Hae Anna.fi-sivustolta

Vatsan tyhjentäminen maidolla

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä anonyymi potta, 07.02.2019.

 1. anonyymi potta Vierailija

  Terve. Huomasin ettei vatsani tykkää enää maidosta, jossa on laktoosia. Minulla menee 2-3 tuntia 0.5-1 litran maidon juonnin jälkeen, kunnes pääsen töräyttämään pöntölle noin kolminkertaisen määrän tavalliseen sonnalla käyntiin verrattuna. Ihanaa! (y) Eli uskoakseni suolistoni tyhjenee melkein kokonaan.

  Muita oireita on vain hyvin heikko vatsakipu, joka myös laantuu heti ulostamisen jälkeen. Siksi olen nyt ottanut tavakseni tyhjentää suolen juomalla about litran maitoa, silloin kun siltä tuntuu.
  Haluaisin tietää että onko tämä hyvä vai huono tapa toimia, ennen kuin hurahdan ihan täysin tähän uuteen & outoon villitykseen.

  Vatsani toimii muuten hyvin, mutta ajattelen että satunnainen suoliston "puhdistaminen" saattaa olla hyväksi. Ja näillä menetelmin pääsen aika helpolla. Ihminenhän kantaa normaalisti muutaman kilon ulostetta sisuksissaan. Onko se sitten suositeltavampaa?

  Mitä mieltä olette? Eihän suolisto ärtyynny jos se nyt max kerran pari kuussa kokee moisen huuhtelun? Tulee ainakin paljon kevyempi olo, jos on syönyt roskaruokaa(ranskiksia+kalapuikkoja) aiemmin päivällä ja vetää illalla kannun maitoa.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti