Hae Anna.fi-sivustolta

Varaa.com

Viestiketju osiossa 'Tietotekniikka' , käynnistäjänä Toni1988, 09.09.2013.

 1. Toni1988 Vierailija

 2. Pirjo Vierailija

  Ovat mainostaneet telkkarissa ainakin. Löysin itsepalvelun sitäkautta.
   
 3. gjhgjhgfg Vierailija

  Tein virheen, kuin solmin sopimuksen Varaa.com:in kanssa. Luvattiin asiakkaita ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Mitään ei ole tullut sitä kautta ja sopimusta en saa katkaistua.

  En suosittele varaa.com -palvelua kenellekään. Säästäkää rahat johonkin oikeasti toimivaan.
   
 4. huijattu Vierailija

  Huijausta koko homma! Toimintaa vetää M*** C*** niminen henkilö (toimitusjohtajana) jolla ilmeisesti muitakin huijausta taustalla... Lupailevat uusia asiakkaita tällä palvelulla mutta niitä ei tule ja palvelu on muutenkin aina rikki!

  Heillä kuulemma myös oikeustaisteluita työntekijöidenkin kanssa...
   
  Lasted edited by : 25.05.2017
 5. Niinpä. Vierailija

  Jälleen sitä "rehellistä" suomalaista "yrittäjyyttä", jota niin kovasti kehutaan ja joille pitäisi antaa vapaat kädet tehdä ja toimia miten huvittaa...
   
  Lasted edited by : 25.05.2017
 6. Hohhoijaa Vierailija

  EIKÖ NE IHMISET IKINÄ OPI. Täytyy ottaa slvää tarkasti, ei uskoa puheisiin ja lupauksiin. Helppoa rahaa kun ei ole olemaassakaan, vain huijausta ja entisetkin viedään ellei ole tarkka ja ota asioista selvää, mikä yritys oikein on ja miten se toimii jaa mistä maailmankolkasta toimii.
   
 7. Turhaan haukutte ja mollaatte nuorta yritystä, jolla on toimiva palvelu. Olemme lähteneet n. vuosi sitten mukaan ja todella paljon kehittynyt sen aikana! Otimme juuri kanta-asiakaskortit käyttöön ja osaava asiakaspalvelu palvelee aina tarpeitteni mukaan. Olen todellakin saanut makkinoinnin kukoistamaan uudella tavalla sekä lähetettyä kätevästi kampanjoita/tarjouksia kanta-asiakkailleni massaviestityksellä! Olen ainakin löytänyt hyvän syyn käyttää tätä jatkossakin ja suosittelen kaikille tutuille ja tuntemattomille myöskin. En osaa taas sanoa kuka on tehnyt pimeätä hommaa ja onko tässä takana jotakin hämärää, mutta palvelu toimii ja se on tuottanut tulosta! Hinta on on aika naurettavan edullinen, jos vertaan vanhoja hakukoneita/työkaluja mihin upposi satoja eurojaj kuukausittain ja monia tuhansia vuodessa turhaan saamatta mitään konkreettista vastinetta! Tässä on tulevaisuuden palvelu, joka kehittyy koko ajan mitä voin sanoa vuoden mukana olleena.Tämä on tottakai oma mielipiteeni ja jokaisella on omansa minkä takia voimme olla ylpeitä
   
 8. hannele83 Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.10.2014
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Varaa.com:n EX-asiakas.

  Varmasti joillain on mennykkin varaa.com:n kanssa ihan ok, mutta minun kampaamoni ja heidän tarina ei mennyt.
  Puolisen vuotta sitten päätin ottaa varaa.com:n, sillä luvattiin, niinkuin joku jo mainitsikin, kaikkea maan ja taivaan väliltä. Lopputulos oli kuitenkin, että jouduin maksamaan ongelmilla kuormittavasta ohjelmasta, mikä ei vastannut luvattuja lisätienestejä toimivuudesta puhumattakaan. Koko ohjelmisto oli suuri huijaus. Ei näin vain tehdä bisnestä, että kerätään isolla rahalla asiakkaita, joille luvataan toimivaa palvelua. Mutta, kun nimet on paperissa unohdetaan kaikki lupaukset, täysin.
  Helposti niihin valheisiin menee mukaan fiksukin. En suosittele.
  Nykyään toimimme ohjelmistojärjesetlmä, Phorestilla. Toimii loistavasti ja ilman ongelmia. Nyt on niitä lisäasiakkaitakin alkanut ilmestymään.
  Jos haluatte oikeasti tehdä bisnestä niin suosittelen:

  www.phorest.fi

  Hannele
   
 9. Jasse Vierailija

   
 10. supertrooper Vierailija

  Saa aika hölmö olla jos tuohon vielä mukaan lähtee kaikkien esimerkkien jälkeen, mutta suomi on hölmöjä pullollaan. ...
   
 11. Ihmettelevä Vierailija

  Toimiiko palvelu nykyään? Uusia asiakkaita vai omista asiakkaista uusia kuluja?
   
 12. vihainen Vierailija

  Ei toimi, hävitti just vasta kaikki mun varaukset ja asiakkaat eivät saaneet vahvistuksia, joten tuli no showta. Vaikka on nykyään ilmainen en ikinä laittais varauksiani enää heidän käsiin.
   
 13. Thor Vierailija

  Ei palvelu ole ilmainen nyhtävät rahaa sen kautta tulleista varauksista ja yrittäjä joutuu maksamaan osuuden myydyn palvelun hinnasta heille.

  Palvelu toimii myös huonosti joten välttäkää. Parempia palveluita tarjolla.
   
 14. vierailija Vierailija

  Nämä kaverit vaihtoivat meille uudet järjestelmät, jossa asiakaspalvelu pelaa ja kaikki on vihdoin taas hyvin https://www.vakioasiakas.fi

  Varmaan vuoteen ei ole varaa.comista vastattu maileihin, järjestelmä alhaalla, kanta-asiakaskortin tiedot hävisivät ja ties mitä...
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti