Hae Anna.fi-sivustolta

Vielä seksittely kiinnostaisi

Viestiketju osiossa 'Eläkkeellä' , käynnistäjänä Joko viimeistä kertaa, 05.02.2017.

 1. Näin yli seitsenkymmppisenä miehenä alkaa kadota kyky, mutta haluja olisi vielä kovin .
  Tuntuu todella haikealta ajatella nuoruuden päiviä kun oli kykyä ja haluja vaikka muille jakaa.
  Pirullista se on tuo vanheneminen, kun vehkeet ei tahdo enää pelittää.
  Lääkärille en ole kehdannut asiasta valittaa ja mahtaisko sieltä mitään apua saadakkaan .

  Miten on " kohtalotoverit" kuinka olette asiaan suhtautuneet ??
   
 2. Rohkeasti Vierailija

  Seksuaalisuus on osa meitä ja lääketiede on niin edistyksellistä tänä päivänä, että varaa aika urologille. Asiassa ei ole mitään hävettävää ja käynti taatusti parantaa elämänlaatuasi.
   
 3. Rohkeasti Vierailija

  Jatkan vielä... kun näkö heikkenee hankit silmälasit, kun kuulo heikkenee hankit kuulolaitteen, kun verenpaine nousee liikaa saat verenpainelääkkeet, kun kärsit impotenssista varaat lääkärin ja saat vaivoihisi apua. Kannattaa.
   
 4. Kiitos neuvosta
  Ei vaan ole pieneläkeläisellä varaa mennä urologeille, josko tarinoisi yleislääkärin kanssa omassa terveyskeskuksessa.
   
 5. Rohkeasti Vierailija

  Kyllä yleislääkäri pystyy auttamaan ja jos tarvitaan erityistietämystä, niin sitten lähetteellä urologin vastaanotolle. Onnea matkaan.
   
 6. Kiitän ja kumarran.
   
 7. Ellinoora Vierailija

  On kiva lukea miehestä joka haluaisi vielä vanhana seksiä. Olen kohta samanikäinen nainen ja haluaisin myös, mutta mies ei ole viiteen vuoteen välittänyt seksistä. Ei häntä kiinnosta pätkääkään haluta, saati mennä lääkäriin.
  Suosittelen sinulle tk lääkäriä, ei ole kallista, osaa varmasti auttaa asiassa. En ymmärrä mitä noloa asiassa on.
   
 8. Minulla on lisäksi se" ongelma" että vaimoni on huikean paljon nuorempi, ja tietty, kiimassa on myötäänsä. Tulemme kyllä ihmisinä hyvin keskenämme toimeen. Ajattelen joskus, että ero saattaisi jopa olla hyväksi molemmille.
  Minulta häviäisi suorituspaineet ja vaimo pääsisi katselemaan nuorempaa miestä.
   
 9. Ellinoora Vierailija

  Tuosta taas opimme ettei kannata mennä yhteen jos on liian suuri ikäero. En oikein usko tuota että olisit tosissasi eroamassa tuon takia, se oli vain ilmeisesti vain heitto. Tai sitten olet tosi fiksu ihminen ajatellessasi vaimosi parasta.
   
 10. Tunnustan, koville se ero ottaisi. Olemme kuitenkin olleet naimisissa lähes viisitoista vuotta, on lisäksi yhteinen lapsikin .
  Silloin kun kummallakin on rakkaus toiseen kannatta ilman muuta mennä yhteen. Ei silloin pidä ajatella mitä tulevaisuus tuo tullessaan, jos ero tulee niin se tulee. Eroaahan noin puolet pareista, vaikka ikä on suunnilleen sama.
   
 11. Nuorikko Vierailija

  Paljonko teillä on ikäeroa?
   
 12. Herran pieksut Vierailija

  Nyt ukko terveyskeskukseen siitä, kyllä hänkin osaa oikeat pillerit kirjoittaa. Eropuheet ovat tässä tapauksessa ihan turhia, ikäeron takia sitä ei tarvitse tehdä, kyllä siihen pahempia syitä tarvitaan.

  Eikös se ole mukavaa, että vaimo tykkää sinusta vieläkin noin paljon? Hän ymmärtää kyllä, että ikä tekee tehtäviään ja viriiliys hiipuu, mutta tietää senkin, että nykyään miehille siihen on pilleripurkissa taikoja. Toisin on sitten, kun vaimollakin alkaa himot hyytyä, siihen ei ole vielä taikapillereitä. Mutta teidän tapauksessanne se ei sitten olekaan ongelma enää.

  Hellyys ja muu mukava kanssakäyminen yhteiselossa on taatusti yhtä tärkeää, kuin petihommat. Tärkeämpääkin. On niin tuurissaan, kumpi puolisoista iästä riippumatta menettää "kykynsä", eivät ne kulje koskaan yhtäaikaisesti. Sanon ikänaisen kokeneella suulla, että suru ja menettämisen pelko pois ja vaimoa halimaan - ja sitä pilleripurkkia hakemaan, sillä se on molemminpuolinen ilo.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti