Hae Anna.fi-sivustolta

Varokaa sekavaa joulupukkia!

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä Varoitus!, 22.12.2012.

 1. Varoitus! Vierailija

  Hou hou hou! Sanomalehti-ilmoituksen perusteella jostain epämääräisestä, salaisesta tai prepaid-liittymän puhelinnumerosta tilatut joulupukit ovat usein niitä kaikkein törkeimpiä joulupukkeja.

  Tiedättehän tapauksen; paikallislehdessä on ilmoitus, jossa "Raitis, autoileva joulupukki" on tilattavissa vartin tai puolen tunnin vierailulle muutaman kympin keikkahintaan.

  Monelle lapsiperheelle tällainen joulupukki on ollut hirveä pettymys, vaikka sellainen on tilattu nimenomaan lasten iloksi. Milloin pukki on saapunut kaatokännissä, milloin pahasti myöhässä, milloin taas on unohtanut lasten nimet tai pudottanut irtopartansa.

  Meidän perheellemme kävi kerran näin, että tilasimme pukin lehti-ilmoituksen perusteella. Oli sovittu kellonaika, ja odotimme pukkia ovelle, mutta miestä ei vain kuulunut.

  Parinkymmenen minuutin ylimääräisen odottelun jälkeen lähdin pihalle katsomaan, josko pukki olisi tulossa. Lapseni lähti myös mukaani.

  Yllätys oli suuri, kun löysimme humalaisen joulupukin nojaamassa vasemmalla kädellään talomme seinään ja virtsaamassa talon nurkalle elin paljaana. Oikealla kädellä pukki otti huikkaa viinapullosta.

  Tästä jäi lapselleni ikuinen inho joulupukkia kohtaan. Ei tarvinne mainita, että kun pukki pääsi sisätiloihin, hän sönkötti eikä ollut pysyä tolpillaan. Siihen murentui lapsen illuusio joulupukista.

  Tarinan opetus: älkää tilatko sellaisia joulupukkeja, joita ette henkilökohtaisesti tunne. Santa Clausin sijasta voitte saada Satan Clausin.

  The Hollies - Bus Stop (Top Of The Pops, June 1966) - YouTube
   
 2. Varoitus! Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti