Hae Anna.fi-sivustolta

Varo ääriaineksia puoskarit puuhissaan.

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä tarkkailija, 11.03.2014.

 1. tarkkailija Vierailija

  Miksi ääriainekset esimerkiksi helluntailaiset valehtelevat ja pettävät ihmisiä? Luvataan rukouksella paranemista ja vaivojen, suurten ja pienten poistoa kätten päälle panemisen avulla.
  Epätoivoinen sairas raahautuu helluntailaisten kokouksiin kun on kuullut että henki on siellä läsnä ja ihmeet seuraavat toinen toistaan.
  Sairaan puolesta rukoillaan kielillä joka muistuttaa marsilaisten kieltä ja usein kuullaan eläinääniäkin kun helluntailaiset ovat oikein hengen vallassa. Sairas joutuu tunnustamaan tulleen terveeksi ettei loukkaisi lahkolaisia ja ehkä pääsisi pienillä rahakorvauksilla pois uskonnollisten mieleltään sairaiden käsittelystä.
  Julistetaan yleisölle paranemisen tapahtuneen sitten neuvotaan ehdottomasti jättää hyödyttömät lääkkeet pois. On useita tapauksia missä on käyty kuoleman rajalla, kun parantajakokouksessa vapisten ja täristen on huudettu "ihmeen tapahtuneen" ja sairas petoksen uhri jättänyt lääkkeet ottamatta, On jouduttu esim. insuliinishokkiin ja kuolemanvaaraan kun on pakoitettu noudattamaan helluntailaisten käskyjä.
  Olen tietoinen kuinka kaksi nuorehkoa uskovaista ihmistä hyppäsi korkealta parvekkeelta, kun ne ihmeet olivat vain petosta ja valhetta ja tällaisia "ihmeitä" lahkolaiset julistavat julkisestikin jotta saataisiin jotain uskottavuutta toimintaan jossa pääosaa näyttelee verhon takana itse paholainen.
   
 2. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oiva esimerkki uskontohuumeen vaarallisuudesta
   
 3. ei hullu Vierailija

  Varsinkin kastettujen pakanoiden osuus mielisairaaloissa ja vankiloissa osoittaa meille kuinka jumalattomuus riivaa punaniskaisia pakanoita ja helluntailaisia ja on ihme jos joku heistä pelastuu?
   
 4. tarkkailija Vierailija

  Myönnän kyllä helluntailaisten olevan nk. hengellisiä huumediilereitä joita pitää varoa.
  Lapissa kulkee monia petoja metsissä ja käyvät pihoilla kyttäämässä.
  Pahin peto on helluntailaissaarnaaja joka myy lahkohuumettansa suuresta rahasta ja jollet usko kysy baabelin orjilta kuinka liittyminen pedon valtakuntaan maksaa.
   
 5. aloittaja Vierailija

  Ja kun en saisi kirjoitelle plazaan koska se on maallinen ja jumalaton lehti kun ihmiset ovat uudestisyntymättömiä ja vauvakasteella kastettuja ymmärtämättömiä pakanoita?
  Helluntailaisuus halveksii ihmisiä keskuudessaan, pilkkaavat ja ivaavat kanssaihmisiä ja näkemykseni mukaan eivät pidä vauvana kastettuja uudestisyntymättömiä edes ihmisinäkään.
  suomi24 helluntailaisuus on siitä hyvä esimerkki.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti