon miehen hän, joka ei osaa olla yksin. Kilpailemaan en lähde.
   
 4. Lukutoukka Vierailija

  Olen ollut ahkera kirjojen lainaaja, mutta syksyllä tuli toppi. Lainaamani kirja haisi niin voimakkaasti tupakalle, etten voinut sitä lukea. Vein kirjan muovipussissa eteiseen ja seuraavana päivänä kirjastoon. Lainaan nyt vain uutuus kirjoja tai ostan kirjan omakseni kirjakaupasta.
   
 5. vanhus Vierailija

  Jos pissaa alkaa lirahtelemaan housuihin, siihen auttaa leikkaus. Eikä ole edes mikään hirmuisen iso leikkaus. Kälylläni oli tuo vaiva ja leikkauksen myötä vaiva katosi.

  Niin, ja yli 80-vuotiaat toki tietävät pikkuhousunsuojat, tamponit ja terveyssiteet. Hehän käyttävät nykyään tietokoneita ja ovat aivan yhtä virkeitä kuin viisikymppisetkin. Ehkä jossain pikkukylissä vielä saattaa löytyä joku kahdeksankymppinen, joka on jäänyt ajastaan jälkeen, mutta hieman epäilyttää sekin.

  Alkakaa te eläkeikää lähestyvät vaan jumpata vatsanpohjan lihaksia, niin teille ei tule pissan lirahduksia sitten vanhempina.
   
 6. haju tarttuu Vierailija

  Käyn muutaman kerran vuodessa tanssiravintolassa ja kotiin tullessa hiukset haisee kauheesti tupakalle, jotkut tupakoivat siellä vaikka pitäis semmosessa kopissa polttaa. Tarjoilijat ei välitä. Menin sitten suihkuun ja pesin tukan, mutta siitä huolimatta hiuksiin jäi lievä tupakan haju seuraavana päivänä. No, ajan kanssa haihtui vähän, mutta puhtaaksi lähti tuosta hajusta vasta seuravalla pesukerralla.
   
 7. Huh huh Vierailija


  Ei ravintoloissa ole mitään koppeja, ja ravintolalta lähtee luvat jos polttaa sisällä. Eli mitä ihmettä oikein tällä kirjoituksella ajat takaa.
   
 8. Omituisia juttuja Vierailija

  80 vuotias siis on yhtä virkeä kuin viisikymppinen? Tuskin. Miksi joku käyttäisi tamponeja virtsankarkailuun????? Ei kusi tule vaginasta.Toisaalta 80 vuotiaan limakalvot on niin hapertuneet että sieltä tulisi koko vagina ulos kun tamponin vetää.
   
 9. Omituinen Vierailija

  Ei kait kukaan tarkoitakaan, että virtsankarkailuun käytettäisiin tamponeja, sen kait tyhmemmäkin luulisi tajuavan. Tarkoitin vain, että yli kahdeksankymppisetkin tietävät jopa tamponit, niitä oli jo olemassa viisikymmentä vuotta sitten, siis ei mikään uusi asia. Vastaus oli sellaiselle, joka luuli etteivät noin vanhat tiedä edes pikkuhousunsuojia.

  Älä pidä toisia yhtä tyhminä kuin itse olet.
   
 10. haju tarttuu Vierailija


  No, kyllä siellä sellanen lasitettu terassin osa, missa saa polttaa. Tämä siis Vaakunassa. Kyllä vaan poltti pari miestä. Mainitsin toiselle, mutta se vaan sanoi, että ei ole kukaan tullu valittaan. Se haki ite juomat, tarjoilijat ei kai nähny. Toinen poltti eri paikassa, tupakka oli kädessä. Ei ollut ainakaan sähkötupakka.
   
 11. ikävä Vierailija


  ja tuoksukin. Kun rakastuin ja mies oli yötä, nuuhkin tyynyä hänen lädettyään. Kun isä kuoli nuuhkin hänen karvahattuaan, ennenkuin laitoin säilöön pahvilaatikoon. Nyt jo viisi vuotta, onkohan isän tuoksu vielä tallella. Kun äiti kuoli, kaikki äidin mekot tuoksuivat äidille. Me kolme tyttöä halusimme äidin yöpaidoista omamme, koska se tuoksuu pesunkin jälkeen äidiltä. Ädin korut tuoksuvat äidille.
  Muistan vielä miltä vauvani, (nyt jo iso mies) käsi tuoksui, kun avasin pienen nyrkin pesua varten :D
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti