Hae Anna.fi-sivustolta

Varoitus Fonectalla työskentelystä

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä pois päässyt, 24.01.2015.

 1. pois päässyt Vierailija

  Lopetin Fonectalla ja haluan varoittaa muita siitä. Fonectahan osallistuu Great Place To Work kilpailuun/tutkimukseen (maksulliseen) joka vuosi. Ei siis ole kyse mistään puolueettomasta testistä vaan maksullisesta kunniamaininnasta jolla yritetään parantaa työnantajamielikuvaa. Todellisuus on kaukana tästä. Fonectalla potkitaan päähän, ihmisiä jää sairaslomalle masennuksen ja työpaikkaväkivallan takia. Fonectalla tietyt henkilöt levittävät muista ilkeitä juoruja ja osa on jopa käynyt käsiksi muihin ihmisiin. Ylin johto yrityksessä ei tiedä mitä alempi tekee. Jos menee kertomaan ylimmälle johtoportaalle alemman pomoportaan puuhista, tulee varoituksia työsuhteen purusta pienemmiltä pomoilta. Fonecta satsaa miljoonia euroja mainontaan antaakseen hyvän vaikutelman ulospäin. Moni kakku päältä kaunis, tämä sanonta pätee erityisen hyvin nykyaikaiseksi yritykseksi itseään kutsuvaan Fonectaan.
   
 2. Ihmettelen Vierailija

  Ei siellä sitten luottamusmiestä ollut jonka puoleen kääntyä?
   
 3. pois päässyt Vierailija

  Olihan siellä "luottamusmies". "Luottamus" ymmärretään Fonectalla siten että kaikki luottamusmiehelle kerrotut asiat raportoidaan eteenpäin. Luottamuksellisia tietoja käytetään hiillostamiseen kunnes työntekijä irtisanoutuu tai jää sairaslomalle. Varsinkin myyntityössä sisäinen kilpailu on veristä ja ilmapiiri tuskallinen. Kun pidät suusi kiinni ja mielistelet vääryyksiä, saat EHKÄ pitää työpaikkasi.
   
 4. kari102 Vierailija

  Kuulostaapa kyllä kerta kaikkiaan ikävältä! Jos näin tosiaan on, olen iloinen, että olet päässyt pois! Kaikkea hyvää jatkoon T. Kari
   
 5. vierailija Vierailija

  Palkat pudonneet takavuosista todella reippaasti ja mittaamista tehostettu itseisarvoksi asti (myynti sekä puheaika). Saavutettuasi myyntitavoitteesi (vain harvoille jaetaan sen mahdollistava materiaali) seuraavan kuun tavoitteesi nousevat. Työstä tullut stressaavaa. Itse työn mielekkyys kuitenkin suunnilleen tätä:

  https://areena.yle.fi/1-4253796

  Sopii reippaalle ja energiselle puhelinmyyjäpojalle/-tytölle, niin kauan oma ei liian terävä nuppi sen kestää. Urakehitystä ei ole, tuoteosaamisen ylläpito omaan piikkiin, luurissa olo kun pääasia. Useat järjestelmät ja oheistyöt vievät lisääntyvissä määrin puheaikaasi. Artisti maksaa.
   
 6. vierailija Vierailija

  Voi hyvänen aika sentään. Ikävää jos aloittaja ei ole menestynyt työssään. Sen takiahan täällä yrität mustamaalata. Itse vuosikausia Fonectan myynnissä työskennelleenä voin käsi sydämellä sanoa että asiakkaalle tuotetaan aitoa hyötyä ja työyhteisö on aivan ihana. Toki työ on kovaa, mutta niin on moni muukin työ. Menestyksen eteen on taisteltava! Luotettava työnantaja ja markkinoinnin kumppani myös asiakkaalle (ehkä siihen on syynsä että Fonectalla on 50 000 suomalaista yritystä asiakkaana...)
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti