Hae Anna.fi-sivustolta

Vapaamuurari-satanisti-räppärit

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä janiiika, 15.05.2017.

 1. janiiika Vierailija

  Ei liene vaikeaa nähdä, ketkä suomalaiset julkkikset ovat menneet mukaan Illuminati satanismiin ja rahan himo silmissään ajavat nyt täysillä suomalaisille lapsille maailman eliitin ajamaa uutta maailmanjärjestystä, johon kuuluu vahva uskonnollisuus, Luciferin (saatanan) palvonta ja sen näyttäminen lapsille "viattoman coolina".

  Useammat artistit liittyvät Illuminati/vapaamuurariorganisaatioihin tietämättä mitään niiden erittäin julmista toimista, jotka tapahtuvat ainoastaan maailman pienen eliitin korkeimman tason looseissa. Näissä looseissa uhrataan Luciferille (saatanalle) myös pieniä eläviä vauvoja, jotka ovat lapsikaupan uhreja. Maailman johtava eliitti on aina kuulunut satanistisiin salaseuroihin ja saaneet tietonsa ja rikkautensa osittain okkultististen menojensa kautta. Heille maailman artistit ovat vain hyvä keino aivopestä ihmisiä heidän agendansa taakse. Monet nuoret, jotka tekevät mitä tahansa päästäkseen julkkiksiksi, menevät näihin "salaisiin" organisaatioihin, jotka ovat kytköksissä maailman johtaviin valtamediayhtiöihin ja musiikkiyhtiöihin ja joiden rahakkaat omistajat lupaavat rahaa, julkisuutta ja nopeasti saavutettavaa luksusselämää ja rikkauksia sitä vastaan, että artistit promotoivat eliitin satanistista agendaa heidän faneilleen (konsertit. levyt, levynkannet, pukeutuminen, lavastus). Ilmiö on ollut jo kauan vuosikaudet (vuosi vuodelta pahentunut) nähtävillä varsinkin USA:ssa. Useammat USA:n artistit tulevat perheistä, joissa satanismi (luciferianismi) kulkee suvussa. Suurin osa on insestin uhreja, koska näissä okkultismiperheissä insesti ja pedofilia on normaalia ja sallittua. Osa nopeaan listasuosioon päätyvistä äkkirikastuneista julkkiksista on niitä, joille julkkiksena olo on ollut "lapsuuden haave" ja he tekevät mitä tahansa saavuttaakseen unelmansa ja tullakseen rikkaiksi. Näin he liittyvät salaseuroihin, joista ei ole juurikaan ulospääsyä sinne liityttyä. Aluksi kaikki esitetään viattomasti ja hauskasti, kunnes monille alkaa hiljalleen valjeta homman pimeys, satanistisuus, satanistiset riitit ja eliitin sairas agenda. Suomalaiset tuskin etenevät näin pitkälle organisaation sisällä. Moni artisti on kuollut sen seurauksena, ettei ole suostunut jatkamaan eliitin juoksupoikana oloa. Toiset ovat mafian kaltaisen (mutta vieläkin pahemman) kiristyksen saattelemina pakotettuja jatkamaan. Suurin osa on eliitin aivopesuohjelmien seurauksena (ohjelmat, joita testattiin natsi-saksassa) orjamaisessa tilassa eivätkä tajua edes mitä ovat tekemässä, koska saattavat esiintyä hypnoosin alaisena ym.

  Illuminati-Vapaamuurari -satanismi on hivuttautunut hiljalleen Suomeen ja suomalaisten kuuluisimpien artistien pariin. Muutamia nimiä on noussut kuin puun takaa viime vuosina suureen suosioon suurista levy-yhtiöistä. Ei ole sattumaa, että Cheek sai yllättävän suosion yhtäkkiä. Cheekistä tämän kaiken uskoikin jo alusta asti, sillä hän on heti uransa alussa tuonut esiin Vapaamuurariutensa (vapaamuurarit ovat erittäin vaarallinen maailmanlaajuinen SATANISTINEN eliitin salaseura, joka esittää itsestään ihan muuta kuvaa kuin todellisuudessa on!) niin käsimerkein, levyn kannen kuvin kuin Lucifer-tyyppisellä lavastuksellaan konserteissaan. Nyt mukaan on liittynyt Elastinen. Yhdessä he ovat Luciferin "profeettoja", jotka jo pelkillä esiintymisasuillaan (luciferin "all seeing eye" takin kuviot yms) viestivät, ketä haluavat palvoa ja kenen agendaa ovat ajamassa. Lavastuksessa näkyy täysin samanlainen pimeyden ja saatanan palvonnan ihannointi kuin mitä maailmanluokan julkkiksilla esiintyy. Nämä miehet ovat myyneet sielunsa ja saaneet siitä vastalahjaksi rahaa, mainetta, julkisuutta ja ihannointia. Ennemmin tai myöhemmin he tulevat tajuamaan, mitä ovat menneet tekemään. Ehkä viimeistään kuolinvuoteellaan, jolloin on jo liian myöhäistä.

  Joko nämä miehet ovat äärimmäisen tyhmiä eli rahan ja julkisuuden himossa eivät ole ottaneet selvää Vapaamuurariudesta ja Illuminatin historiasta ja näiden järjestöjen kytkeytymisestä maailmanlaajuiseen korruptioon, huumekauppaan, lasten julmaan hyväksikäyttöön sekä täysin sairaaseen satanismiagendaan, maailman eliitin ajamaan uuteen maailmanjärjestykseen (josta ei hyödy kuin maailman pienen pieni elittti, sillä muut ihmiset ovat vain heidän välineitään kohti heidän sairaita tavoitteitaan). Toinen vaihtoehto on, että nämä miehet on aivopestyjä, kuten suurin osa ihmiskunnasta näyttää olevan. Kolmas vaihtoehto on, että myös Suomessa artisteihin käytetään natseilta tulleita mielen kontrollointiin suuntaavia ohjelmia.

  Joka tapauksessa tämän tyyppiset artistit eivät tarjoa lapsille kuin pahuuden palvontaa ja sen pitämistä "kivana pikku huvina". Nämä artistit eivät kerro, kuinka paljon vuosittain uhrataan eläviä lapsia ja eläimiä heidän palvomalleen Luciferille (saatanalle) ympäri maailmaa. Todennäköisesti nämä julkisuuden ja rahan perässä juoksevat artistit eivät ole itsekään ottaneet asioista selvää ja eivät edes tajua, mitä ja ketä ovat promoamassa.
   
 2. vierailija Vierailija

  En ollut silmiäni uskoa kun luin tämän. Onko todella Suomessa joku itseni lisäksi kenellä on silmät auki tuohon touhuun, wau! Olet täysin asian ytimessä. Jeesuksen siunausta sinulle.
   
 3. vierailija Vierailija

  Se on aivan niin kuin ensimmäinen kirjoittaa, ne uhraavat siellä saatanallisissa rituaaleissa jopa vauvoja saatanalle. Vaikeatahan sitä on todeksi uskoa, mutta he ovat myyneet sielunsa saatanalle vastineeksi rahaa kunniaa ja mainetta vastaan.
   
 4. vierailija Vierailija

 5. vierailija Vierailija

  Ette todellakaan ole yksin. Tätä illuminatia mainostetaan jo todella monen, ellei kaikkien, eturivin artistien esiintymisessa ym. Kyllä ne kaikki merkit sieltä löytyy kun osaa vain etsiä. Mitään et saa helpolla, tällä touhuamisella on kova hintansa. Se tulee takuulla jossakin vaiheessa. Monet eivät varmaan edes tajua mihin ovat ryhtyneet. Tästä seurasta kun ei ole poispääsyä eikä onnellista loppua.
   
 6. vierailija Vierailija

 7. vierailija Vierailija

 8. vierailija Vierailija

  Kansan huijaamiskerho. Silmänkääntötemppujeb tekijöitä. Rahan ja vallan keskittäminen harvoille. Pedofiliaringit liittyvät hyvin vahvasti valtaeliittiin.
   
 9. vierailija Vierailija

  -Ei Vapaamuurarius ole, kuin oman henkisen kasvun tie, jokaiselle siis oma ja erilainen, siinä ei ole mitään salattavaa! Vapaamuurarilooseija on osittain nykyään myös: Miehille ja naislle..
   
 10. vierailija Vierailija

  -Ei Vapaamuurarius ole, kuin oman henkisen kasvun tie, jokaiselle siis oma ja erilainen, siinä ei ole mitään salattavaa! Vapaamuurarilooseja on osittain nykyään myös: Miehille ja naislle..
  Suurin osa vapaamuurareista kuuluvat kirkkoon ja harjoittavat henkistä kasvuaan, looseissa, jossa käydään läpi jokaisen oma tulkinta kasvustaan tehtävien kautta. Vapaamuurari voi kieltäytyä ilmoittamasta omaa järjestöön kuulumisiaan, joka on tietenkin oikeuskin. Mistään salaseurasta, ei tänä päivänä enää ole kysymys, vain vihkimiseen ja tiettyihin allergioihin, vain todelliset seuraan kuuluvat saavat kasvun myötä tietoa/ taitoa. DIXI EST .
  Ismo Salonen
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti