Hae Anna.fi-sivustolta

Vauvahaaveilijoiden ryhmät

Viestiketju osiossa 'Vauvahaaveet' , käynnistäjänä Plaza-tiimi, 31.10.2006.

 1. sade81 Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.07.2007
  Viestejä:
  1 888
  Saadut tykkäykset:
  0
  piti tulla päivittämään ketjumme kuvausta, kun tuo täällä oleva on ehkä turhankin karu.

  Ajatuksista yritykseen-ketjussa juttelemme kaikesta maan ja taivaan väliltä. Suhtaudumme vauvoihin ja elämään huumorilla, välillä toki itkuakin väännetään, mutta vaikka ruusunpunaiset lasit ovat ehkä tippuneetkin silmiltä, jaksamme silti toivoa. osa suhtautuu vähän vakavammin ja osa ei-niin-vakavasti, eli vaikka et tikuttaisi, olisi greippimehusta koskaan kuullutkaan, niin rohkeasti vaan mukaan.

  Tämä on ketju, jossa saat olla oma itsesi! vaikka vauvahaave puolella ollaan, niin yhtälailla meitä kiinnostaa asunto, työ, ihmissuhde, sisustus ja onpa välillä tv-sarjojakin ihmetelty yhdessä =)
   
 2. Ihmetyttää Vierailija

  Niin... Alunperin tämä ketju perustettiin ja erotettiin Ajatuksissa-ketjusta, koska Ajatuksissa-ketju on haaveilijoille ja juuri yrityksen aloittaneille. Ketjulaiset yhdessä sopivat, että kun tulee noin puoli vuotta yritystä täyteen, siirrytään Ajatuksista yritukseen-ketjuun.

  Mutta Sade siis nyt päätti, ettei näillä ketjuilla ole mitään eroa ja mielivaltaisesti laati uudet säännöt. Joten se siitä alkuperäisestä ideasta.
   
 3. sade81 Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.07.2007
  Viestejä:
  1 888
  Saadut tykkäykset:
  0
  olen edelleen sitä mieltä että jo vähintään sen muutaman kuukauden yrittäneet kuuluvat vasta ajatuksista yritykseen -ketjuun, MUTTA halusin myös selventää että emme ole mitään täysin seonneita, joten kaikki jotka oikeasti ovat lasta yrittämässä ja jo sen muutaman kuukauden yrittäneet ovat tervetulleita mukaan.
   
 4. Ajatus vain.. Vierailija

  Kuullostaa jo niin säännöistä tarkoilta tän viimeksi esitellyn ketjun jutut, että ei ainakaan hirveen tervetulleeksi tunne itseään.. Ilmeisesti ketjuihin pitäisi tutustua ensin vuoden verran että tajuaa kaiken, ettei sitten "toisia äsryttääkseen" toista niitä samoja juttuja mitkä toiset ovat jo käsitelleet..
   
 5. MIllu Vierailija

  Hei,osaisiko joku neuvoa, mihin ketjuun voin mennä, kun esim ajatuksissa vauva ketjujen perässä lukee vaikka 46 tai jotain, ja tyypit tekstien perusteella jo kauemminkin yhdessä jännäilleet. Että mihin uusi tulokas-yrittäjä voi/saa liittyä ilman että on ihan pihalla?:) Ollaan siis ihan vuoden alusta asti vasta jätetty ehkäisyt pois..
   
 6. minisun.. Vierailija

  Esimerkiksi alkumetreillä ketjuun olet tervetullut!Emme ole kovin pitkään kirjoitelleet yhdessä ja aina on uudet tervetulleita,koska tuonne toiselle puolelle tulee siirtymisiä:)
   
 7. Mama 4 three Vierailija

  Uskon, että meitä olisi tähän ketjuun tulijoita:) Vertaistukihan se tärkein taitaapi olla, joten tervetuloa siskot!
   
 8. Miks tuo ryhmä on vielä täällä vauvahaaveilijoissa eikä lapsettomuudessa jos ovat niin pitkään yrittäneet (ilmeisesti yli vuoden jos hoidoissakin)?
  Ja ei nyt siis mitenkään etteikö sais olla mutta ihmettelen vaan.. :)
   
 9. Mneme Uusi jäsen

  liittynyt:
  03.11.2008
  Viestejä:
  32
  Saadut tykkäykset:
  0
  jos nyt vasta löysin foorumille ja yritetty kuitenkin jo melkein vuosi...? ohjatkaa ja neuvokaa ja ottakaa siipienne suojaan =)
   
 10. väliinputooja? Vierailija

  En minäkään tiedä mihin kirjottais, ketään paljo ei taida olla samassa tilanteessakaan. Eli yritystä yli 2 vuotta mutta ilman hoitoja mennään edelleen.. (ekan v.n jälkeen tjot). En kuulu tännekään enää yk1 ja 2 plussaavien sekaan, mutta lapsettomuuspuolella on ihan pihalla niistäkin jutuista kun kaikilla on hoidot pitkälti meneillään/just alkamassa.
   
 11. Pope Vierailija

  Ihan uusia vauvahaaveita on ketju niille, jotka haaveilevat vauvausta, mutta eivät ole aloittaneet yritystä vielä syystä tai toisesta.

  Kaikki jälkikasvusta haaveilevat ovat tervetulleita ketjuun mukaan. Juttelemme kaikista asioista maan ja taivaan välillä. Puheissa on niin ilkeät anopit, kuin hankalat kumppanit. Puhumme työstä, matkustelusta ja ylipäätään haaveilusta.
   
 12. sohfvffis Vierailija

  Etukäteen pyydän anteeksi.Unohtakaa vauvahaaveet.Nykykakaroistakaan kukaan välitä.Te vauvoista haaveilevat olette sellaisten vanhempien lapsia että teistä ei ole lapsen järkeväksi kasvattajaksi.Lapset,vauvat,äidit,isät nykyään,ei se homma toimi.Kaikilla paha olo.Miksi vauvoja hankkimaan tällaseen maailmaan?Unohtakaa koko asia.Menkää virtuaalimaailmaan,johonkin kyberavaruuteen,hankkikaa sieltä joku bittivauva,sitä hoivaatte ja olette onnellisia.En millään pahalla.
   
 13. sivusta seuraillut Vierailija

  sohfvffis : Sinä se jaksat palstalle kuin palstalle marista, eikö elämälläsi ole muuta tekemistä kuin lukea täällä muiden murheita/haaveita ja tunkea noita epäasiallisia kommentteja tänne. Etkö tajua miten voit jotain luokata nuilla typerillä kommenteillasi, luepa kirjoittamasi teksti uudelleen ja mietipä uudestaan olisitko sittenkään tuommosta kirjoittanut, taidat nyt kuule hyvä ihminen olla pikkuisen väärällä foorumilla suutasi aukomassa.Häpeä.
   
 14. sohfvffis Vierailija

  Sinustaseuraajalle.Olet lukenut lehtiä,kuullut ja nähnyt omin silmin,kuullut omin korvin lasten pahoinvointia ja lasten pahoinpitelyä.Sinunlaiset ihmiset olette pahimpia.Jotain positiivista tekstissäsi oli,sanoit,kuule HYVÄ ihminen,Taidan olla hyvä koska sinäkin kehut-Ei senpuoleen,olen todellakin hyvä tyyppi,jopa lapsenikin tykkäävät isukista.Eikö se ole aika hyvä hyvyyden mittari.Miten sinun kanssa,oleyko hyvä ihminen?
   
 15. sohfvffis Vierailija

  Lue tekstiäsi ja huomaa jotain,jos yleensäkään huomaat.Kaikenaikaa kailotat,luepa,teepä,otapa,kaikenaikaa komennat.Olet diktaattori,sadisti luonteeltasi.Lueppppa nyt ja otapppppa lusikka kauniiseen kätöseen ja alappppppa oppia tavoille.
   
 16. tytönäippä Vierailija

  Ketju pikkukakkosesta haaveileville ja jo yrityksen aloittaneille. Ketjumme ei ole kovin vilkas ainakaan vielä, mutta yritämme parhaamme saada keskustelua aikaan, tervetuloa mukaan!
   
 17. Naamakirjan Sartsu Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.04.2009
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minäkin tulen sitten tänne kertomaan, että mut on steriloitu, olen vapaaehtoisesti lapseton ja en pode minkäänlaista vauvakuumetta. Inhoan kakaroita.
  Pysykää vauvakuumeilijat poissa vapaaehtoisesti lapsettomien palstoilta.
   
 18. Sivhos Vierailija

  Vauvahaaveilijoille.Ihmisvauva ei ole mikään koiranpentu.Kun vauvahaave tulee konkreettiseksi,silloin haaveenne toteutuu.Tehkää parhaanne tulevan lapsenne eteen.Saatte nauttia lapsenne kasvusta,kaikesta kasvun ihmeeseen liittyvästä.Voisin jatkaa tätä loputtomiin,kyllä te ymmärrätte.
   
 19. tintta86 Vierailija

  olen 23v yhden lapsosen äiti ja olemme yrittäneet 4 vuotta saada toista lasta välillä käyty hoidoissa laps.polilla muttei oo vaan onnannnu.Nyt on tullut masennus ja alkanut miettiä elämää yleensä. Sairastan reumaa ja on aika vaikeana ollut koko ikäni. Nyt mielessä pyörii että oonko huono äiti vai mitä oon tehnyt väärin kun toista lasta ei vain kuulu.Olisi ihanaa saada täältä positiivista palautetta ja kokemuksia lapsettomuudestakin.Vinkit ovat myös tervetulleita.
   
 20. Täti moonika Vierailija

  Tulinpa minäkin kirjoittelemaan tänne ihan mielen kiinnosta. Ikää on melkein 40v ja ollaan yritetty lasta nyt 2010 maaliskuusta asti. Kuukautiskiertoni on 32-35 luokkaa, joten ovista on hieman vaikea pongata, tai ainkin luulin niin.

  Menin yksityiselle kysylemään miksi en tule raskaaksi ja onko joh "vaihtelut" tulossa, mutta sainkin kuulla että pystyn vielä saamaan vauvoja. Selitin hieman tilannetta lääkärille joka sitten katsoi värkkiini sisälle ja ällistyi näkemästään. Eli minun kuukautiset oli ollut 3.1.2011 ja lääkäri oli 10.1. Hän sanoi että minulla olisi kahden päivän päästä ovis. Mietimme hetken sitä yhdessä voiko näin olla mahdollista, mutta ultra näytti kyllä sen pitävän paikkansa.

  Bongasin oviksen helposti kivuista yms...ja tietysti sänky heilui vimmatusti. Mutta sitten alkaakin se kummalisin juttu. 20.1 tunsin samanlaista kipua kun oviksen aikaan mutta paljon kovenpaa, voisiko se nyt olla sitä kiinnittymis kipua ? Tämmöistä rumpaa minulla on jatkunut kohta 2 vuoden verran. Uskon että välillä olen ollut raskaana, mutta kuitenkin olen vuotanut normaalisti. Verinen klönttiä lukuun ottamatta ihan normaalit menkat. Nyt sitten odotellaan seuraavaa kiertoa että saan aloittaa lääkkeet, jos vaikka sitten tärppäis.

  Siksi kysynkin onko muilla ollut vastaavaa ?? Ensin on menkkakiput sitten on ovis kivut ja sitten jotkut toiset kivut ennen kuukautisia. Vai onko ylipäätään mahdollista ovuloida 2 kertaa kuukaudessa..
   
 21. Juuuuuuuu Vierailija

  Ei näitä ryhmiä taida enää olla?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti