Hae Anna.fi-sivustolta

verisuonen katkeaminen

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä kipuileva, 25.02.2009.

 1. kipuileva Vierailija

  Miltä se tuntuu,näyttää ja kauanko kipu kestää? Tiedän että esim silmästä katkennut verisuoni näyttää aika pahalta,mutta ei ole kipeä. Mutta entäpä jalkapohjasta?
   
 2. Mulla katkesi etusormen sisältä, tai niin ainakin lääkäri sanoi. Ihan yhtäkkiä sormeni kipeytyi ja turposi, enkä pystynyt taittamaan sormea. Mitään mustelmaa tai muuta ei näkynyt, ehkä hieman punoitti. Menin työpaikkalääkärille ihmettelemään asiaa ja hän sanoi että kaikkein suurimmalla todennäköisyydella sormen sisältä on katkennut verisuoni, ja turvotus ja kipu menee ohi parissa päivässä. Näin siinä sitten kävikin.

  Kuulemma jos on korkea verenpaine voi verisuonet katkeilla helpommin. Mulla ainakin tuo tilanne sattui yhtäaikaa sen kanssa, kun lentokentällä sain tiedon paluulentoni peruuntumisesta. Varmasti sillä hetkellä verenpaine nousi, joten liekö se sitten aiheuttanut verisuonen katkeamisen. :)

  Mutta siitä sen tosiaan tietää, että on turvotusta ja kipua. Toki turvotusta ja kipua voi liittyä muihinkin tilanteisiin kuin verisuonen katkeamiseen,
   
 3. arvelua Vierailija

  Minulla on katkennut muutaman kerran verisuoni sormista ja luultavasti jalkapohjastakin. Äkillinen pistävä kipu, jalassa ei mitään huomattavaa mutta sormessa mustui kipupaikka.
  En mennyt lääkäriin, kipu ei kestänyt kauan. Sisareni sanoi sen olevan verisuonen katkemisen. Minulla ei ole korkea verenpaine, syytä en siis tiedä varmasti.
   
 4. KIPA 43 Vierailija

  HEI!!MINULLA KATKESI PIKKURILLISTÄ VERISUONI KESKIVIIKKONA JA EDELLEEN KIPEÄ JA MUSTA...aika usein katkeilee mut ei näin pahasti kuin nyt...ei ole kyllä verenpainetta aineskaan ...voisiko joku neuvoa mistä johtuu...???ei mukavaa tehdä töitä sormet mustana...
   
 5. siiri Vierailija

  Minulla se aikausia että verisuonet katkee sormista. Ensin tulee kuumottava kipu sen jälkee sormi turpoo ja menee sinimustaksi. Aika kauan ottaa ennenkuin paranee. Erään kerra katkes 3 sormesta yhtäaikaa, ei voinu kättä kayttää muutamaan tuntiin :)
   
 6. vierailija Vierailija

  Itsrllä luultavasti katkesi verisuoni säärestä ihan autoa ajaessa. Yhtäkkiä alkoi sattumaan pirusti. Myöhemmin huomasin, että jalkaan oli ilmestynyt nyrkin kokoinen mustelma.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti