Hae Anna.fi-sivustolta

Vertaistukea ja Vaihtoehtohoitoja

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä Visiotar, 21.10.2013.

 1. Visiotar Vierailija

  Heips!

  Eksyin sattumalta näille sivustoille ja ajattelin laittaa teillekin vinkkiä tapahtumista, joita täällä Tampereella järjestän. Tarkoituksena siis saada sekä samanhenkisiä ihmisiä antamaan toisilleen vertaistukea henkisellä tiellä, että tuoda kaikkien tietoisuuteen vaihtoehtohoitomuotojen erilaiset muodot.

  Kosketusta keholle ja mielelle-Illat ovat siis maksuttomia ja tavoitteena antaa sellaista matalan kynnyksen tutustumista mm. korttitulkintoihin, meditaatioon ja energiahoitoihin.

  Kurkatkaa lisätietoja VISIOTAR | Vaihtoehtohoitoja ja Vertaistukea tai fb visiotar - vaihtoehtohoitoja ja vertaistukea

  Tervetuloa rohkeasti tuomaan Juuri Sinun oma persoonasi mukaan näihin höyhenen kevyisiin iltoihin/tapahtumiin/ajatustenvaihtoihin!
   
 2. Jospa ostaisit oman mainostilasi ihan rehellisesti rahalla niinkuin muutkin tekevät.
   
 3. Mutta Vierailija


  ....tässähän oli kyse ilmaisesta tapahtumasta.
   
 4. Kiitos Vierailija

  en pääse ajanpuutteen, työ-ja perhevelvitteiden vuoksi, mutta ajatuksesi on hieno. Toivottavasti saatte kokoon hyvän ryhmän. Minä ainakin tulisin jos ei olisi em. esteitä.
   
 5. Varoitan teitä Vierailija

  Älkää missään nimessä menkö moiseen newage-hömppään. Mielenterveys ja rahat niissä menee. Alussa voi auttaa, mutta sitten vyöryy masennus ja ahdinko lisäysten kanssa.
   
 6. Visiotar Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.10.2013
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pyydän huomioimaan, että nämä tapahtumat ovat täysin maksuttomia ja luulenpa, että joku voi oikeasti saada apua kanssa ihmisiltä myös muualta, kuin paikalliselta terveyskeskukselta :) Tarkoituksena on siis lisätä yhteisöllisyyttä ja ystävyyksia <3
  Ei kaikkea elämässä tarvitse ottaa niin vakavasti ja joskus pieni positiivisuus ennakkoluulottomuus voisi kummasti piristää arkea ja mielialaa!
  Luojan kiitos nämä ovat vapaaehtoisia tapahtumia :)
   
 7. Visiotar Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.10.2013
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos - kommenttisi lämmitti mieltä <3
   
 8. Kysyn Vierailija

  Noudatatko itse näitä jakamiasi oppeja ja hyvyyttä ihmisenä??
  näitäkin opastajia ja tapahtumanjärjestäjiä nähty jotka tuo julki omaa hyvyyttään ja käytännön tasolla teot kaikkea muuta ;)
   
 9. Visiotar Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.10.2013
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvä kysymys! En nyt todellakaan mikä yli-ihminen ole, vaan vain aika kovassa elämän koulussa pyöritetty - tuo aika onkin opettanut rankalla kädellä ja kantapaan kautta näitä vinkkejä :) En kyllä opeiksi kutsuisi näitä hataria havaintojani.

  Eikä kaikkia tietenkään voi miellyttää, mutta jos näin kauppispohjalta itseäni arvioisin.. tässä hetkessä 81/2 arvosanalla mentäisiin. Vähän liiankin kiltti, auttavainen olen aina ollut, mutta ehdottomasti suurin haasteeni onkin ollut oppia, ettei (melkein) kehenkään voi luottaa, koska itse yritän olla sanani mittainen, enkä lupaa/sano mitään mitä en voi pitää. Ei todella tunnu kivalta, kun luottamus toisiin murenee - olipa sitten kyse ystävyydesta tai rakkaudesta! Mutta näin jälkikäteen ymmärrän, että nämä pettymykset ovat vain opettaneet luottamaan vahvemmin vaistooni.
  Ei tästä elämänkoulusta koskaan valmistuta ;)
   
 10. vieras Vierailija

  Tällaisia tapaamisia järjestäessä vieraille ihmisille kannattaa olla vain varovainen ettei tee huomaamattaan hallaa. Usein näihin juttuihin hurahtaa helpommin ihmiset jotka hakoteillä elämässään ja usein muutenkin hieman vietävissä. Vaikka kuinka huumorilla ja pilke silmäkulmassa tällaisia järjestää, voi jonkun ihmisen mielenterveyteen vaikuttaa kovastikkin korttiennustamiset jne. jos elämässä muutenkin ongelmia.
   
 11. Visiotar Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.10.2013
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olet aivan oikeassa! Täytyy todellakin pitää tuo mielessä!

  Näissä tapaamisissa onkin pääpaino, että tutustuttaa ja saadaan kokeilla erilaisia hemmottelu- ja vaihtoehtohoitoja. Nyt la 9.11.13 on tulossa sekä vyöhyketerapeutti tekemään harjoitteluhoitojaan että maskeeraaja tekemään harjoitteluna iltameikkejä. Tiedä vaikka siitä sitten vielä kaupungille mennään porukalla syömään ja siis nuo kortit ovat iltojen sivuseikka. Minusta on nimittäin ihana antaa tuleville ammattilaisille mahdollisuus näyttää kyntensä ja saadaanhan me samalla nauttia ilmaiseksi hemmotteluHetkestä!
   
 12. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Voima kanssasi. Olet hyvällä asialla. :)
   
 13. kanteletar Vierailija

  Eipä kyseinen henkilö vaivautunut edes vastaamaan viestin laitettuani.
   
 14. muukalainen Vierailija

  Taidanpa tuntea tämän ap:n nuoruudestani ja ainakin silloin olit omaa etua tavoitteleva, valheita levittelevä selkäänpuukottaja. Mutta ihan kiva, jos elämä on sinullekin jotain opettanut.
   
 15. vierailija Vierailija

  Hei, minäkin tunsin tämän ap:n nuorena. Jostain syystä minua hänestä varoiteltiin, mutta kun kukaan ei kertonut tarkemmin niin ajattelin, että ei tuomita ilman todisteita. No kyllä niitä todisteita aika pian tuli. Oli mukamas hyväkin kaveri niin kauan kuin minusta oli jotain hyötyä. Kiltti sanaa en pysty häneen yhdistämään. Aika etevä se oli kiipijänä, vaikka oli tyhmä kuin saapas. "Kauppispohjalta" se kai vieläkin huutelee, mutta tosiaan hyvä, jos elämä on sille jotain opettanut.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti