Hae Anna.fi-sivustolta

Vapaakoulu Ruotsin nationalisteille?

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 06.06.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Ruotsissa on suunnitelmia saada vapaakoulu nationalistisille ja konservatiivisille oppilaille. Ajatuksen esittää Det goda samhälletiin kirjoittava Richard Sörman, jonka mielestä sellaista tarvitaan. Hän etsii nyt rahoittajia ja opettajia hankkeen aloittamiseen, kuten myös koulujohtoa. Hänen mielestään on tarpeen luoda uusia instituutioita vasemmiston valtaamille vaihtoehdoksi.  https://detgodasamhallet.com/2020/0...-friskola-hor-av-dig-till-det-goda-samhallet/
   
 2. vierailija Vierailija

  Ei oppi ojaan kaada, sanotaan. Voi toki viedä osaltaan ministeripestin, vaikkei todellinen syy keskustapuolueen puheenjohtaja Katri Kulmunin eroon ollut yksistään verorahojen suuntaaminen omiin opintoihin. Puoluejohtajien on mitä ilmeisimmin syytä muistaa, että omienkin joukossa on virheisiin kannustavaa väkeä, mutta suurennuslasin alle joutuu varmasti, jollei luota demareiden kykyyn valita pääministeri. Keskustapuolueen nimeämät ministerinaiset eivät yksinkertaisesti ole vasemmiston suosiossa, vaan aina keksitään keino saada naispuoliset kepulaiset paitsioon.
   
 3. vierailija Vierailija

  Alkaa olla perinne, että nainen paitsioon ja Vanhanen kehiin. Ja aina avustajina demarit, jotka haluavat pitää yllä mielikuvaa, että nykyaikaisen leidin kannattaa äänestää vasemmistoa. Pettävät silti, eivätkä tue kaunista sukupuolta kuin pakon edessä. Ruotsin demarit ovat oiva esimerkki siitä, että puhutaan feministisestä ulkopolitiikasta, vaikka mies johtaa hallitusta.
   
 4. vierailija Vierailija

  Uuden ruotsalaisen konservatismin ajatusta on tarkoitus viedä eteenpäin siten, että luodaan uusia instituutioita kyseisen ajatussuunnan väelle. Näin saadaan aikaan uramahdollisuuksia ihmisille, joilla on nationalistisia arvoja. Det goda samhälletiin kirjoittavan Richard Sörmanin mielestä tarvitaan sanomalehtiä, nettisivustoja, televisiokanavia, radioasemia, opiskelija- ja kulttuuriyhdistyksiä, vapaakouluja, akatemioita, yritysketjuja, lobbausyrityksiä. Lisäksi hän haluaa, että vasemmistolta otetaan takaisin eräitä vakiintuneita instituutioita, kuten kirkko, museot, yliopistot ja muutkin koulut.

  Yksi johtopäätöksistä on se, että monet eivät rohkene kertoa maahanmuutosta, feminismistä tai utopistisista arvoista mielipidettään, koska he pelkäävät sen jälkeen menettävänsä työpaikkansa. Ovat siis hiljaa, jotteivat tuhoa uraansa. On valmis perustamaan uusia ammattiyhdistyksiä ja nettiyhteyksiä maaseudulle. Esikuvina voivat olla siis sosialidemokraattien valtakoneistot, joita on rakennettu Ruotsiin sivuorganisaatioiden avulla.


  https://detgodasamhallet.com/2020/06/09/richard-sorman-nya-institutioner-skapar-nya-karriarvagar/


  (Demareilta on mennyt vuosikymmeniä saada aikaan valtakoneisto, joten lyhyen aikavälin puitteissa nationalistinen keskittymä on vaikea saada aikaan. Mukava seurata, saavatko ruotsalaiset nationalistit aikaan sellaista valtakoneistoa, joka voisi haastaa demareiden järjestöt.)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti