Hae Anna.fi-sivustolta

Vedessä talo

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä Ymmällä, 04.04.2019.

 1. Ymmällä Vierailija

  Edessäni oli 3-kerroksinen talo, jokaisessa 5 huoneistoa ja parveke. Talon edessä oleva piha oli vettä, talo kuin nousi suoraan vedestä. Vesi ei ollut syvää. Katselin sitä sillä mielellä, että jännää katsoa alakerran huoneistosta ja parvekkeelta suoraan veteen.
  Tosielämässä asun omakotitalossa, enkä veden äärellä.
   
 2. uni-valokki Jäsen

  liittynyt:
  19.05.2008
  Viestejä:
  597
  Saadut tykkäykset:
  1
  Unessasi katselit taloa, joka nousi kuin suoraan vedestä.
  Eli olit unessa katsojana, voisi kertoa tilanteesta, jossa tarkkailet asiaa ikäänkuin kauempaa tai uudesta suunnasta..

  Yleisenä unisymbolina veden saartama talo voi kuvata tilannetta, jossa tunteet ikäänkin ylikuormittavat eli jotain joka voi uuvuttaa henkisesti.

  Sinun unessasi, totesit, että tilanne oli kiinnostava, jännä ehkä uusi luova näkökanta.
  Kenties unesi kertoo, että jostain tilanteesta/tulevasta muutoksesta löytyy odottamaton positiivinen puoli. Kyseessä voisi olla jokin aivan uusi elämänalue..

  Unesi saattaa kuvata myös ajatuksia asumiseen liittyvistä asioista, esim muutosta kerrostaloon.

  Tässä ajatuksia unestasi, voit poimia tästä itsellesi sopivia asioita.
   
 3. Ymmällä Vierailija

  Mielenkiintoinen vastaus. Muutto kerrostaloon ei ole ajankohtainen, mutta muista ehdotuksistasi sain mietittävää. Kiitos!
   
 4. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 686
  Saadut tykkäykset:
  786
  Hei! :)

  Ensin varmaa tietoa: Talo unessa symboloi unennäkijää itseään, kehoa ja sisintä. Eri huoneet kuvaavat eri kehon osia ja myös sisimmän ja ajatusmaailman osa-alueita.
  Ränsistynyt ja huonokuntoinen talo varoittaa kehon kaltoin kohtelusta taikka sairaudesta. Hyvässä talossa kaikki on hyvin.
  Vesi symboloi elämää ja sen tunnetiloja. Kirkas vesi lupaa onnea, terveyttä ja hyviä aikoja ja likainen vesi kertoo elämän ongelmista. Minkälaista unesi vesi oli? Minkälainen talo? Oletan jotenkin että talo oli kunnossa ja vesi kirkasta...? :)

  Sitten hyvin epävarma osio: Parveke unessa voi symboloida niin montaa eri asiaa, etten oikeastaan lähde kommentoimaan tähän mitään ilman tarkempia yksityiskohtia, mutta esitän yhden kysymyksen: Onko sinulla mahdollisesti ollut lähiaikoina useampia seksikumppaneita kuin yksi? En oleta että on, ei ole sellaista fiilistä että olisi, mutta kysyn varmuuden vuoksi, koska se on yksi vaihtoehto, kun kyse on monista parvekkeista. Siinä tapauksessa uni varoittaisi sinua parvekkeiden avulla jostakin joka liittyy tilanteeseen.
   
  Last edited: 04.04.2019
 5. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 686
  Saadut tykkäykset:
  786
  Unesi numeroista sen verran vielä että numero 3 (Kerrokset) kertovat optimismista, kommunikaatiosta, luovuudesta, valoisuudesta, onnekkuudesta sekä jossain tapauksissa myös kevytmielisyydestä.
  Huoneiden määrä 5 kertoo elinvoimasta, liikkeestä, monipuolisuudesta, innokkuudesta, rohkeudesta, vapaudenhalusta, ja jossain määrin kärsimättömyydestä sekä joskus äkkipikaisuudesta.
   
 6. Ymmällä Vierailija

  Vesi oli vain vettä, kun se oli sementin tms. päällä, niin aika neutraalia, pientä lainehdintaa. Ei jännittäviä seksikumppaneita, mutta kiitos varoituksesta :) Numeroista, että osa luettelemistasi ominaisuuksista kyllä istuu. Jännittävää viikonloppua ;)
   

 7. Unesi viesti sinulle on se, että nyt on aika alkaa ilmaisemaan itseäsi tavalla, mitä ennen et ole syystä tai toisesta uskaltanut julkituoda. Sisälläsi on selkeä rakenne siitä, mikä sinulle on tärkeää/mikä on sinun arvomaailmaasi. Nyt ala toimimaan eli puhumaan tämän oman arvomaailmasi mukaisesti. Sinä olet oman elämäsi arkkitehti, kaikki tarvittava on valmiina sisälläsi, nyt vain rohkeasti alat näyttämään sen muille/tuot sen ulos itsestäsi (y)
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti