Hae Anna.fi-sivustolta

Vapaamuurarit rituaalien salaseura

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä MOTti, 24.01.2013.

 1. MOTti Vierailija

  MOT:n dokumentti

  MOT: Hyvät veljet muurarit | Tv | Areena | yle.fi

  Outoja rituaaleja, tarkka hierarkkinen järjestelmä, salailua, hyvä-veli-järjestelmä, junailtuja työpaikkoja, rakennuskauppoja, painostamista, vannomista ettei saa puhua mistään veljeskunnan salaisuuksista ulkopuolella tai kertoa niistä kenellekään, uhkailua oli tullut dokumentin tekijöille. Looseja joka kaupungissa - isoja herroja, pappeja, professoreita, poliitikkoja, toimitusjohtajia, arkkitehtejä.

  Raamattu hämäyksenä pöydällä, jolla ilmeisesti sotketaan hyväuskoiset lankaan ja lopulta paljastuukin, että paholainen on kaiken takana. Kyllä järkeviäkin ihmisiä narutetaan ja viedään halvalla.


  Miten nykyaikana vielä esiintyy noin alkeellista ja pakanallista palvontaa ja vielä ns. järkevien miesten kannattelemana. Kyllä uskottavuus menee, ei voi muuta sanoa.

  Lopulta paljastuukin, että Lucifer on kaiken takana ja kunnian sekä vallanhimo. Eroavaa uhataan kuolemalla. Miten tällaista taikauskoa ja negatiivista okkultismia vielä esiintyy. Lailla pitäisi kieltää päättäjiltä ja viranhaltijoilta!
   
 2. Noh Vierailija

  Mitä sit. Oisko sulla MOTti välittää jotain tätä ajanjaksoo, tätä aikaa ja meidän ikäpolven mukaista tietoo tänne. Oon 18vuotias. Tää palsta sucks
   
 3. MOTti Vierailija


  Tuskin mitään ihmeempää... Ehkä ei sinulle mitään mielenkiintoista tai koskettavaa.  Tämä aika mun mielestä on voimaantumisen aikakausi. Harsot tippuu silmiltä ja vehkeilyt huomataan. Siksi niistä uutisoidaankin herkemmin.

  Jokainen kohtaa oman varjonsa - halusi tai ei. Se tullaan tiedostamaan....

  Enää ei voi paeta kuin jänis ja pistää päätään pensaaseen. Tämä kuitenkin johtaa eheytymiseen ja ihmisyyden murrokseen. Asioita alkaa tapahtua, kun ollaan nyt käännytty planetaarisesti kohti keskusaurinkoa. Noh, hitaasti mutta suunta on oikea. Valo paljastaa varjon, alkaa tietoisuuden läpimurto.

  Itsetutkiskelu kannattaa, meditointi ja totuudellisuus. Pitää tunnistaa omat motiivit ja nähdä motiivit jokaisen muunkin ihmisen toiminnassa ja kollektiivissa.

  Varmaan samaa lässytystä saat multakin kuin kaikilta muilta, mutta kirjoitinpa kuitenkin. :) Enää ei pelkkä hypoteettinen valo-rakkaus-pakoilu riitä, vaan tietoisuutta aletaan myös kasvattamaan samalla.

  David Willcock on puhunut näistä esimerkiksi.

  Mitäs sinulla sitten on mielessä omia ajatuksia?
   
 4. Tässä Vierailija

  "David Willcock kertoo mm. että maailmanlopunskenaario (oma henkilökohtainen) 21.12.2012 riippuu siitä mitä henkilö ajattelee. Jos hän pelkää katastrofeja jne. niin hän kokee maailmanlopun tuhona, mutta jos ihminen ajattelee positiivisesti, niin ei tule katastrofista maailmanloppua, vaan alkaa uusi aika, jolloin ihmisen DNA muuttuu ja maapallo purkautuu pois lineaarisesta ajasta, joka johtaa siihen, että mm. telepatia ja ajassa liikkuminen mahdollistuu."
  maailmanloppu Paranormaali Blogi
   
 5. Noh Vierailija

  mitä p:aa?

  Kiitti kuiteski
   
 6. blueQ Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  04.08.2007
  Viestejä:
  2 589
  Saadut tykkäykset:
  20
  Kiitos hyvästä kirjoituksestasi MOTti !
  Itsekin sivusin aihetta pallonpuolella.
  Tämä on aikaa, jolloin pimeydet alkavat paljastua ja ns. varjohallitukset ja salaseurat tulevat päivän valoon.
  Valon aika saapuu pienin askelin, niin kuin kevätkin.
   
 7. Tuli mieleen Vierailija


  blueQ itsellesi, ninimerkilleMOTti:lle?
   
 8. blueQ Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  04.08.2007
  Viestejä:
  2 589
  Saadut tykkäykset:
  20
  Voih, kun täällä epäillään kaikkia :(

  En ole MOTti. Riittääkö vastaus sinulle?
   
 9. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näin sitä yhteiskunta paljastaa suuret salaliittonsa kulissien takaa.
  Uskonlahko, varsin pipipäinen, tämäkin.
   
 10. MOTti Vierailija

  Tässä on Hymy-lehdissä 6/2008 ja 7/2008 julkaistut vapaamuurari-listat sähköisessä muodossa.
  Jäsenluettelo on uusin eli v. 2007.


  Hymy-lehdissä 6/2008 ja 7/2008 julkaistut vapaamuurari-listat: lokakuu 2008

  Tiesittekö, että Jenni Haukion isoisä oli vapaamuurareissa. Vanhemmista ei ole juurikaan tietoa.


  "Toivo Haukio oli satakuntalainen kokoomus- ja järjestöaktiivi, joka vaikutti niin puoluevaltuustossa, puoluehallituksessa kuin piirijärjestössä. Hän toimi myös vapaamuurareissa ja reserviläisissä sekä oli tunnetusti innokas kalamies."

  "Poliittisen toiminnan lisäksi Toivo Haukio toimi ahkerasti myös muissa järjestöissä. Hän kuului muun muassa vapaamuurareihin ja reserviläisiin. Haukio oli yksi loosi nro 30 Henrikin perustajajäsenistä, kun loosi vuonna 1977 perustettiin Poriin. Haukio toimi loosin ensimmäisenä ylimestarina."
   
 11. MOTti Vierailija


  Kiitos sinulle BlueQ! Asioista on hyvä puhua ja vaikka laittaa toimeksi puuttua niihin enemmänkin.
   
 12. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  VAPAA MUURARIT ON Valonritareita miksi tämä nyky yheiskunta pelkää mystistä ja salaista mystikkaa ja salaperäistä pitää rakastaa.

  Emme me jeditkään paljasta oppejamme tai koulutustapojamme ulkopulisille miksi ihmeessä teille on asenne kaukki joka on salaperäistä on jonkun salaliiton takana rakastakaa mystiikkaa

  t . Kars Skywalker Jedimestari

  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   
 13. MOTti Vierailija

  Katso Kars se ohjelma ja tutustu aiheeseen kunnolla. Kyllä siellä hämärähommia on. Katso miten Ruotsissa oli pääkalloja löytynyt Vapaamuurareiden kunnostetuista tiloista. Tätä asiaa et saa puhumalla toiseksi, se on mitä se on.

  Mystiikkaa on kahdenlaista pimeyden okkultismia valtaa, hallintaa ja massojen pitämistä vain työmuurahaisina, loitsuja, uhkailua salaisuuksia jne. kun isommat sedät linjailee suuntia ja ajaa omia etuja ja valon tietoisuutta - hyvyyttä, oikeudenmukaisuuden toteutumista, jokaisen ihmisen tasa-arvoista pyrkimystä kohti korkeampaa yhteyttä Luojaan ja tasa-arvoisuuden ja jakamisen toteutumista yhteiskunnassa.  Kaikki ritarileikit ei ole niin kunniallisia vaan motiivit takana vähintäänkin mammonalliset, vehkeilevät, pienet piirit, harvoja otetaan edes jäseniksi ja sitten vannotetaan kaiken kaikenlaisilla lupauksilla ja valoilla, että pidetään vain ja ainoastaan Vapaamuurariveljien puolta. Se on juuri sitä, kun paholainen pukeutuu valon enkelin viittaan.

  Sinun jediakatemiasi ovat ihan toisella tasolla, kuin mistä maallisesta vallasta ja kieroilusta näissä piireissä puhutaan.

  Isolla rahalla laitetaan temppeleita pystyyn ja juonitaan maailman menoa, hyvä-veli systeemi pyörii - rahat, urakat, suunnitelmat, puolueiden pomot, yhteiset linjaukset... Kaupungin päätöselinten kieroilut... Ne, jotka eivät halua tulla mukaan, heitä ahdistellaan ja eroaminen on hankalaa, jos suorastaan mahdotonta. Siitä on uhkana kuolema.

  Tällaistako sinä Kars kannatat??? Jos on näin, niin muutat monen käsitystä sinusta todellakin. Et ole enää valon puolella vaan varjon... sinustakin tulee Sithi.

  Kyllä se on yksityisen ihmisen voima, valo ja oma totuus, joka vie oikeaan, eikä manipulointi ja kiristäminen ja sen mystifiointi joihinkin riitteihin - jotka nekin on sairasta leikkiä ja ihmistä alentavaa ja häpeää tuottavaa.
   
 14. MOTti Vierailija

 15. Ja vielä Vierailija

  Googlettakaa tietoa Konstantinus Suuren ritarikunnasta. Tietoja löytyy Avusta ja Iltalehdestä. Takana natsiyhteyksiä.

  Ja nykyisistä vallan kahvassa olevista merkkihenkilöistä. Tätä asiaa pimitellään täällä foorumilla.
   
 16. Ja vielä Vierailija

  Olen yrittänyt laittaa linkkiä ja se otetaan sensuurin nimessä pois... Näin se media toimii.

  Teille syötetään vain tietoa, jota teidän halutaankin saavan.

  Onneksi on vielä Yle, joka ei ole kytköksissä mediapeliin ja rahoittajiin, ja sitä kautta tulee sentään jotain kritisointiakin.
   
 17. Tekstiversio Vierailija

 18. Uteliaano Vierailija

  No mitä se sinusta on? Ajatteletko että ovat tappaneet ihmisiä saadakseen ne vai mitä pahaa näet niissä?
   
 19. Uteliaano Vierailija

  Vietiinkö vain linkki vai koko viesti? Jos vietiin koko viesti niin sinuun osui vain koneella tehty pistokoe jossa otetaan sattumanvaraisesti jokin teksti tarkastukseen. Se palautuu joskus myöhemmin kunhan moderaattorit ovat ehtineet lukea sen.
   
 20. siirto Vierailija

  Lainattu mielipidekirjoitus

  sivulta: Vapaamuurareiden uusin jäsenluettelo ? salatut nimet! ? Hymy


  "01.12.2009 klo 21:09 Taiteilija (vierailija)
  jukka678 (vierailija), 21.5.2010 klo 14.29

  Vapaamuurarit pitävät itse yllä uskomusta, jonka mukaan heillä olisi salaisia menoja ja mystiikkaa.Tällä tavoin pidetään piilossa todellinen rahakas liiketoiminta. Todellisuudessa kyse on korruptiosta ja erittäin suurista summista.

  Vapaamuurarit voidaan jakaa seuraavanlaisiin ryhmiin:

  1. ryhmä jäseniä on julkisissa yhteisöissä sellaisissa tehtävissä, joissa heillä on valtaa päättää hankinnoista ja muusta rahan käytöstä. Näitä ovat mm. kunnat, koulut, yliopistot, valtio, sairaalat, isot yritykset, KELA, vakuutusyhtiöt ym.

  2. ryhmä jäseniä taas kuuluu yrityksiin tai omistaa yrityksiä, jotka myyvät edellämainituille tuotteitaan ja palveluitaan. Näitä ovat mm. Rakennusliikkeet, kuntien yhtiöittämät palvelut (palvelusetelisysteemi yms.) ulkoistetut muut palvelut.


  3. ryhmä jäseniä kuuluu pankkeihin, rahoitusyhtiöihin tms, jotka järjestävät rahoituksen 1. ja 2. ryhmän välisissä kaupoissa

  4. ryhmä jäseniä kuuluu kuntien ja valtion päättäviin elimiin, jotka järjestävät sopivat olosuhteet muiden ryhmien välisille kaupoille.
  Näitä ovat mm. kaavoitusviranomaiset, lakeja säätävät poliitikot, kuntien päättäjät

  Hinnat, toimitukset, muut ehdot kuten pikku neuvottelupalkkiot sovitaan vapaamuurarien keskinäisissä tapaamisissa.
  Samoin voidaan sopia kaikista muista järjestelyistä, joilla vältetään julkisia maksuja, kuten veroja työnantajamaksuja, alv, tullimaksuja

  5. ryhmä muokkaa yleistä mielipideilmastoa vapaamuurareille sopivaksi, poliitikot puhuvat sopivien lakien puolesta, oppilaitoksissa opetetaan vaivihkaa markkinataloutta. Tähän ryhmään kuuluvat rehtorit, dosentit, professorit, luennoitsijat, opettajat, urheiluseurojen edustajat.

  6. ryhmä jäseniä varmistaa sen, että muiden sopimat asiat eivät mene mönkään jonkin ulkopuolisen valituksen vuoksi. Näitä ovat tuomioistuinten jäsenet (käräjäoikeudet, hovioikeudet, korkein oikeus, hallinto-oikeus), lääninhallitukset (nyk. aluehallintovirastot)

  7. ryhmä varmistaa sen, että jos joku jäsenistä rikkoo vaitiolovelvollisuutensa tai joku ulkopuolinen taho alkaa kyselemään liikaa, niin kyseinen henkilö ohjataan sopivalle lääkärille, joka ”hoitaa” potilaansa sopivalla lääkityksellä, lääkeyhdistelmällä joka on potilalle tuhoisa tai pikku hoitovirheellä. Eräs käyttökelpoinen vaihtoehto on psykiatrin diagnoosi mielisairaudesta tai jopa pakkohoitolähete. Kuka hullua sitten enää uskoo. Homma hoidettu.

  Tähän ryhmään kuuluu lääkäreitä, psykiatreja, anestesiologeja, hammaslääkäreitä, kirurgeja, monenlaisia hoitoja, joissa voi vaikka puudutusaineen määrä lipsahtaa hiukan liialliseksi, tai leikkausveitsi lipsahtaa. Seurauksena mahdollisesti kirjallinen huomautus, ellei vapaamuurariveli oikeudessa totea pelkäksi vahingoksi.

  Samoin on syntynyt koko joukko ”terapeutteja”, jotka käyttävät psykologeille tuttuja terapiamenetelmiä, mutta epäeettisesti ja vahingollisesti.
  Oikea psykoterapeutti osaa hoitaa potilaansa alitajuntaa ja tunnetasoa parantavasti. Väärä ”terapeutti” tekee sen päinvastoin.
  Tätä voidaan verrata uskonlahkojen käyttämään aivopesuun. (Lisätietoa mm Uskontojen uhrien tukisivuilta).

  8. ryhmä on värvätty mukaan kiillottamaan julkisivua. Näitä ovat mm. papit, ”tutkijat” jotka kirjoittavat vapaamuurareista artikkeleita ja kirjoja. Todennäköisesti tälle ryhmälle on esitetty vapaamuurarijärjestö aivan tietynlaisessa valossa.


  =======
  Samalla muodostuu verkosto, jossa jäsenet saavat järjestettyä toistensa avustuksella muille halpoja lainoja, halpoja autoja, halpoja tontteja, halpoja asuntoja, halpaa elektroniikka. Useimmissa tapauksissa jopa täysin ilmaisia etuja.

  Tärkeä salassapitovelvollisuus on määrätty juuri tätä varten, ei siinä mitään mystiikkaaa ole mukana. Samoin vapaamuurari ylenee asteikossa aina kun hoitaa ”asiallisen kauppakokonaisuuden”, joista muut muurarit hyötyvät.

  Erilaiset salaisuudet liittyvät vapaamuurareiden suojaukseen ulkopuolisilta sekä myös sisäisesti. Alemmat jäsenethän eivät edes välttämättä tiedä keitä ylempiin asteisiin kuuluu.


  Valtiolta jää vuosittain miljardeja saamatta tämän pikku veljesseuran toiminnan vuoksi. Viime kädessä rahat on poissa veronmaksajilta.
  veroprosentit ja muut maksut olisivat useita kymmeniä prosentteja pienempiä ilman vapaamuurareita.

  Suomen kansa köyhtyy koko ajan ja pieni prosentti rikastuu valtavalla vauhdilla.
  Kas kummaa kun rikastuvat löytyvät vapaamuurarilistoilta.

  Jokainen voi itse tarkistaa oman paikkakuntansa vapaamuurarit ja katsoa, mihin ryhmään he kuuluvat edellämainituista ottamalla selvää heidän asemastaan yhtiöissä ja yhteiskunnassa. Usein vapaamuurari on tärkeässä asemassa olevan henkilön perheenjäsen tai lähisukulainen, jolloin välitön suora yhteys jää piiloon. Monella päättäjänaisella on aviopuolisonaan vapaamuurari. Samoin päättäjien veljiä, poikia, isiä on muurareissa, joten äkkiseltään ei näyttäisi yhteyttä olevan. Perheen varallisuus kuitenkin kummasti vaan kasvaa, kun lähipiiristä löytyy muurari.
  Viime aikoin esillä olleet vaalirahoitusselvitykset ovat minimaalinen pintaraapaisu Suomessa tapahtuvasta korruptiosta.

  Ne yrittäjät jotka ihmettelevät tarjoustensa hylkäämisiä julkisissa kilpailuissa, voivat kummastua kun taustoja hiukan tutkii, niin mitäs muuta sieltä löytyy kuin vapaamuuraripäättäjä – vapaamuurariyrittäjä yhteys. Ellei ihan suoraan nimistä niin lähipiiristä ainakin.
  Sama koskee yksityisiä ihmisiä. Jos jokin asia ei suju viranomaisissa tai muussa julkisessa yhteisössä, kannattaa tarkistaa joska vapaamuurari havitteleekin samaa asiaa."
   
 21. pipikallo Vierailija


  Kerropa mistä pääkalloja luvallisesti saa tai mikä symbolinen merkitys sinusta niillä on?

  Jos juodaan pääkallosta vaikka juomaa, niin eikö se ole vähän pipipäistä hommaa.

  Sanopa toinen yhdistys jossa harjoitetaan samanlaisia menoja ja kuvaile sen toimintaa ylettyykö samalle vehkeilyn tasolle ja rahan sekä vallan mahdille?
   
 22. OMGLOLIMHO Vierailija

  OhMyGod.... Ylekö ei ole kytköksissä mediapeliin ja rahoittajiin???? Haloo!
  otettu sensuurin nimessä pois? justjoo... haloo! maa kutsuu!

  Siis oikeasti: ota äkkiä lääkkeesi.
   
 23. Uteliaano Vierailija

  No jos kysyn mitä se jollekin merkitsee niin en varmaana vastaa itse itselleni.
   
 24. Miksmaks Vierailija

  Miksi kaikkien "vehkeilijöiden" pitäis harrastaa just samanlaista kerhoilua?
  Saahan noita kalloja. Niitähän voi olla vanhoissa kerhoissa vaikka miltä ajalta. Muovisia saa vaikka kaupasta.
  Eikös vapaamuurarit kasvata jotain rohkeutta ja ritariutta. Ehkä niistä on hyvä ajatella kuolemaa juomalla juomalla pääkalloista. Jotain sellaista on kai harjoitettu 1600-luvulla ja nää aikuisten poikien kerhot on just niiltä ajoilta joten kai ne riititkin täytyy olla sieltä, eihän se muuten olisi jännää.
   
 25. Munkkiniemen kreivi Vierailija

  Saahan sitä harrastaa vaikka jedimestarin kerhossa jediakatemiaa, jos haluaa ritarileikkejä leikkejä. Tekeekö se jonkun uskottavuutta paremmaksi on sitten toinen asia...

  Minkälaisia ihmisiä kaiken julkikuoren takana salatuissa hyvä-veli piireissä pyörii.

  Tulis vaan kaikki vehkeilyt vaan päivän valoon ja julkisiksi. Se salataan, joka ei julkisuutta kestä, näinhän on aina ollut.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti