Hae Anna.fi-sivustolta

Vauvahaaveet kevät-kesä 2011

Viestiketju osiossa 'Vauvahaaveet' , käynnistäjänä Nel., 16.08.2010.

 1. Martta Vierailija

  Sanos muuta Nel, aika menee kyllä nopeesti mut hyvä niin. Ja onhan mulla kohtalaisen lyhyet nää kierrotkin (26-27 päivää). Eilen illalla jomotteli jonkun aikaa alavatsaa, jospa siellä munis oli lähtökuopissa. Nyt siis aamupäivästä heti klinikalle. Katsoin jo kalenterista että hyvin ehditään vielä tehdä yksi inssi ennen joulua.

  Jos Nel sun tuntemukset viikko sitten oli kuitenkin kiinnittymisestä johtuvaa...eikös se plussa yleensä tule kun sitä vähiten odottaa. Kohtahan voisit jo testata, jos sulla sattuu tikkuja olemaan kotona.
   
 2. Martta Vierailija

  No niin, nyt on sitten käyty tokassa inssissä. Jostain syystä sattui tällä kertaa vähän enemmän se katetrin vienti kohtuun, mutta onneksi homma ei kauaa kestä noin kokonaisuudessaan. Ajoitus oli jälleen hyvä. Munarakkula näkyi vielä mutta ei ollut enää niin pyöreä mistä lääkäri päätteli, että rakkula on jo osoittain luhistunut eli munis on lähdössä juurikin parhaillaan liikkeelle. Ja miehen simppatulos oli nyt yli puolet parempi kuin edellisellä kerralla, pesun jälkeen 15.5miljoonaa simppaa joista 70% nopeesti eteenpäin uivia. Eli pitäisi olla taas hyvät mahdollisuudet :) Nyt sitten taas pari viikkoa jännäilyä. Ei malttais oottaa, toivottavasti tulis een joku merkki vaikka kiinnittymisestä jos on tärpännyt.
   
 3. miikku79 Vierailija

  Onnea matkaan martta!!! Pidän sulle satasella peukkuja!!!
   
 4. Martta Vierailija

  Kiitos Miikku tsempeistä! Toivotaan että ne siivittäisi meikäläistä kohti plussaa :)

  Mitenkäs sulla on raskaus edennyt? Eikös eka kolmannes ole jo takana?
   
 5. miikku79 Vierailija

  Kiitos kysymästä, kaikki ok. 15. viikko menossa. Ekassa ultrassa alkio oli tasan viikkoa pienempi, kuten arvelinkin kun testi näytti plussaa vasta niin myöhään. Todellisuudessa plussa näkyi jo dpo 9.
  Eli silloin kun teille täällä ihmettelin, että miten ovis voi olla niin aikaisin, niin se olikin ollut vasta tasan viikon päästä kp 21, eli monta päivää normaalia myöhemmin. Niin sitä vaan luulee kroppansa tuntevansa, mutta eipä sitten kuitenkaan. Eli jos en olis raskautunu, niin mulla olis tullu aivan megapitkä kierto..

  Minä käyn täällä aina tasaisin väliajoin tein kuulumisia lukemassa ja aivan täysillä tein puolesta tsempitän!!!

  Paljon plussia teille kaikille, ja tiedän että mun on tässä kohtaa helppo sanoa, mutta älkää missään tapauksessa luopuko toivosta!!

  miikku
   
 6. Mamma Vierailija

  Onnittelut vielä täältäkin sulle Miikku79. Tsempit loppuun asti!

  Täälä perhoset lentelee edelleen mahassa. En tosiaankaan tiedä mitä on. Minähän hätäisenä menin tekemään sen testin jo eilen. Eli ei oo sen vertaa itsekuria, että antaisin testin kaapissa odottaa.. Negaa näytti, mutta en ittekään tiedä miks meen niin ajoissa tekemään, kun esikoisenkin aikaan vasta reilu kuukaus tätin myöhästymisestä näytti testi oikein. En tiedä miks, mutta viis testiä tein esikoisen aikaan, kuukautisten myöhästyttyä ja kaikki oli negaa. Kaikki lisäks eri testejä. Tk:ssa kävin tekee testin niin se oli positiivinen.

  Toisen lapsen aikaan 7vk, siitä kun tätin olis pitäny tulla, tein ekan testin ja plussaa näytti. Tuloksenkin osasin kyllä jo täysin aavistaa ennenkuin teinkään testiä, mutta isäntä halusi varmistuksen, kun ei uskonu mua.
  Sori kamala selittämiseni..

  Mutta nyt vaivaa ja kovasti että mikä siellä mahanpohjassa kummittelee. Perhosia lentelee pitkin päivää alamahassa, silloin tunnen "liitelyt" parhaiten kun istun tai mahaan.
  Tuntemukset on ihan samanlaisia, ku esikoisen ensimmäiset potkut.
  Ei ymmärrä tämä naikkonen moista?
  Huolestua ei vissiin vielä tarvii, kun kipee ei oo tms..
  Omat tuntemukseni raskauksien alusta on ollut menkkamaista särkyä alamahassa, välillä oikeen kunnon kramppeja. Nyt ei oo mitään vastaavaa.

  Oviksesta on nyt noin viikko. Tätiä odotellaan saapuvaksi loppukuusta.. Ehkä jo ens viikon lopulla..
   
 7. Mamma Vierailija

  Vielä pitää "päivittää". Yks päivä oli välissä ettei mahassa "lennellyt perhosia".
  Nyt on ankara särky ja vihlonta. Eli aivan menkkajomotus, mutta kovempi ja jatkuva.. Joko tulee täti parin päivän sisällä kylään tai sitten ei.
  Sillä vissiin pitää teille tätä jakaa, kun en oo kenellekään ystävälle tms puhunut vauvahaaveista.
   
 8. Nel. Vierailija

  Täällä kp31 tai jotain - eikä menkkoja. En kyllä usko olevani raskaana, mutta normaalia pidempi kierto tulossa. Ärtsyä - pitäis varata se klinikka-aika, mutta menkat ois hyvä olla sit jo ohi. Testiä en tee ennen kuin oikeesti jotain raskauteen viittaavaa ilmenee.

  Nel.
   
 9. Martta Vierailija

  Huomenia vaan. Vieläkään ei Inkusta ole kuulunut mitään. Toivottavasti kaikki on hyvin ja haamusi on vahvistunut kunnon plussaksi.

  Mammalla on kyllä lupaavia oireita...eikös kiinnittyminen ja siitä eteenpäin voi tuntua nipistelynä ja jomotuksina vähän kuin menkkakivut.

  Miten Netan ja Tähtisumun tilanne, teillä jännäpäivä lähenee, onko mitään tuntemuksia?

  Nelille vaan kärsivällisyyttä jos kierto on venymään päin. Toivon kuitenkin edelleen että täti ei sinne löytäisi ollenkaan. Ihailen sun malttia olla testaamatta.

  ON. ei mitään raportoitavaa. Olo on ihan normi. Sen inssin jälkeen torstai iltana tuli verinen limaklöntti ja vielä perjantaina oli valkkarin seassa häivähdys punaista, mutta tuo varmaan johtui siitä että inssi hieman nipisti eli katetri on raapaissut paikkoja mennessään. Tisseissä ei oo mitään tuntemuksia. Ostin kuitenkin prismasta halpistestiliuskoja, jos vaikka niillä testailisin ensi viikon alkupuolella. Ei kyllä oo toiveet mitenkään korkeella.

  Martta, kp 16 (dpo 4)
   
 10. Neta Vierailija

  Hei vaan kaikille!

  Onko Mamman tuntemukset vahvistuneet? Lupaavalta kyllä kuulostaa!
  Nelille tsemppiä ja kärsivällisyyttä, toivottavasti ei tule pitkää kiertoa!
  Tulehan Inkku ilmoittautumaan ja kertomaan tilanteesi :) Toivottavasti hyviä uutisia. Niitä tähän ketjuun kaivattaisiin.
  Tähtisumu, mitä kuuluu?

  Itsellä eilen 9dpo alkoi tuhruttelu, joten ei toiveet kovin korkealla enää ole. Periaatteessahan mitä tahansa vuotoa voi tulla ennen plussaa, mutta kun siinä kierrossa mistä raskaus viimeksi alkoi, ei ollut vuotoa. Kyllä harmitti kun huomasin tuhrun, mutta olen päässyt pahimman yli ja yritän pitää lippua korkealla. Ei tässä muutakaan voi. Toivottavasti toisia onnistaa tässä kierrossa!

  Neta
   
 11. Mamma Vierailija

  Heips. Liput korkeelle kaikille ja plussa tuulia!
  Täälä ei juuri tuntemukset oo muuttunu. Lauantaina alamahan jomotus oli kyl aikamopista, meinasin jo särkylääkkeen ottaa, mutta huilasin niin meni pian ohi. Samaan aikaan oli myös jotenkun kuvottava olo.
  Perhosia on kuitenkin lennellyt mahassa edelleen. Parhaillaan. Aina kun olen hiljaa aloillani niin lentelee..
   
 12. Martta Vierailija

  Tulin kurkkimaan että miten Mamman tilanne on kehittynyt. Etkös kohta voisi jo testailla herkällä testillä...

  Netalle pahoittelut tuhruista. Kiva että jaksat pitää lippua korkealla.

  Onko Nelin tilanne selkiytynyt?

  Tänne ei edelleenkään mitään. Ei mitään fiiliksiä, jotenkin on tosi luovuttanut fiilis inssien suhteen, ja masentaa jo valmiiksi että kohta sitä maksetaan itsemme kipeäksi IVF:stä. Mies on onneksi kannustava ja sanoi että kyllä rahat riittää järeämpiinkin hoitoihin.

  Martta, kp 18 (dpo6)
   
 13. Nel. Vierailija

  Nyt vaikuttaa siltä että menkat ois oikeesti alkamassa, ja kp34 menossa, joten pitkäksi meni, mutta hyvä jos ei tän pidemmäksi. Ja ihan hyvä jos menkat ehtii pois alta ennen ensi viikon biletysputkea.

  Kiukuttaa kyllä älyttömästi, ja ihmettelinkin kun ei menkkoihin kuuluvaa ärsytystä ollu tossa aiemmin, noh nyt sitten....

  Nyt sit varaamaan sitä lääkäriaikaa joulukuulle.

  Peukkuja muille!
   
 14. Mamma Vierailija

  Täälä ei mitään mullistuttavia muutoksia. "perhoset vähän" kyllä alamahas rauhottunu. Mutta jotain pieniä tuntemuksia edelleen.
  En kyllä uskalla testata ennen ku menkka aika on ohi. Tai sitten ei tarviikaan testata. Odottaen vain...
   
 15. Mamma Vierailija

  http://keskustelu.plaza.fi/ellit/perhe/vauvahaaveet/1849758/vauvahaaveet-syksylle-2011-a/

  tuolla olisi uutta vastaavaa ketjua, jos sopii?? Jos nyt on hedelmöityksiä tapahtunu, niin laskettu aika menis aikalailla elokuulle, eikös.. Niin aattelin jotta olis passeli nimi ketjulle vauva haaveet syksylle 2011? Itse toki toivoin myös kovasti kevät/kesä vauvaa, koska meillä on lapset syntyny syksyllä ja talvella.. Olisi ollut ihanaa olla kesävauvan kanssa. Mutta jos van onni suosii niin tulee just silloin kun haluaa! Mutta ehkäisy lopetettiin aikanaan siinä ajankohtana, että saataisiin kesävauva.
   
 16. luomuplussa Vierailija


  Hei! Minä voin puolestani kertoa tarinani..olimme yrittäneet noin 13vuotta raskautta ja tuloksetta,kunnes päätimme lähteä ivf:llä kokeilemaan onnea.siirettiin yksi top alkio joka sai aivan huippu pisteet..vaan kuitenkin hoito ei antanut tuloksia...hmm...olin jo päättänyt että toista kertaa tuskin jaksaisin lähteä moiseen oli sen verran kivuliasta sekä myös henkisesti raskasta aikaa...odotella ja toivo kuitenkin että nyt varmaan onnistuu.Nohh...sit kävikin niin ihanasti että kuukaus hoitojen jälk....jäinkin luomusti odottamaan...olin 7mällä rv ennen kun hokasin tehdä testin..kun hirveesti ei ollut mitn raskaus oireita...vain se että väsytti aika tavalla.Juttelin lääkärin kanssa ja se kertoi että aina voi käydä näin ihanasti joidenkin kohdalla että raskaus lähteekin itsellään hoitojen jälk...vaikuttaako sitten siihen oma psyyke puoli tai sitten hormooni satsit joitka jää vielä vaikuttamaan kehoon...ja laittaa omaa kehoa sekaisin joksikin aikaa.
   
 17. Mika Hautakoski Vierailija

  Moi mä Hautakosken Mika pidän usein uimarannoilla esinahkaani takana siksi että rannoilla alkaa haisemaan kyrvän nupille samaa asiaa harrasti edesmennyt Raimo Lampi
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti