Hae Anna.fi-sivustolta

varpajaiset

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä millaiset?, 10.07.2005.

 1. millaiset? Vierailija

  Hei
  Miehen kaverit kyselee pian tulevista varpajaisista, siis vauvamme syntynee ihan pian. Tässä mietittiin, että millaisia tapoja yleensä varpajaisiin liittyy, järjestääkö mieheni ne vai kaverit ja mitä siellä pitäisi olla tarjolla? itse ehdotin jotain suolaista, sipsiä ja muuta sen oluen lisäksi, mutta mies ajatteli, että jokainen tuo makkarapaketin jos haluaa grillata. Kertokaas kokemuksia tai tapoja, joita yleensä tähän miesten juhlaan liittyy? Oma mieheni oli sitä mieltä, ettei miehet niin tarjoiluista piittaa, mutta halusin vain tarkistaa asian. Menevät luultavasti meidän mökille jos ei muuta ilmene.

  Kiitos auttajille.
   
 2. mona Vierailija

  Ei kai varpajaisiin mitään virallista etikettiä liity joten ne voi viettää juuri siten kuin haluaa. Älä vaan rupea väkertämään mitään suolainen ja makea piirakka -viritelmiä, kaverit eivät takuulla odota mitään häikäisevää ruokatarjoilua koska teille on juuri syntynyt lapsi. Eiköhän miehesi tunne omat kaverinsa parhaiten, jos hän kerran itse on sitä mieltä ettei mitään erikoista tarjottavaa tarvitse niin olkoon sitten niin.
   
 3. äiti Vierailija

  Ei tosiaankaan tarvi olla mitään erikoista tarjolla. Toki tapana aina on ollut, että tuore isä tarjoaa varpaiskavereille sikarit. Se mökille meno on varmasti hyvä idea. Eiköhän se illan päätarkoitus ole miehillä se juominen, jokainen tuo omat juomat, toki minusta olisi fiksumpaa ne makkarat tarjota (sopii hyvin mökille).
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti