Hae Anna.fi-sivustolta

Vasta Oikeasti Kritillistä, sitä

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä puolueeton, 03.03.2014.

 1. puolueeton Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.03.2011
  Viestejä:
  313
  Saadut tykkäykset:
  0
  Raamatun UT mukaista, sitä kaikille hyväksi ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittävää, sitä turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavaa ja takaavaa Kristillisyyttä on vasta se, jossa eletään ja toimitaan, vaikutetaan, sekä tuotetaan ja hankitaan elintarvikkeet ja tarpeet, Luojan hyväksemme luomaa Luomakuntaansa ”viljelevästi ja varjelevasti” (oikein hoitavasti) tavalla, ja jossa palvellaan kaikkia täysi Rehellisesti. Kaikessa Kristuksen Jeesuksen YHTENÄ, YHTÄ olevana ja kaikessa YHTÄ pitävänä, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpitoyhteydessä elävänä ja toimivana jäsenistönään täydellisyyteen (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymykseen) pyrkivästi…

  Joka edellyttää käskynsä pitävästi ja täyttävästi tavalla elämistä ja toimimista, josta sitten alkaa ilmenemään / tulemaan sen Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden oikeaksi osoittavaa ja todistavaa Kristillisyyden hedelmää. Josta kaikki voi tunnistaa Kristuksen Jeesuksen, apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan, sitä Jumalan valtakunta yhteyden Hänessä mahdollistavaa Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi, seuraajiksi / omikseen. Johon sitten alkaisi tulemaan ihan ns ”tunkua”. Monet jopa väärin vaikuttimin pääsisivät aluksi siihen yhteyteen, mutta vain hetkeksi. Paljastuisivat hyvin nopeasti väärämielisiksi ja joutuisivat ulos siitä yhteydestä..

  Joka täysi Kristillisyys, se kaikille hyväksi Lain / Laillisuuden täyttymyksen = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukainen mahdollistuu vasta näin, ei vain vähän jotenkin nimeksi krist. uskonnollisesti ja lahkohenkisesti, vaan kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittäväksi, täysi Kristillisesti, ne käskynsä pitävästi ja täyttävästi / ne Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväksi osoittavaa / todistavaa, sitä Hänen, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Hänessä, Raamatun UT mukaisuudessa mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, ns. ”Nooan” arkkia (vertaus) rakentaviksi.

  Hänessä YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa yksimielisesti, jokaista jäsentään myöden yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoitteella, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti rakentamaan alkamalla, siihen yhteyteen / yhtenäisyyteen ja saumattomaan yhteistyöhön paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuisesti järjestäytymisen, ja siihen niillä kaikille hyväksi ehdoilla yhtymisen myötä.

  Jossa em. mukaisessa vasta on mahdollisuus päästä kasvamaan siihen lopulliseen pelastukseen, siihen ylös tempaukseen kelvollisuuteen, tahrattomuuteen ja rypyttömyyteen, jota se Hänen morsian seurakuntalaiseksi ja seurakunnakseen otollisuus ja ylös otto edellyttää.

  Kristuksen Jeesuksen nimessä muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi sanoman tuojaksi, ja tämän, vasta Oikeasti Krist. vaihtoehdon puolesta toimivaksi kutsutun / armoitetun palvelijansa.
   
 2. puolueeton Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.03.2011
  Viestejä:
  313
  Saadut tykkäykset:
  0
  Krist. uskovat jotka ei halua alkaa järjestäytymään / yhdistymään paikkakunnittain ja alueittain kansakuntien laajuisesti Kristuksessa Jeesuksessa yhdeksi, YHTÄ oleviksi ja kaikessa YHTÄ pitäviksi, Totuudessa, = Raamatun UT mukaisuudessa YKSI mielisesti, jokaista jäsentään myöden yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoitteella keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittävän apostolisen seurakuntansa ja seurakuntiensa / sen kaikille hyväksi Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Hänessä mahdollistavan, Krist. (pelastukseksi) vaihtoehdon, ns. ”Nooan arkkia” (vertaus) rakentaviksi.

  Eivät ole muuten kelvollisia siihen ylös tempaukseen pääsyyn. Jos eivät ole kiinnostuneet tästä Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä, tästä kaikille hyväksi Jumalan valtakuntaa etsimisestä, = kaikessa YHTENÄ jäsenistönään täydellisyyteen (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymykseen) pyrkimisestä. Siihen krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, tahrattomaksi ja rypyttömäksi morsian seurakuntaan / seurakuntalaisekseen, joka on itsensä Hänelle otolliseksi kaunistanut, uskolliseksi ja kuuliaiseksi osoittautumiseen ja todistavaan siihen kasvamisen mahdollistavaan…

  Jota se Raamatun UT mukainen, Kristuksen Jeesuksen käskyt pitävän ja täyttävän / Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävä ja täyttävä, vasta Oikeasti Kristillisyys, edellyttää, ja jossa vasta tulee siihen kasvamiseen mahdollisuus. Jota millään muulla tavalla, niillä kaikille hyväksi Jumalan Sanan ja Pyhänhengen tahdon Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, VASTASILLA, jota ne kaikki muut vaihtoehdot on, ei ole mahdollista…

  Ei edes niillä vähän jotenkin, vain pettävästi / eksyttävästi nimeksi krist. uskonnollisilla tavoillakaan. Joissa vedetään, viedään ja kulkeudutaan siihen valhekristillisyydessä, = Jumalan elämällä ja teoilla kieltävään, antikristillisyydessä yhdeksi yhdistymiseen, ja sen pimeyden puolen ruhtinasta (saatanaa) edustavan antikristuksen johdettavaksi, ja herrana, kaikille hyväksi Jumalan Sanan ja tahdon vastaisesti / mielivaltaisesti, mutta Hänen sallimuksella, johdettaviksi ja hallittavaksi, valtuuttamisiin, ja siinä kaikille hyväksi Jumalan Sanan, Raamatun UT vastaisesti eläville, = saatanaa tuomiokseen palveleville pahaksi / kärsimyksiksi ja lopulliseksi tuhoksi päämääräisesti, johtavaksi.

  = Siihen hirmuiseksi maailman lopuksi, lopullisen hirvittävän tuomion alkamiseen ja täyttymykseen vieväksi, sen hirvittävyyden puolesta, PETTÄVÄSTI, kaikkien saatanallisuuden puolesta elävien ja toimivien kanssa hallitsijaksi valitsemisiin ja valtuuttamisiin.

  Kristuksen Jeesuksen nimessä muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi sanoman tuojaksi, ja tämän, vasta Oikeasti Krist. vaihtoehdon puolesta toimivaksi kutsutun / armoitetun palvelijansa.
   
 3. puolueeton Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.03.2011
  Viestejä:
  313
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikös täällä olekaan niitä Oikeasti Kristittyjä, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta elämään ja toimimaan / "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla vaikuttamaan haluavia?!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti