Hae Anna.fi-sivustolta

Varoitus Pro Aqua esittelystä!

Viestiketju osiossa 'Kodinhoito' , käynnistäjänä kärppä80, 15.04.2015.

 1. kärppä80 Vierailija

  Varoituksen sana, jos teitä kontaktoidaan puhelimitse ja tarjotaan ilmaista ihmelaite-esittelyä. Lupaavat tulla siivoomaan paikkoja kotiin. Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta ajatukselta, eikö?

  Todellisuudessa esittelijä raikasti ilmaa ja puhdisti maton kulmaa.

  Esittelyyn meni meidän perheeltä 4 tuntia kallisarvoista vapaa-aikaa, vaikka puhelimessa sanottiin puolitoista tuntia! Myyjä ei vain suostunut lähtemään, ennen kun kaupat on tehty.

  Niitä ei tullut, reilun kahden tonnin imurista.

  Lahjaakin lupailivat puhelimessa, mutta sen saadakseen, tarvitsee antaa 50 tuttavan puhelinnumerot, joille soitetaan sinun suosituksesta samaista esittelyä! Tässä maailmassa ei ole niin montaa ihmistä, joita vihaisin :)

  Tässä vain meidän perheen kokemus Oulusta ja vinkkiä muille.
   
 2. emäntä Vierailija

  Sulle sattunu joku huono esittelijä vissiin sinne Ouluun. Meillä pk- seudulla asutaan ja kävi kans tällainen esittelijä ja saatiin kyllä koko matto puhtaaksi. Likaveden määrä oli uskomaton vaikka yritän imuroida usein. Noi nukkamatot kerää pölyä ja likaa tosi hurjia määriä. Laite on aika tyyris ja jäätiin harkitsemaan sen hankintaa. Aateltiin kimppahankinhana sisarusten kesken se hankkia. Sit sitä vois vuokrata tutuille 20/e kerta hintaan ja saatais pikkuhiljaa takasin toi summa ja säästää siinä pesulakulut ja sillä laitteella saa kuulema myös sohvankin pestyä. Esittely meillä kesti hieman yli tunnin. Helkkarin tehokas laite..hinta vaan närästää.
   
 3. Mörkky Vierailija

   
 4. Mörkky Vierailija

  Älkää uskoko tuota kärpän tarinaa. Se on joku kateellinen mulkers, jolla vipattaa ja kuuluu ääniä päässä. Äänimies.
   
 5. Epätietoinen Vierailija

  Mikä tuolla Pro Agualla on se hinta ? Kuulostaa ainakin tehokalulta.
   
 6. Leonardo Vierailija

   
 7. Leonardo Vierailija

  Tuon laitteen hinta on pikasen alle 3000 €
   
 8. pakkomyynti Vierailija

  Huonokuntoiselle tuttavalleni oli myyjä tunkeutunut sisään eikä ollut lähtenyt pois ennenkuin oli nimen saanut myyntipapereihin. Monta tuntia oli ollut. Painostanut eikä ollut poistunut vaikka tuttava oli pyytänyt poistumaan : (

  MUISTAKAA ETTÄ KOTIMYYNNISSÄ ON 14 VUOROKAUTTA AIKAA PERUA KAUPAT ILMAN ETTÄ SYYTÄ TARVITSEE ILMOITTAA!
   
 9. Zimbo Vierailija

  Toi on valetta. Kirjoittaja on jokin kriminaali terrori. Älkää uskoko. Kokekaa jos haluatte varmistua ettei ole totta.
   
 10. Katinka Vierailija

  Eilen kävi esittelíjä ja aikaa meni puhelimessa kerrotun 1,5h sijaan reilut 3h. Itse kyllä myös paljon kyseltiin ominaisuuksista ja rupateltiinpa muutakin.
  Kyllä laite vaikuttaa hyvältä monine ominaisuuksineen. Meidän oman kiinnostus oli vain mattojen, sohvatyynyjen jne märkäpesussa, normi imuroinnissa+moottorisuulake ja huoneilman puhdistamisessa. Noilla tarvikeostoilla hinta n 2500€. Jos ostaisi sarjan lisäsuulakkeita hinta nousee noin viidellasadalla.
  Tuo märkäpesu jäi pohdituttamaan ja jos sama fiilis pysyy vielä 2vkon kokeilun perusteella, niin ne jätämme kaupasta pois. Vanha imurimme on tiensä päässä joten nyt hankittaisiinkin uusi entisen tilalle paremmilla ominaisuuksilla. Mikäli hankkisimme erillisen höyrypesurin (jota olemme harkinneet) molempien yhteishinta hinta tulisi liki samoihin, kun huonoa ei kannata ostaa.
  Perheessämme on 4 isoa tassuttelijaa, joten siivoustarvetta riittää.
  Laitetta siis kokeillaan 2vko ja mikäli emme ole tyytyväisiä niin surutta pusken sen esittelijälle takaisin :)
   
 11. TanskS Vierailija

  Muutamalla ystävällä on tuon esittelyn kautta ostettu laite ja ovat olleet siihen ihan tyytyväisiä. Hankimme itsekin vastaavan laitteen, mutta emme esittelyn kautta. Tuollainen Aqua+ "monitoimilaite" maksoi vaan murto-osan tuollaisesta kalliista siivousjärjestelmästä! Meillä on Pet & Family -malli ja hyvin se on kestänyt, suosittelen Aqua Prosta kiinnostuneita joita hinta hirvittää tarkastamaan myös nämä vaihtoehdot: http://puhdas.fi/tuotemerkki/aqua
   
 12. jouko Vierailija

  tuossa on pölypussi tai joku suodatin niin ei toimi kannattais nähä pro-aquan esittely ja verrata
   
 13. hhuu Vierailija

  Meillä on tuo Aqua+. Siinä on kyllä vesisuodatin ja tilalla voi käyttää pölypusseja, jos haluaa... ei oo pölypusseja pakko käyttää!
   
 14. tietävä Vierailija

  Nää naikonin tyypit on ihan roistoja. pysykää kaukana
   
 15. vierailija Vierailija

  Apua. Meille tulee huomenna roisto. En oo ostamassa, haluun vaan jouluks pesettää sohvan. 90 min jälkeen pyydän poistumaan ja alan ruokkimaan lapsia...
   
 16. vierailija Vierailija

  Totta, nukkamatot kerää likaa ja vaikak pesis kuukauden välein, aina tulee mustaa vettä ja paljon.
  Kukaan ei jaksa niitä imurilla pestä, ei montaakaan mattoa vuodessa.

  Jos haluaa siistimpää kotia, pitää ostaa ilman sisääntuloon kunnon suodattimet ja pitää ikkunat kiinni ja muuttaa maalle.

  Aivan turha on muuta kuin pestä oikeasti matot 1-2- mahdollisesti 3 kertaa vuodessa.
  imurilla peseminen leikkimistä ja suurin osa jää likaiseksi.
   
 17. vierailija Vierailija

  Tehokkaimmat monitoimilaitteet ensin syväimuroi maton ja sitten kuivapesee maton. Pesuloista tulleet matot on usein erittäin likaisia, sisältäen irtolikaa valtavasti. Esim amerikkalainen Kirby ja saksalainen Vorwerk tekevät näin. Laadukkailla kuivahöyrypesureilla sitten viimeistely ja muut paikat puhtaiksi.
   
 18. Lohikunkku Vierailija

  Me keitämmä kahvit kaverille siivouksesta ei niin väliä jos teen kaupat niin myyjän pitää ostaa viikon soutupalvelu Tenolle vastapalveluksi
   
 19. vierailija Vierailija

  Kärppä on oikeassa et sinä!
   
 20. Epäluuloinen Vierailija

  Meillä kävi tänään pro-aqua esittelijä. Eteisen matosta pesi kulman, ja minun sijauspatjastani vajaan puolikkaan. Patja on vieläkin litimärkä (10 tuntia pesusta). Pöhötintä piti päällä noin 20min. Yhtään ei ole huoneilma puhtaamman tuntuinen, johtuuko sitten siitä, ettei pölyä paljon ollutkaan. Omat suodattimensa toki sai likaiseksi! Koiran, ja kissankarvoja lähti, mutta niinpä aina eläintaloudessa.
   
 21. vierailija Vierailija

  Kiitos kiitos, juuri soitti, hyvä tietää.....
   
 22. Kerrasta Poikki Vierailija

  Soitettiinpa minullekin. Hölmöyksissäni en älynnyt kysyä, mistä oli numeroni saanut, kun siinä on kaikki mahdolliset suoramarkkinoinnin estot. Ovat muuten estot tähän saakka toimineet. Ei ole markkinapellet soitelleet.

  Toisaalta minä en osta tai tilaa mitään puhelimitse. Lopetin puhelun alkuunsa todeten, ettei kiinnosta, ja ennen kuin vastapuoli oli ennättänyt edes mitään tapaamisia tai kauppoja ehdottaakaan. Aikaani tähän kului vajaa minuutti. Suosittelen keinoa muillekin.
   
 23. Allergia Vierailija

  Oon käyttäny laitetta mutta joka kerta kun pesen mattoja hiki hatussa jynssäten, niin mulle tulee kurkku kipeeksi aina 3-7 päiväksi se kutittava kja kuiva yskä lähtee pois. Mutta ei se kivaa ole! Ja joka kerta kun pesen!
   
 24. Kalju Pitkätukka Vierailija

  Juuri soitti puhelinmyyjä ja yritti saada esittelijää meille. Ei onnistunut.

  Jaa, 3000€ nykyään...
   
 25. vierailija Vierailija

  Moi! Mulla oli tosi hyvä esittely ja sain vielä paljon puhtautta kotiin ja ihan ilmaiseksi :D Otin tän kun kaveri suositteli. Mun mielestä oli tosi hyvä ja kiva tyyppi joka tuli käymään.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti