Hae Anna.fi-sivustolta

""vanhempainpakkaus""

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä Nita, 25.02.2006.

 1. Nita Vierailija

  Mitä voisi laittaa ns. vanhempainpakkaukseen? Ystäväni saa piakkoin vauvan ja haluaisin antaa hänelle huumoripitoisen vanhempainpaketin, mutta.. sisältö ei saa olla mitään ""hellanlettas-tyylistä"". Paketista pitäisi löytyä jotain niin isälle, äidille, itse vauvalle kui perheen koirallekin jotakin kivaa!

  Ideoita kaivataan!!
   
 2. :) Vierailija

  isää ja vauvaa varten:
  tuttipullo, joka on täytetty viskillä tai konjakilla, että isä voi vahvistaa itseään h-hetkellä. pesun ja desinfioinnin jälkeen se on vauvaa varten. ne voi pakata sellofaaniin kiedottuun pottaan.
  vauvaa ja koiraa varten:
  vauvalautanen, joka täytetään ""koiranluilla"". jälkipuhd.puuhat kuten yllä.
  isälle:
  korvatulppia öitä varten, sisupastilleja kasvattamaan sisua, harsovaippoja olkapääräteiksi pulauttelevaa vauvaa varten.
  isälle ja äidille:
  viinipullo, kaksi lasia, kaksi kynttilää ja -mansettia sellofaanissa, kauniisti koristeltuina odottamaan ensimmäistä yhteistä iltaa.
   
 3. m Vierailija

  Laita mukaan lapsen syntymäpäivän sanomalehti vaikkapa rullalle käärittynä ja silkkinauhalla sidottuna. Omat lapseni ovat saaneet kummeiltaan sellaisen ja heistä on nyt teineinä hauska lukea mitä sinä päivänä on tapahtunut kun he syntyivät. Se antaa eräänlaisen kuvan millainen maailma on silloin ollut.
   
 4. plus Vierailija

  isälle tietysti vaipanvaihto välineiksi pyykkipoika nenään ja kumihanskat :D
  suomalaisesta kirjakaupasta saa myös hauskan kirjasen isille.. nimi oli muistaakseni vauvan käyttöopas tai jokin vastaava.. todella hauska! vauvasta kerrottaan kuten autosta auton käyttöoppaassa, jolloin miestenkin pitäisi ymmärtää!
  naisellehan voisit viedä, esim. lakuja, sipsejä, alkoholia yms. joita hän ei raskautensa aikana ole kovin paljon saanut nauttia (tietysti jotkut käyttävät niitä silti).
  Itse myös tykkäsin kun sain kukkien sijasta esim. vauvalle vaippoja! maksavat yhtä paljon, vaipat vaan tulevat enemmän hyötykäyttöön!
  Koiralle voisit ostaa jonkun koiranlelun josta lähtee mahdollisimman kova ääni (näin koira voi vinkutella aina leluaan niin kauan kunnes saa huomiota itselleen).
   
 5. Harso Vierailija

  Niitä harsoja tuli ainakin 8 vuotta sitten aivan riittävästi äitiyspakkauksessa miten lie nykyään. Ei kannata hankkia, jos niitä edelleen tulee.
   
 6. Alkoholia Vierailija

  Alkoholia imettävälle äidille??
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti