Hae Anna.fi-sivustolta

Vastenmielisin näyttelijä?

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Klaara, 09.12.2005.

 1. nainen 60v Vierailija


  Ville Haapasalo on ihan mahtava, tuonut hyvin esiin meille mm. Venäjää. Mitä väliä vaikka pitää villamyssyä jopa helteellä ;D Inhottavaa kun häntä solvataan ja ihan turhaan, toisaalta taas V-M Loiri saa synninpäästön vaikka nykyään se laulaminen on kiikun kaakun, enemmän esiintymistä eikö? Vartalo ja muu habitus ei ketään haittaa.
  Ulolaisista eräs El Toro ei ole kovin komea, mutta hyvä näyttelijä hän on, pidän hänestä.

  Onko mies sittenkin heikompia astia? Olen seurannut Teemalta Iskelmäjuttua, ja jos laskee 90 % tipahtaneista on miehiä. Miehet ovat aivan rönttyjä 60 vuotiaana naiset sensijaan alkavat hehkumaan. Yksi poikkeus Laila Kinnunen, mutta hänen kohtaloonsa vaikutti varmasti sotalapsuus Ruotsissä. Toki toki, oli siellä paljon muitakin, Heikki Hietämieskin , mutta me olemme niin arilaisia.
  Armahdetaan toinen toisiamme.
  On paljon näyttelijättäriä kuten J Lobets tai Halle Berry ym. mutta en pidä heidän esiintymisestään, kauniita ovat toki.
  Jack Nicholson, hitsi hän on joissakin leffoissa todella hyvä.

  Woody Allen, hänestä en pidä. Nyt näytetään hänen leffojaan, vetää omaa elämäänsä joka leffaan. Kaikki leffat ovat kopioita edellisistä, kerää kaikki naisensa joka leffaan. Onko tehnyt leffan adotiotyttärestään ja nykyisestä liitostaan? Odottelen.
  Kävin Barcelonassa ja paikallinen tyttö kertoi, että Woody Allenilla on Barcelonan korkeimmassa rakennuksessa upea asunto, olikohan niin että mistää ylimmän kerroksen kokonaan.
  Kävimme jossakin korkealla, en muista paikkaa ja kaukoputkella maksusta kiikaroin, mutta en miestä nähnyt ;( No en kaivannutkaan.
   
 2. Ateisti Vierailija

  Maksusta kiikaroit, vaikkei kiinnosta! Oletko uskovainen? Lehdessä oli tänään juttu, kuinka uskonnolliset ovat tyhmempiä, kuin ei uskonnolliset.
   
 3. aika outoa Vierailija

  jos maksusta voi kiikaroida jotain henkilöä tai asuntoaan. Olisko kuitenkin niin että sieltä ylhäältä sai kiikaroida maksusta maisemaa?
  Ihmisten kiikaroiminen on mautonta, menee liian uteliaaksi.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti