Hae Anna.fi-sivustolta

Varokaa natriumglutamaattia E621

Viestiketju osiossa 'Omat ruokaohjeet' , käynnistäjänä lisäaine_koehiiri, 07.09.2018.

  1. lisäaine_koehiiri Vierailija

    Natriumglutamaatti (E621) on erittäin vahingollista terveydelle. Aiheuttaa sydämentykytyksiä, hikoilua, migreenioireita:sahalaitakuvioita näkökenttään ym. Kiinalaisissa ravintoloissa sitä kaadetaan ruokaan paljon, ja siksi puhutaankin oireiden suhteen Kiinalaisen keittiön syndroomasta.
    Esim aromisuola(esim. Aromat) on lähes täyttä E621:tä !
     
  2. Kotikemisti Vierailija

    Natriumglutamaatti on yksi tutkituimmista ja turvallisimmista lisäaineista. Käyttöä tulee välttää vain jos kärsii yliherkkyydestä eli tuosta mainitsemastasi kiinalaisen ravintolan syndroomasta. Vaikka onkin turvallinen, voidaan keskustella onko sitä pakko joka paikkaan tunkea. Viime vuosina mm. Snellman onkin jättänyt glutamaatin monesta makkarastaan pois ja mikä tärkeämpää myös nitriitit ja fosfaatit jotka ovat haitallisempia.
     
  3. vierailija Vierailija

    Johan on omituinen ruokaohje: "Varokaa natriumglutamaattia E621"
    Onko aloittajalla sisälukutaito hukassa? Ketjun alaotsikkonahan pyydetään aloittajien ruokaohjeita.
     
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti