Hae Anna.fi-sivustolta

Vetyperoksidi suun kautta nautittuna?

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä Elä ja opi, 25.10.2008.

 1. Elä ja opi Vierailija  Osaisiko kukaan kertoa kuinka vahvaa liuosta kannattaisi käyttää ja kuinka pitkiä aikoja sitä juodaan?
  Yli 35 prosenttinen on siis vaarallista, entäs 30 prosenttinen (Herpestä yritän hoitaa joten tujuin mahdollinen coctail olisi hakusessa)?
  Jos joku on kokeillut ja tietää hyvän reseptin olisin todella kiitollinen!
   
 2. Olli Lind Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.06.2006
  Viestejä:
  273
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tästä Miika Sallinen kertoo aika paljon kirjassaan Otsoni- ja vetyperoksidi hoidot. Vetyperoksidia pitää laimentaa hyvin paljon. Käytetyt määrät ovat luokkaa 0,45% -0,6 prosenttiin.

  Nauttiminen aloitetaan yleensä laittamalla 6%:n vetyperoksidia vesilasiin, jossa se laimenee. Aluksi otetaan 0,5 ml vetyperoksia kolme kertaa päivässä. Sitten sitä suurennetaan 0,5 ml kerrallaan, kunnes vesilasissa on 10 ml vetyperoksidia.

  Aina tyhjään vatsaan. Koska sen maku on kuvottava, niin päälle voi juoda tuoremehua.

  Nämä ovat niin lyhyet ohjeet, ja suosittelen todella, että otat yhteyttä Miika Salliseen, katso onko otsoniterapia.net sivuilla enemmän tästä asiasta ja osta hänen kirjansa. Vetyperoksidin ottamiseen suun kautta Miika suhtautuu hyvin varauksellisesti, eikä sitä ole juurikaan tutkittu.

  Olli
   
 3. Romulus Uusi jäsen

  liittynyt:
  14.09.1999
  Viestejä:
  430
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mikä herbes sinulla on?

  Huuli vai genitaali?

  Onko niitä muitakin?

   
 4. Elä ja opi Vierailija

  Genitaali. En vielä kyllä tiedä kumpaa tyyppiä (kun eikös HV1 ja HV2 kumpikin pysty tuolla alueella ilmenemään..tai siis mun käsittääkseni vaikka kyynärpäässä..). Vaikuttaako se sitten peroksidin toimivuuteen? Jos näin on niin kumpaan tehoaa paremmin?
   
 5. villapesu Vierailija

  Sitä kannattaa käyttää aika paljon. Sitten kuin kaikki solut on kuolleet, niin herpeskin on kuollut. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, jotta olet itsekin kuollut. Mutta tuo herpes ei lähde kuin kirveellä, ...tai sitten valkaisuaineella..

  Ei se vetyperoksidi kovin kamalaa ole. Sitähän laitetaan kampaajallakin päähän. Ja siitä oli tutkimuksia, kuinka se imeytyy päänahan läpi verenkiertoon, ja aiheuttaa ikävyyksiä.

  tuolla taas wiki-tietoa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Vetyperoksidi

  Niin, onhan se taas yksi kemikaali lisää, joka aiheuttaa aikojen kuluttua syöpää, ja autoimmuunisairauksia.
   
 6. Tietäjämies Vierailija

  Jos sulla on genitaaliherpes, huuhdo sukuelimesi vetyperoksidilla äläkä juo sitä.
   
 7. aRSKALEKURI Vierailija

  oTA KUITENKIN VETYPEROKSIIDI ELOHOPEAPILLERIN JÄLKEEN MUUTEN TULEE VATSANPURUJA..
   
 8. Lisää happea :) Vierailija


  Vetyperorksidi ei ole mikään kemikaali, se on terveyttä edistävä yhdiste jota sinun oma elimistösikin tuottaa tuhotakseen bakteereja sekä viruksia...Kysymys on vaan määrästä ja oikein annosteltuna kuuriluontoisena annettuna vetyperoksidilla voidaan hoitaa vaikka mitä vaikeitakin sairauksia, mihin koululääketiede ei pysty. Lukekaa vaikka Pekka Lahtisen kirja happi uusitapa hoitaa sairauksia, kirja aukaisee viimeistään silmäsi tuhansista hapen hyvistä puolista!
   
 9. Cryptis Vierailija

  Kyllä se vetyperoksidikin kemikali on, siinä missä melkeinpä kaikki muukin :D "Kemikaalilla tarkoitetaan alkuaineita ja niiden kemiallisia yhdisteitä sellaisina kuin ne esiintyvät luonnossa tai teollisesti tuotettuina (aineet) sekä kahden tai useamman aineen seoksia (valmisteet)."
  Lääkkeenä käytettynä tuo vetyperoksidi taitaa olla yhtä tehokasta kuin homeopatia... Kyllähän se toki desinfioi ja sillä voi vaalentaa hiukset, siinä mielessä vetyperoksidi on parempi, mutta ei se nyt sentään tauteja paranna :)
   
 10. Vanhus Vierailija

  2.1 Välittömät vaikutukset

  Altistuminen hengitysteitse pienehköille vetyperoksidin höyrypitoisuuksille (3,5 - 10 mg/m3) aiheuttaa lievää nenän, kurkun ja hengitysteiden ärsytystä. Noin 20 mg/m3 pitoisuudessa on myös havaittu silmien kuivumista, kirvelyä ja punoitusta sekä pistelyä kasvojen iholla. Suuret pitoisuudet vetyperoksidia höyrynä tai sumuna (satoja mg/m3) ärsyttävät erittäin voimakkaasti nenää ja kurkkua. Keuhkopöhön kehittyminen on mahdollista. Tällöin saattaa myös ilmetä voimakkaita keskushermosto-oireita: kouristuksia ja tajuttomuutta.

  Väkevien vetyperoksidin vesiliuosten (> 10 %) roiskeet silmään voivat aiheuttaa syövytysvammoja. Alle 3-prosenttisen liuoksen roiskeet aiheuttavat silmässä lievää kipua, mutta eivät vaurioita. Suora ihokosketus väkevään (> 15 %) vetyperoksidiliuokseen aiheuttaa ohimenevää ihon vaalenemista. Jos ainetta ei huuhdella pois, voi seurauksena olla punoitusta ja rakkuloiden muodostumista. Myös suuret höyrypitoisuudet (yli 20 mg/m3) voivat ärsyttää ihoa.

  Vetyperoksidiliuoksen nieleminen ärsyttää ruokatorvea ja mahalaukkua aiheuttaen kipuja ja oksentelua. Väkevän vetyperoksidin (tai laimeaa vetyperoksidiliuosta suuren määrän) nieleminen voi aiheuttaa tajunnan menetyksen, kooman ja jopa kuoleman. Vakavat vaikutukset perustuvat vetyperoksidin nopeaan hajoamiseen vedeksi ja hapeksi. Yhdestä millilitrasta 30-prosenttista vetyperoksidia muodostuu 100 millilitraa happea. Voimakas kaasunmuodostus suolistossa tai ruumiinonteloissa voi lähettää happikuplia verenkiertoon. Ne voivat puolestaan estää verenkiertoa paikallisesti suolen seinämässä tai etäämpänä keuhkoissa. Yksittäisissä tapauksissa on jopa kuvattu happiembolusten kylvöä suuren verenkierron puolella muun muassa sydänlihaksessa ja aivoissa vakavin seurauksin.
  2.2 Toistuvan altistumisen vaikutukset

  Pitkäaikaisvaikutuksista on vähän tietoja. Runsaasti tupakoivalla työntekijällä, joka altistui suurehkoille pitoisuuksille vetyperoksidihöyryä ja -sumua (keskimäärin 12 mg/m3, huiput 41 mg/m3), todettiin keuhkomuutoksia ja heikentynyttä kaasujenvaihduntaa keuhkorakkuloissa (interstitiaalinen keuhkosairaus). Tila parani altistumisen loputtua.

  Vetyperoksidi on mutageenista ja genotoksista useissa erilaisissa bakteeri- ja nisäkässolutesteissä in vitro, kun taas in vivo kokeissa mutageenisuutta ei ole todettu. Vetyperoksidille altistuminen juomaveden kautta aiheutti pohjukaissuolen kasvaimia hiirissä, joilta puuttui vetyperoksidia hajoittavaa katalaasia. Monien aineenvaihdunnallisten suojamekanismien perusteella on kuitenkin päätelty, ettei vetyperoksidille altistuminen aiheuttane syöpävaaraa ihmisille. Kansainvälinen syöväntutkimuslaitos (IARC) on arvioinut aineen kuuluvan ryhmään 3 eli aineen syöpävaarallisuus ihmiselle ei ole luokiteltavissa.
   
 11. expert Vierailija

  Noin 15% vetyperoksidiliuosta olen käyttänyt suussa. Kivasti vaahtoaa, mutta eipä paljon muuta. Jos ikenet muuttuvat valkoisiksi, ja rupeaa kirvelemään, niin on suu infektoitunut.

  35% vetyperoksidia olen laittanut suoraan iholle, hoitaakseni syyliä. Ne muuttuvat ihan valkoiseksi mössöksi, jota voi seuraavana päivänä leikata pois, ja toistaa toimenpide, kunnes ne ovat kuolleita. Syyliin eivät laihat vetyperoksidiseokset toimi, pitää olla 35%:sta. 35 prossaista ei kannata laittaa suuhun, siitä tulee niin paljon vaahtoa että täytyy sylkeä nopeasti pois, ettei vallan tukehdu.
   
 12. vetyä? Vierailija

  Löysitkö ikinä vastausta tähän, tästä jo monta vuotta kyllä??
   
 13. Farmaseutti Vierailija

  Mene lääkäriin, niin saat reseptin oikeaan herpeslääkkeeseen. Vetyperoksidi on voimakas hapetin ja syövyttävä aine ja voi nieltynä ärsyttää limakalvoja ja aiheuttaa vaikka vatsahaavan.
   
 14. hengitä Vierailija

  tuubista löytyy ohjeita . Esim Bill Munro
   
 15. kalofer Vierailija

  eka päivänä 1 tippa,,,rois 2,,kolm 3,,,näin 10 pv -10 tp,,,sitten joka päivä aamu ja ilta saman jutun kolme kuuk,lalk,,,viikko..lepo,,ja taas saman,,,
  PS,,,,3% liuos,,,,,tunnin ennen ruoka,,
   
 16. kalofer Vierailija

   
 17. kalofer Vierailija

  eka päivänä 1 tippa,,,rois 2,,kolm 3,,,näin 10 pv -10 tp,,,sitten joka päivä aamu ja ilta saman jutun kolme kuuk,lalk,,,viikko..lepo,,ja taas saman,,,
  PS,,,,3% liuos,,,,,tunnin ennen ruoka,,ja ja lasill,,vedessä,,
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti